分析 许多学生没有足够的时间去做他们喜欢做的事.时间对我们每个人来说都是一样的,我们所能做的就是合理安排.这意味着,我们应该知道我们要做的和想做的一切,我们可以制定一个计划来帮助我们度过一天,如果我们利用我们的时间,我们会感到更幸福.
解答 41.A 细节理解题.根据Mary feels that she never has enough time to practice her violin and play with her friends.She spends most of her time studying and doing her homework可知玛丽觉得她从来没有足够的时间练习拉小提琴和和朋友一起玩,她把大部分时间花在学习和做作业上,故选A.
42.D 细节理解题.根据Alice,14,wants more time for skating可知爱丽丝想要更多的时间滑冰,故选D.
43.C 细节理解题.根据For example,first we have to study,sleep,eat and make our house clean.Then we should try to understand how much time each activity will take in a day.Finally,we can make a plan to help us get through the day without too much hurry可知关于安排时间作者提出了三个步骤,故选C.
44.A 细节理解题.根据Many students tell us that they are busy with their study every day and don't have enough time to do what they like to do可知学生们没有足够的时间去做他们喜欢做的事,故选A.
45.B 细节理解题.根据文章What we can do is try our best to*manage it可知本文讲述的是如何安排时间,故选B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Saturday,March 24th We have arrived in the hot,wet city of Bangkok.This is our first trip to Thailand (泰国).All the different smells make us want to try the food.We are going to eat something special for dinner tonight.The hotel we are staying in is cheap and very clean.We plan to stay here for a few days,visit some places in the city,and then travel to Chiang Mai in the North. |
| Tuesday,March 27th Bangkok is wonderful and surprising!The places are interesting.We visited the famous market which was on water,and saw a lot of fruits and vegetables.Everything is so colorful,and we have taken hundreds of photos already!Later today we will leave for Chiang Mai.We will take the train north,stay in Chiang Mai for two days,and then catch a bus to Chiang Rai. |
| Friday,March 30th Our trip to Chiang Rai was long and boring.We visited a small village in the mountains.The village people here love the quiet life-no computers or phones.They are the kindest people I have ever met.They always smile and say"hello".Kathy and I can only speak a few words of Thai,so smiling is the best way to show our kindness.I feel good here and hope to be able to come back next year. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| DATE OF ACCIDENT December 14,2014 | REPORTER Officer Knerr | ACCIDENT NUMMBER 2014-10504 |
| NATURE(性质) OF ACCIDENT CAR ACCIDE NT[∨] NATURAL DISASTER[] CRIME[] OTHER[] | ||
| Details Of Accident On December 14,2014,the West Goshen Township Police Department received a report of a car accident near Street 322.When the police arrived at the scene(现场),they saw a car off the road and in the woods.And it was on fire. The driver and the passengers in the car all died.The driver was identified(鉴别) as Ryan Dunn.Mr.Dunn was driving a 2010 Porsche 911 GT3. The investigation(调查) said that speed(超速行驶) might be the main cause of the accident. | ||
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com