分析 第一个信息是招工信息;第二个是电话留言;第三个是失物招领;第四个是寻物启示.
解答 31.A细节理解题.根据题干可知你是想找份兼职,那么应该看第一个信息,根据信息内容可知电话是4435-7792,故选A.
32.B细节理解题.根据题干Jessica and Lucas will meet atthe school gate可知和Jessica and Lucas 有关,应该看第二个信息,根据信息内容可知两个人是打算在第明天上午8点钟见面,留言时间是5月5日,那么留言中所说的明天就是5月6日,故选B.
33.C细节理解题.根据题干What will Jessica and Lucas do?可知可知和Jessica and Lucas 有关,应该看第二个信息,根据信息内容可知两个人要穿运动鞋,戴帽子,太阳镜之类的,可以推断出是去爬山,故选C.
34.D细节理解题.根据题干A student in Class 2,Grade 8found可知应该看第三个信息,失误招领,一个学生捡到了一个an iPad,故选D.
35.C细节理解题.根据题干What can you infer(推断) according to the fourth piece of information可知是我们从第四个信息可以推断出什么?第四个信息是寻物启事,丢失了对我很重要的狗,可以推断出我们对狗就像家人一样,故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | when Mr Smith left | B. | when did Mr Smith leave | ||
| C. | when Mr Smith will leave | D. | when will Mr Smith leave |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:单词造句
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
War and Peace by the famous Russian writer Tolstoy.It's about Russians fighting against French invasion (侵略) of their country in the 19th century.It is published in more than 100languages. | |
| Harry Potter series by the British writer J.K.Rowling.It's about the adventures of Harry Potter and his friends in the magic world.This set of books has been sold widely in many countries around the world. | |
| The 2014one volume edition of Reader's Digest carries all kinds of articles which are both interesting and educational.These stories full of hope and courage touched the hearts of millions of readers.It is popular with people at different ages. | |
| On Three Kingdoms by Professor Yi Zhongtian.He talks about some interesting topics about stories and people in those war times in the book.You will learn the history and culture in that dynasty by reading the book.It is welcomed by a large number of readers. | |
| The World of Basketball is a magazine about great events in the basketball world.There are articles about some well-known basketball players like Chinese player Yao Ming and American player Kobe Bryant.There are also many photos showing different games.It sells well. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.medicine | B.water | C.cup | D.coffee |
| 42.A.very | B.too | C.quite | D.so |
| 43.A.With her help | B.As a result | C.On the one hand | D.To tell the truth |
| 44.A.drank | B.accepted | C.refused | D.received |
| 45.A.looked at | B.listened to | C.talked about | D.passed by |
| 46.A.usually | B.never | C.sometimes | D.often |
| 47.A.hand | B.take | C.keep | D.work |
| 48.A.interested | B.happy | C.excited | D.sad |
| 49.A.break down | B.get down | C.write down | D.go down |
| 50.A.smiled | B.cried | C.wondered | D.worried |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 46.A.found | B.had | C.chose | D.liked |
| 47.A.interesting | B.important | C.easy | D.difficult |
| 48.A.never | B.also | C.ever | D.already |
| 49.A.hotels | B.streets | C.houses | D.classrooms |
| 50.A.looking over | B.looking after | C.getting on well with | D.paying for |
| 51.A.money | B.food | C.medicine | D.hope |
| 52.A.One | B.Another | C.The other | D.Other |
| 53.A.give out | B.give up | C.give back | D.give away |
| 54.A.until | B.while | C.when | D.after |
| 55.A.happy | B.unlucky | C.sad | D.Friendly. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com