| A.I also have a good habit B.I'm good at it C.After that,I learnt English harder and harder D.Listen to the teacher carefully E.First,interest in English is very important |
分析 本文主要讲述在别人眼中英语很难学,但在作者眼中英语很容易,他认为学习英语首先要有兴趣,其次要有一定的学习方法:勇敢地说,大声读和写英文日记,此外还要多看杂志多练习.
解答 56.B.推理判断题.根据上句But English is very easy for me和下句I'm very glad to tell you something about how I study English.可知英语对我来说很容易,我很高兴告诉你一些关于我如何学习英语的事情,从这些可以看出我非常擅长英语,所以这里应该填I'm good at it.故选B.
57.E.推理判断题.根据根据下文的Second,可知先开始介绍的应该是第一点,所以这里用First,interest in English is very important.故选E.
58.C.推理判断题.根据Soon we had an English exam and I got a very good mark,可知很快我们就有了英语考试,我得了一个很好的分数,所以从这里可以判断作者对英语学习的兴趣非常高,学习英语应该更努力了,所以这里应该用After that,I learnt English harder and harder.故选C.
59.D.推理判断题.根据speak bravely,read aloud and learn more words and phrases whenever I can.可知学习应该的时候,应该是认真听老师讲课,勇敢的说,大声朗读,学习更多的单词和短语,所以这里用Listen to the teacher carefully.故选D.
60.A.推理判断题.根据下文Whenever I have a question,I must make it clear by asking our English teacher,可知每当我有一个问题,我都会向老师询问明白,清楚.从这里可以看出我有一个学习英语的好习惯,所以用I also have a good habit.故选A.
点评 本文是一篇完形填空题,解题时,务必充分利用上下文的语境和逻辑关系,找到解题的依据.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| For washing the car 5.00 dollars Playing with my little sister-0.25dollars Getting a good report card-5.00dollars Sweeping the common hallways-2.00dollars Total-12.25dollars |
| For 9 months I carried you,growing inside me-no charge For the night I sat up with you and prayed for you no-charge For the toys,food and clothes-no charge For the full cost of my love-no charge |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A) because B) products C) describe D) several E) disturb |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| For Sale(出售) One-bedroom apartment It's near No.1High School. There is a park,a library and a supermarket near here.Right price. Tel:86825044 Time:10:00a.m.-4:00p.m. | City English Center Good English teachers give classes from 8:00a.m.to 11:00a.m.on weekends.Classes are¥50an hour. Please call Lisa at 53545156on weekdays. Time:9:00a.m.-4:00p.m. |
| For Rent One hundred bikes. All bikes are new and colorful.It's near the Center Hospital. Ten yuan a day. Call Mr.Li at 33843535every day. |
| Found A green MP4on the playground on Monday evening. See Lin Tao in Class 4,Grade 7. Room 518,Building B. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | No,I won't | B. | That's OK | C. | Yes,I will. | D. | That's right. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com