【题目】![]()
【1】The material above is probably from_______
A. an introduction to an islandB. a travel guideC. an advertisementD. an announcement
【2】_______cannot go there on vacation.
A. Sophia, 16 years oldB. the Smiths ,a newly- married couple
C. Mrs William 65 years oldD. Carroll,a 12-year-old swimming player
【3】It’s clear that____
A. it’s a very popular holiday resortB. there is an excellent garden in the resort
C. the fares are all included in the costD. tourists can enjoy their vacation there from May1 until sep 28
【4】If Lora,a 25-year-old lady from Joburg ,decides to sign up for the trip on May 2,she might have to pay _____for the whole trip.
A. R20850B. R17100C. R119700D. R3750
【5】We can’t learn from the material that_____
A. The trip is organized by an African travel agency
B. Tourists can have their personal drivers or guides with them
C. One can visit any place on the island if he likes
D. The trip will be quite different from traditional ones
【答案】
【1】C
【2】D
【3】B
【4】A
【5】C
【解析】
本文是关于毛里求斯的琥珀度假村酒店广告。
【1】题意:上面的材料可能来自________。考查主旨理解。A. an introduction to an island岛屿简介;B. a travel guide旅行指南;C. an advertisement 广告;D. an announcement公告。本文是关于毛里求斯的琥珀度假村酒店广告。根据本文主要内容可知选C。
【2】题意:_____________,不能去那里度假。考查细节理解。A. Sophia, 16 years old索菲亚,16岁;B. the Smiths ,a newly- married couple史密斯夫妇,新婚夫妇;C. Mrs William 65 years old威廉夫人,65岁;D. Carroll,a 12-year-old swimming player卡罗尔,12岁的游泳运动员。根据第2行Guests 16 years and older
可知16岁及以上可以去毛里求斯琥珀度假村酒店;故卡罗尔,12岁的游泳运动员,不能去那里度假。考查细节理解。故选D。
【3】题意:很明显,_________________________。考查细节理解。A. it’s a very popular holiday resort这是一个非常受欢迎的度假胜地;B. there is an excellent garden in the resort度假村有一个很好的花园;C. the fares are all included in the cost票价都包含在费用中;D. tourists can enjoy their vacation there from May1 until sep 28游客可以从5月1日到9月28日在那里度假。根据第3行中Superior Garden(高级花园)
可知度假村有一个很好的花园;故选B。
【4】题意:如果25岁的罗拉(Lora)是来自Joburg的一位女士,她决定在5月2日报名参加这次旅行,那么她可能需要支付整个旅行的_______兰特。考查细节理解。根据第3行![]()
可知7天所有费用17100;再结合第7和8行
可知5月1日指9月28日坐飞机从Joburg到毛里求斯3750;故她可能需要支付整个旅行的17100+3750= 20850;故选A。
【5】题意:我们无法从这些材料中了解到,_____________________。考查细节理解。A. The trip is organized by an African travel agency这次旅行由非洲旅行社组织;B. Tourists can have their personal drivers or guides with them游客可以随身携带私人司机或导游;C. One can visit any place on the island if he likes如果他喜欢,可以去岛上任何地方;D. The trip will be quite different from traditional ones这次旅行将与传统旅行大不相同。 通读这篇广告,可知本广告没有提到如果他喜欢,可以去岛上任何地方;故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Amy always at 6:30, but she late today.
A. gets up; get up B. gets up; got up
C. get up; gets up D. got up; got up
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】What a poor boy, he is not the box.
A.enough strong to carry B.strong enough to carrying
C.strong enough to carry D.enough strong to carrying
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】You must be more careful and avoid _______ the same misitakes again next time.
A. to make B. will make C. making D. made
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】The beginning of the movie was boring, __________the end was amazing!
A. but B. and
C. so D. or
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Big as the World is, Home is Where We Go Back (《世界再大,也要回家》) is a group of hand-drawn comics by a college student. It shows us parents’ deep love when their daughter is at home and away.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
But one day, you happen to find it hard for your parents to do things they used to be able to. Their memory and their hearing are getting worse and worse. You are going faster and faster without knowing that they are walking slower and slower— they are growing old. When you finally understand it is time to repay your parents, could there be enough time left? So, go home before it is too late! Show your love by spending more time with your parents.
【1】What would parents do when their daughter was at home?
A. They would complain about her laziness to friends.
B. They would prepare just one dish and let her eat first.
C. They would talk much about her weakness.
D. They would get her up when she wants to sleep late.
【2】What is the meaning of the underlined word“competent”in Picture 5 ?
A. 能干的B. 自信的C. 强势的D. 有经验的
【3】According to the passage, which statement is TRUE?
A. Eating simple and vegetarian is good for our health.
B. The daughter in the comic didn’t listen to her father.
C. There isn’t enough time to repay parents, so don’t go home late.
D. Being with your parents is the longest confession of love to parents.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Tomorrow is Father’s Day. I don’t know .
A. what can I do for my father B. what I will get for my father
C. where I went with my father D. where will I go with my father
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】(河南省2015年中考)Wild animals are our friends. We shouldn’t kill them ______food or clothing.
A. in B. with C. about D. for
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】-Do you know Earth Day?
-Sure, it _______ in 1970 to tell us to protect our earth.
A. gave up B. sets up
C. was given up D. was set up
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com