精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

 

Name: Schoolies: Making Friends

Author (作者): Roger Priddy

Reading level: Ages eight and up

Number of pages: 32 pages

Publication date (出版日期): June 11, 2013

Language: English

Price: $3.99

Name: Picture This! Animals

Author: Margaret Hynes

Reading level: Ages eight and up

Number of pages: 64 pages

Publication date: June 11, 2013

Language: English

Price: $9.99

Name: No More Monsters under the Bed

Author: Graig Yoe

Reading level: Ages eight and up

Number of pages: 32 pages

Publication date: June 11, 2013

Language: English

Price: $10.36

Name: Girls’ Activity Holiday Fun

Author: Lisa Miles

Reading level: Ages six and up

Number of pages: 144 pages

Publication date: May 18, 2013

Language: English

Price: $8.95

 

1. How many of the 4 books came out in June 2013?

A. 1. B. 2. C. 3. D. 4.

2. The author of the book Picture This! Animals is .

A. Roger Priddy B. Margaret Hynes

C. Graig Yoe D. Lisa Miles

3.The 4 books are all in .

A. English B. French

C. Spanish D. Japanese

4. Jack’s mother bought one copy of Schoolies: Making Friends and one copy of No More

Monsters under the Bed for Jack. How much did she pay for them?

A. $20.35. B. $19.31.

C. $14.35. D. $13.98.

5.Linda is six years old now. Which book should she read?

A. Schoolies: Making Friends.

B. Picture This! Animals.

C. No More Monsters under the Bed.

D. Girls’ Activity Holiday Fun.

 

1.C

2.B

3.A

4.C

5.D

【解析】

试题分析:这篇短文给我们介绍了四本书,包括名字、作者、阅读水平、页数、出版日期、语言和价格等。我们可以根据题目要求在短文中搜寻有用的信息。

1.细节理解题。这篇短文给我们介绍了四本书,根据短文中他们Publication date,出版的日期可知,第一本、第二本和第三本都是在2013年的6月出版的,故选C。

2.细节理解题。根据短文中介绍的第二本书Picture this! Animals中的内容可知,这本书的作者是Margaret Hynes。故选B。

3.细节理解题。根据短文中对这四本书的介绍中Language 里的内容可知,这四本书都是英语的。故应该选A。French 法语;Spanish 西班牙语;Japanese日语。

4.细节理解题。根据短文中对这四本书的介绍中Price这里的内容可知,Schoolies: Making friends 的价格是3.99美元;No More Monsters under the Bed的价格是10.36美元,一共应该是14.35美元。故选C。

5.推理判断题。根据短文中介绍这四本书中Reading level里的内容可知,前三本书都是8岁或8岁以上的;只有第四本Girls’ Activity Holiday Fun是6岁或6岁以上的。根据题目要求可知选D。

考点:日常生活类短文阅读。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东莱芜实验中学七年级上学业水平检测1英语试卷(解析版) 题型:书面表达

请以My best friend为题, 用英语写一篇不少于60个词的短文, 内容包括其年龄、国籍、外貌特征、性格、所喜欢学科、爱好等。

 

 

 

 

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学八年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

The ____ news made me _________ .

A. exciting ; exciting B. exciting ; excited

C. excited ; excited D. excited ; exciting

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学八年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

You need_______ your homework this afternoon.

A. do B. does

C. to do D. doing

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学八年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

—What __________ do you have for me, Lucy?

—I think you’d better make a study plan first.

A. way B. advice

C. news D. information

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学九年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

– What is Tom doing now? -- He is ________ the table.

A. lay B. laying

C. laid D. lays

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学九年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

They ____________ in the river when it __________ to rain.

A. were swimming; began

B. swam; was beginning

C. swam; began

D. were swimming; was beginning

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学九年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

___________ stars were shining in sky at night.

A. Million B. Millions

C. Million of D. Millions of

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东省九年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

The purpose of students who come to school is to study. But studying needs right ways, or we would waste the time or the money.The followings are ways for studying.The best time for reading is morning.Because in the morning, the air is fresh and our minds are clear.For that reason, we can get good results.When we study we must be patient.If we don't understand a text well, we must read it again.We should not read the next until we have learned the first one well.When we are studying, we must put our hearts into the book.We cannot read absent?mindedly (心不在焉地), or we could get nothing from the book while we are reading.We must always ask “why”.If we can't understand well, write it down and ask our teachers or parents, brothers or friends, in any possible ways.We must know it completely and then our knowledge can be used well.Though there are many ways for studying, however, the above mentioned (提到的) will be helpful if we can keep them in heart.

1.Morning is the best time for reading because ________.

A.we can be more patient

B.we can have a good time

C.we can relax ourselves

D.the air is fresh and our minds are clear

2.When we are studying, ________.

A. we must chat with friends on the phone

B.we'd better listen to pop music

C.we should put our hearts into the book

D.we have to eat something

3.If we don't understand a text well, ________.

A.we should read it again till understand it

B.we should copy others' answers

C.we don't do it any more

D.we should give it up and read the next one

4.Which of the followings is NOT true?

A.The purpose of students who come to school is to study.

B.When we are studying,we can't be absent?minded.

C.We don't have to ask “why” when we can't understand well.

D.We should know knowledge completely and use it well.

5.The best title of this passage is ________.

A.Don't Waste Time

B.Right Ways of Studying

C.Be Patient

D.Learn to Ask “Why”

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案