精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.A man invented a spell(魔咒).If someone used the spell,he or she would get good teeth.
One day the man used it on one of his birds.The bird became very happy.He could eat all kinds of foods,and also started speaking.
"I'm happy with the change,"said the bird."I like eating plenty of sweets."
The man found the bird ate everything,and he kept telling the bird,"Look after your teeth.Brush them so you don't get toothache.And don't eat many sweets,or you'll see a dentist."
But the bird didn't notice.He thought his teeth were so strong that he needn't brush them,and he ate many sweets every day.
One day,the bird found his teeth started to fall out,and there was a cavity in each tooth.He thought he should brush them and shouldn't eat too many sweets,but it was too late.When his last tooth fell out,he couldn't speak.
51.What was the man's spell?D
A.To make someone get a good sleep.
B.To give someone all kinds of foods.
C.To make someone keep fit.
D.To make someone get good teeth.
52.We know that the bird couldBafter using the man's spell.
A.swim       
B.speak      
C.eat food       
D.brush teeth
53.What happened to the bird in the end?C
A.He became very strong.
B.He learned how to brush teeth.
C.He lost his teeth,couldn't speak.
D.He was hurt.
54.The underlined word"cavity"meansBin Chinese.
A.缝         
B.洞         
C.虫子       
D.斑点
55.What can we learn from this story?A
A.It's important to brush teeth and we shouldn't eat too many sweets.
B.We should believe the spell.
C.The bird was very clever.
D.The spell was not strong.

分析 本文主要讲述了有个人发明了魔咒,如果使用魔咒,就可以得到好的牙齿.一天,一只鸟被使用了魔咒,牙齿很好,于是就吃了很多糖,但是它没有刷牙,等它意识到的时候,它的牙齿已经掉了,并且也不能说话了.

解答 51 D 细节理解题:根据第一段A man invented a spell(魔咒).If someone used the spell,he or she would get good teeth一个人发明了咒语,如果有人使用咒语,他或她会得到好牙齿,故答案是D.
52 B 细节理解题:根据第二段He could eat all kinds of foods,and also started speaking他可以吃各种食物,也开始说话,故答案是B.
53 C 细节理解题:根据最后一段When his last tooth fell out,he couldn't speak.当他最后一颗牙齿掉了,他不能说话,故答案是C.
54 B 词义理解题:根据第五段He thought his teeth were so strong that he needn't brush them,and he ate many sweets every day他认为他的牙齿很结实,不用刷牙,每天都吃很多糖果;及最后一段One day,the bird found his teeth started to fall out有一天,鸟发现他的牙齿开始脱落;When his last tooth fell out,he couldn't speak.当他最后一颗牙齿掉了,他不能说话,即,糖吃多了,牙齿出现牙洞,牙齿才掉,推测其意思是"牙洞",故答案是B.
55 A 语义理解题:根据第五段He thought his teeth were so strong that he needn't brush them,and he ate many sweets every day他认为他的牙齿很结实,不用刷牙,每天都吃很多糖果;及最后一段One day,the bird found his teeth started to fall out有一天,鸟发现他的牙齿开始脱落;When his last tooth fell out,he couldn't speak.当他最后一颗牙齿掉了,他不能说话,这些都是由于鸟没刷牙导致的恶果,故推测刷牙是很重要的,并且少吃糖,故答案是A.

点评 本文难度不大,仔细通读全文,对照题目及原文,即可得出答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

16.Peter:You look so tired,Kelly.(46)G
Kelly:Hi,Peter!I watched several DVDs of a cartoon series the whole night.
Peter:Oh dear!(47)E
Kelly:You can never imagine.It's Pleasant Goat and Big Big Wolf《喜羊羊和灰太狼》.Pleasant Goat is a goat who is very smart and can beat Big Big Wolf.(48)C
Peter:I've heard about it,but I've never seen it.Are there any laughing matters?
Kelly:Certainly.It is really an interesting cartoon that makes you laugh almost in every part.
Peter:(49)B
Kelly:Yes.It also trains up (充分训练) my creativity.
Peter:(50)D
Kelly:Huang Weijian.

A.Here you are.
B.Well,it may be very funny.
C.He often helps Lazy Goat who is always in deep trouble.
D.Who is the creator of Pleasant Goat and Big Big Wolf?
E.What cartoon on earth made you so crazy?
F.Oh dear!
G.What did you do last night?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.─Mary,could you help me design the poster?
─Wait a moment.Iam putting a map on the wall.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.我和我朋友打了一场架.
Ifoughtwithmy friend..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.嘲笑别人是不礼貌的
It's impoliteto laugh atothers.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

11.A:Hello.Is that Uncle Sam's Restaurant?
B:Yes.(66)B
A:I want to know if you send takeaway food.
B:Sure.
A:I'd like to order for dinner.
B:(67)A
A:I'd like to have beef with potatoes and a hamburger.
B:Ok.(68)C
A:No,thanks.Please tell me how I can pay for you?
B:(69)F.By the way,what time do you expect your dinner?
A:About 6:00pm.
B:Could you please leave your address?
A:Oh,yes.(70)E
B:Thanks you.See you then.
A.What would you like to have?
B.What can I do for you,Madam?
C.Anything else?
D.How much would you like?
E.Room 101in Green Building.
F.You can pay us when your food is sent.
G.Is that all?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

18.A:Hi,Jenny.What are you thinking about?
B.I don't know what to buy for my (59)brother's   birthday.
A:What do you want to give him?
B:Last year on his eighteen birthday,I drew a beautiful painting for him
A:Well,I want to buy him a book,so why (60)notget him a dictionary?
B:That's a good idea.But look at the price!I can't (61)affordit.
A:Oh,it's too expensive.Do you have(62)any other ideas?
B:Yeah,I'd like something Russian (63)instead.
A:OK.Shall we go together?
B:Of course.Let's meet at the school gate after school.
A:Do you know the (64)wayto the nearest store?
B:Yes,just walk up the Central Street.It's near here.It's just(65)across from Huamei Western Restaurant.
A:Right,see your later.
B:See you..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.There's always something deep in our soul that never dies.I moved to the small,busy town of Edison in New Jersey six years ago.It was during the second term of my fifth grade.My parents got new jobs and higher income,so they decided it was time to move from Woodbridge to a better,more educational town.
In the US,it is unnecessary to take a test to get into a"good"middle or high school.You just attend the school close to where you live.So,many parents will think about the quality (质量,品质) of the local school when they decide to buy a new house.My parents did the same.We finally chose Edison mainly because of the high quality of its school.
In New Jersey,an area with a good school usually meansa concentration of Asian people.There are about 300students in our school.55% are Asians and just under half of that are Chinese.There are so many Chinese people nearby that we even have our own Chinese school.
Edison is an old town,just like thousands of others in the United States.However,I have treated it as my hometown.That's where I spend much of my youth,and the memories there can't be moved at all.
31.Why did the writer's parents move to Edison?B
A.Because they were born there.
B.Because it was a better educational town.
C.Because the writer began his fifth grade.
D.Because the writer didn't need to take a test.
32.How many students are from Asia in the writer's school?B
A.About 80.
B.About 160.
C.About 220.
D.About 300.
33.What does the underlined expression"a concentration of"mean in Paragraph 3?C
A.None of
B.The whole of
C.A large number of
D.A small number of.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

16.Write at least 60words according to the given topic-Thank you,mymother
(根据所给话题:感谢你,我的妈妈 写一篇不少于60词的短文,标点符号不占格.)
(注意:文中不得出现任何姓名、校名及其它相关信息,否则不予评分.)
每个人在成长路上都遇到过帮助过自己的人,父母、同学、朋友、老师、邻居等等,他们无私的付出和真心的帮助让我们健康成长,对于帮助过你的人你是否有想要说的话?除了感谢,我们应该如何向他们学习呢?
Thank you,myIlike my mother the most.Because she is the one who gave me birth and brought me to this world.When I was younger,she took good care of me.As time passes on,I grew older and even became a student in middle school.Everyday,she wakes me up in the morning,and cooks breakfast for me,and when I come home from school,she already cooks the dinner for me.This is my mother,the greatest person in the world.She is great not because she saves the world,but she is a mother.
Every mother in the world is the best.I think everyone should love their mothers.If there are much more love in the world,our world will become more and more beautiful..

查看答案和解析>>

同步练习册答案