精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.
31.Bis a famous real tennis player from UK.
A.Rob Pahey  
B.David Woodman  
C.Manuel Simpson  
D.Jeff Green
32.It can be seen from the passage thatA.
A.the introductory even ing is at Orange Road
B.the group lesson lasts one and a half hours
C.the book Real Tennis Cambridge costs 50pounds
D,people can call]eff Green for more information
33.The passage is written mainly toD.
A.talk about the importance of real tennis
B.teach people how to play real tennis well
C,welcome the world real tennis champion
D.advise people to come and enjoy real tennis.

分析 本文主要介绍了一个可以享受"真正的网球"的机会,首先是澳大利亚的网球冠军和英国业余选手冠军的一场友谊赛,然后是专业教练给业余选手上指导课,还有一本书可以赠送给参与的人员,最后是参加这项活动的花费,以及联系方式.

解答 31.答案:B.考查细节理解题.根据第一部分"6:30pm--8:00pm,6 July"中的"The British Amateur Champion,David Woodman."可知David Woodman是来自英国的著名真正的网球运动员.故选B.
32.答案:A.考查细节理解题.根据标题部分中的"this summer at Grange Road"可知这个入门级的晚会是在格兰芝路,所以要选A.
33.答案:D.考查推理判断题.根据这篇短文的主要内容是:澳大利亚的网球冠军和英国业余选手冠军的一场友谊赛,然后是专业教练给业余选手上指导课,还有一本书可以赠送给参与的人员,最后是参加这项活动的花费,以及联系方式.可知这篇文章的主要目的就是建议人们去参与去享受真正的网球,故选D.

点评 首先要仔细阅读文章,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,找出需要的信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.Look closely at your hands.Are they clean?It doesn't matter how many times you wash your hands,tiny microbes (微生物) still stay on them.But don't worry.Most microbes don't harm you.
Now scientists say the microbes on our hands could be used in a surprising way; fighting crime,According to a recent survey microbes as well as fingerprints(指纹) could be used to indentify the criminal.
Everyone has his own set of microbes on the hands.That is to say,if you and your best friend were able to see and compare all the microbes on your hands,your hands probably would look different.Some microbes only show up on your hands while others live only on your friend's hands.
When you work on a computer you leave the microbes from your hands on the keyboard.The scientists can easily tell the owner of the keyboard by looking at the microbes on it.Even if you don't leave your fingerprints behind,your microbes may give you away.
Noah Fierer,a scientist,says."You can only clean a fingerprint,but you can't sterilize (使无菌) a surface just by wiping(擦) it off,"He says that scientists have a lot more work to do before the microbe is used as a useful tool."

46.According to the passage,D could be used to identify the criminal.
A.fingerprints B.scientists'hands
C.microbes D.fingerprints and microbes on people's hands
47.Paragraph 3tells us thatD.
A.our hands look similar            B.the microbes will make the keyboard dirty.
C.we should compare hands often     D.we have our own sets of microbes.
48.When you work on computer,the microbesB.
A.just stay on our hands B.also stay on the keyboard
C.will do harm to you D.will disappear
49.From Noah Fierer we know thatC.
A.fingerprints are no longer useful in fighting crime
B.microbes can be found on everyone's hands.
C.unlike microbe fingerprints can be cleaned if people wipe them
D.the microbe is used as a useful tool
50.What's the best title of the passage?C
A.Microbes May Tell Who You Are B.Scientists Say Everyone Has Microbes
C.Noah Fiercer Does Research Into Microbes    D.Fingerprints Help Catch Criminals.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.-Who's your science teacher this term?
-Mr.Wang._______ is a good teacher.(  )
A.IB.SheC.HeD.You

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-Michael's French is perfect.Who taught ________?
-His mother.(  )
A.heB.himC.his

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.Your mother always          in you,right?(  )
A.take prideB.take proudC.takes prideD.takes proud

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.The car was out of ______________and hit a tree by the road.(  )
A.dangerB.breathC.controlD.practice

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.王瑶打算去参观伦敦国家大剧院并观看演出.以下是她问的五个关于有关剧院的问题(56-60),请从剧院信息栏A-F六条信息中找出相应的内容回答她的问题(其中一项为多余项).
56.Where is the National Theatre?F
57. When is the theatre open?B
58. What can I do at the theatre?E
59. How can I book tickets?C
60. How do I collect my tickets?A

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.Mike,I can't find my pen.Will you please lend me __________?(  )
A.youB.yoursC.yourD.yourself

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.---          is Michael Jordan?
---A famous basketball player.(  )
A.WhereB.WhichC.WhoD.What

查看答案和解析>>

同步练习册答案