B
One day an American called Simon went to London to visit his friend,Rick.Rick told him that his flat was on the first floor. When he arrived,Simon went straight to the first floor of the building. But he was told that there was no one called Rick on that floor.Do you know why?
In fact,the British call the first floor of a building the ground floor.The floor above the ground floor is the first floor. But Americans would call it the second floor.
The story shows that there are some differences in culture between Britain and America,though the British and Americans both speak English.
The British usually hide their feelings.They seldom start a conversation with strangers. For example,on the train the British often spend their time reading newspapers or books. But Americans are quite different. They’re more active and easier to talk with.
The British and Americans mav use different terms for many things.The British usually use football,eraser and mail while Americans like to use soccer,rubber and post.
31. Simon went to London to.
A. visit his friend
B. spend his holiday
C.study English
D. have a meeting
32. Which picture shows us where Rick’s flat was?
![]()
33. According to the passage,the British usually spend their time on the train. A. playing cards B. talking loudly C.doing some reading D. singing and dancing 34. What does the underlined word “terms” in the passage mean in Chinese? A. 成果 B. 学期 C.会议 D. 用语 |
35. What’s the best title for the passage?
A. Differences in culture B. Simon’s funny story
C.Information abroad D. Hiding the feelings
31.A 细节理解题。根据短文第一句“ One day an American called Simon went to London to visit his friend...”可知。
32.B 细节理解题。英式英语中的the first floor相当于美式英 语中的the second floor。
33.C 细节理解题。根据第四段的“...on the train the British of?ten spend their time reading newspapers or books." 可知。
34.D 词义猜测题。根据最后一段中“ The British usually use football,eraser and mail while Americans like to use soccer,rubber and post."可猜出答案。
35.A 主旨大意题。通读全文后可知本文讲的是文化的差异。
题目来源:2016年5年中考3年模拟初中英语七年级下册牛津版 > 单元检测
科目:初中英语 来源: 题型:
5.(2013 江苏太仓期中,23.★★★) I hope you soon.
A. call back me B. will call me back
C.calling me back D. to call me back
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
5. (2014江苏海安紫石中学期中) 一 is your telephone number?
—It’s 0513-88960646.
A. What B. How much C.Which D. How
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
13. ( 2014江苏无锡滨湖中学月考) Which floor do you this tall building?
A. live B. live on
C.live in D. live on in
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
(2014江苏姜堰溱潼二中月考)
People live in different kinds of houses in the world. Usually,each house has i 66 own living room,bedroom,kitchen and b 67 . Different houses have different n 68 .What are they? Now,let’s take a look.
A flat is usually in a building. There are usually many f 69 living in the same flat building. People in a flat building s 70 the same stairs (楼梯) and lifts (电梯) to go up and down.
A townhouse has two floors. In a townhouse,the kitchen,the living room and dining room are usually on the ground floor,and the bedrooms are usually on the f 71 floor.
A farmhouse is a house on a farm.There are many farm?ers living there.There is a large yard(院子) in f 72 of it.There are also some “houses” for cows and hens near the farmhouse. The field is not f 73 from the farmhouse,so farmers always go to the field on f 74 A dormitory is a large bedroom in a s 75 ,and every 4—8 students share one dormitory. They share the same bathroom,but each student has his or her own bed.Students can learn how to get along well (相处) with each other in a dormitory.
66.67.68.69.70.
71.72.73.74.75.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
1. Lucy is polite and (乐于助人的) .We all like her.
2. How many buildings are there in your (社区) ?
3. Neil lives next to me.He is my.
4. 1 want to be a when I grow up (长大) .I can help many patients (病人) .
5. Every year many (游客) come to London to see Big Ben.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
1.My new neighbour is kind and helpful.(对画线部分提问)
your new neighbour?
2.They will meet at the school gate at 7 a. m. on Saturday.(对画线部分提问)
they at the school gate?
3.My washing machine is broken.(改为同义句)
my washing ma?chine.
4.Let’s go to buy something in the new supermarket around our neighbourhood.(改为同义句)
Let’s in the new supermarket around our neighbourhood.
5.Alice is going to do her homework this afternoon.(改为一般疑问句)
her homework this afternoon?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
7.Wow!There is so much nice food. I really can’t decide first.
A. where to eat B. how to eat
C.when to eat D. what to eat
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com