精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.Sam and Danny cannot believe that they have to move away from Florida.Florida is so wonderful!They can play outside all day long-every day.It is almost always warm and sunny,and all of their friends live there.What will they do without Brendan,Bailey,John,Alexis,and Brian?They will never have great days without these boys.Never!
However,Sam and Danny are very excited for their dad.He has a great new job.The only problem is that the job is in New Hampshire.Danny was not even sure where this state was.Aft er  lea r ning t ha t it is q uite cl ose t o Ca na da,bot h boys got a little excit e d a bout playi ng i n t he s now.
Danny has always wanted to learn to ski,and Sam thinks playing ice hockey will be fun.
Sam and Danny also like the location(位置) of New Hampshire.It is between Maine and Vermont.Neither of the boys has ever visited this part of the country,so they are now looking forward to going to a new place.They only wished their friends could come with them!Their
parents have promised that they can visit their old friends during spring holiday and even go to Disney World.The boys think that moving to New Hampshire will not be so bad after all.
106.根据短文回答问题(限 10 个词以内).What is the weather like in Florida?It's almost always warm and sunny
107.根据短文回答问题(限 10 个词以内).Who are Brendan,Bailey,John,Alexis and Brian?They are Sam and Danny's friends
108.根据短文回答问题(限 15 个词以内).Why do Sam and Danny have to move away?Because their father has a new job in New Hampshire
109.把画底线的句子译成汉语.得知那个地方离加拿大相当近,两个男孩子都为将能够在雪中玩耍而兴奋不已.
110.根据短文用一个完整的英文句子(限 15 个词以内)回答问题.They feel excited/happy about it
In the end,how do Sam and Danny feel about moving to New Hampshire?

分析 山姆和丹尼不能相信他们必须离开佛罗里达州,因为佛罗里达州太棒了!总是温暖而晴朗,他们的朋友都住在那里,然而,他们的爸爸的新工作在新罕布什尔州.后来他们的父母承诺他们可以在春节期间拜访他们的老朋友,甚至去迪士尼世界,男孩们认为搬到新罕布什尔州后不会那么糟糕了.

解答 106.It's almost always warm and sunny.细节理解题.根据It is almost always warm and sunny可知佛罗里达的天气温暖而晴朗,故答案为:It's almost always warm and sunny.
107.They are Sam and Danny's friends.细节理解题.根据It is almost always warm and sunny,and all of their friends live there.What will they do without Brendan,Bailey,John,Alexis,and Brian?可知这几个孩子是山姆和丹尼的朋友,故答案为:They are Sam and Danny's friends.
108.Because their father has a new job in New Hampshire.细节理解题.根据He has a great new job.The only problem is that the job is in New Hampshire可知他们的爸爸在New Hampshire找了新的工作,故答案为:Because their father has a new job in New Hampshire.
109.得知那个地方离加拿大相当近,两个男孩子都为将能够在雪中玩耍而兴奋不已.句子翻译题.close 形容词,近的,quite很,it is quite close to Canada离加拿大相当近,got a little excited about对…很兴奋,故答案为:得知那个地方离加拿大相当近,两个男孩子都为将能够在雪中玩耍而兴奋不已.
110.They feel excited/happy about it.细节理解题.根据最后一句The boys think that moving to New Hampshire will not be so bad after all.可知男孩们认为搬到新罕布什尔州以后不会那么糟糕,即感到很高兴,故答案为:They feel excited/happy about it.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.She isn't as________as her sister.(  )
A.tallB.tallerC.tallest

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.阅读下面短文并回答问题(注意词数要求).
When you are free,you can go outside to play on the street.You can also stay at home to go online.Which do you think is safer?Maybe some people think going online at home safer.In fact,going online at home is not safe.So you should be careful when you go online.Here are some suggestions(建议) for you.
Be careful about strangers on the Internet,just as you stay away from strangers on the street.Of course,we know strangers are the persons whom we don't know.
If someone says some dirty words to you,don't answer and just leave.
You should never tell others about your real name,home address or telephone number.They are your personal information.If you tell others about these,it may get you into danger.
Never agree to meet someone you know on the Internet.He or she may be a bad person!
Don't make too many net friends.If you have free time,you should spend time with your real friends in your real life.

81.How many suggestions are there in the article?(No more than 1word)Five∕5.
82.Whom should you be careful about online?(No more than 1word)Strangers.
83.What should you do if someone says some dirty words to you?(No more than 4words)Don't answer and leave.
84.What shouldn't you tell others?(No more than 3word)(My∕Our )personal information.
85.Should we make many net friends?(No more than 3words)No,(we shouldn't.).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

15.随着近几年的快速发展,仁寿变得越来越美丽,大批的游客前来观光旅游.假设你是仁寿某旅游景点的一名志愿者,请根据以下提示,用英语写一篇短文,倡导游客文明旅游,生态旅游.
内容提示:1.保护环境,不乱扔垃圾2.遵守规章制度3.积极主动帮助他人4.尽可能用文明语言或普通话与人交流
参考词汇:throw rubbish (扔垃圾)     communicate with (与…交流)  civilized language(文明语言)
My dear friends,
     Welcome to Ren Shou.With the development in recent years                                 
       If we remember these rules,we will travel ecologically(生态旅游)and politely.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.In many English homes people eat four meals a day:breakfast,lunch,tea and dinner(一日间的主餐).
People have breakfast at any time from seven to nine in the morning.They eat porridge(粥),eggs or bread.English people drink tea or coffee at breakfast.
Lunch comes at one o'clock.Afternoon tea is from four to five in the afternoon and dinner is about half past seven.First they have soups,then they have meat or fish with vegetables.After that they eat some other things,like bananas,apples,or oranges.But not all English people eat like that.Their meals are breakfast,dinner,tea and soup and all these meals are very simple.
56.Many English people haveCmeals a day.
A.two   
B.three   
C.four    
D.three or four
57.People may haveBfor their breakfast.
A.tea and egg  
B.porridge,eggs,bread,tea or coffee  
C.tea and coffee    
D.bread
58.People have lunch atD.
A.any time    
B.nine    
C.five    
D.one
59.People don't haveAfor their dinner.
A.porridge    
B.bananas and apples    
C.soup and meat   
D.meat and fish
60.In some English homes dinner can comeD.
A.at one o'clock    
B.at any time    
C.at noon    
D.in the evening.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达

12.Wendy Wong is a girl of 15.She set up a company of her own.She started the business two years ago.She has already written several successful computer games.They are very popular.Now all of her family work in her business,and she is still at school.
She gets up early in the morning,and then she talks with her family about the business over breakfast.Every day she goes to school in her own car with a driver,for she is not old enough.
She enjoys her school,but some of the work is too easy for her to feel interested.She usually gets‘A'grades in all her subjects,so the other students often ask her for help.
She finishes her homework in half an hour after her driver takes her home.After dinner,she goes to her office and goes on working on her computer,writing games until 2am.She does not usually need so much sleep as other children.
46.When did Wendy Wong start the business?
When she was 13 years old.
47.What has Wendy Wong already written successfully?
Shehasalreadywrittenseveralsuccessfulcomputergames.
48.How does Wendy Wong go to school every day?
Every day she goes to school in her own car with a driver
49.Does she do well in her subjects?
Yes,she does.
50.How long does she spend in finishing her homework?
She finishes her homework in half an hour.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

1.It's a terrible feeling.You feel sick,(46)B,and the room won't stop spinning(旋转).What's wrong with you?Perhaps you're experiencing motion sickness(晕动病).Motion sickness,also called travel sickness,is a common experience.Depending (47)C you travel,it can be named carsickness,seasickness or train sickness.
You may get the feeling when you try to read a book in a car or on a boat.Even (48)C train hard to fight motion sickness before flying the plane.
But why do we get motion sickness?And how can we stay away from (49)B?
Just think:when we're in a moving car and reading a book.Our eyes see we're (50)A when we look out of the window,but still when we read.The ears hear the car moving,yet the skin(皮肤) says we are sitting down.The body may only(51)Amovement if the car turns.So our senses are all disorder,and we start to feel ill.
But here some good (52)Cto fight motion sickness.Choose the seats far away from the door or window on a plane,train.Or we can sit in the front of a car.Avoid standing on the car,train or buses.Don't turn your head very often.So you always (53)Bthe same way you're traveling.You'd better (54)Ayour books at home.
Why don't some people get motion sickness?(55)Dare still working on it,but they think genes(基因) may play an important part.

46.A.fullB.tiredC.surprisedD.proud
47.A.whyB.whenC.howD.where
48.A.workersB.doctorsC.pilotsD.players
49.A.themB.itC.himD.her
50.A.movingB.sleepingC.writingD.swimming
51.A.feelB.smellC.hearD.miss
52.A.notesB.diariesC.waysD.signs
53.A.runB.faceC.jumpD.rush
54.A.leaveB.buyC.forceD.hide
55.A.InventorsB.CollectorsC.ManagersD.Scientists.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.-I'm going to play basketball after school.What about you?
-__________.(  )
A.Yes,basketball is very popular.
B.Oh!It's so hot.
C.I like basketball very much.
D.Me too.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.People use their mouths for many things.They eat,talk,shout and sing.They smile and kiss.In the English language,there are many expressions using the word"mouth".But some of them are not so nice.
For example,if you say bad things about a person,the person might protect and say"Do not bad mouth me."
Sometimes,people say something to a friend or a family member that they later regret because it hurts that person's feelings.Or they tell the person something they were not supposed to tell.The speaker might say:"I really put my foot in my mouth this time."If this should happen,the speaker might feel down in the mouth.In other words,he might feel afraid for saying the wrong thing.
Sometimes when one person is speaking,he says the same thing that his friend was going to say.When this happens,the friend might say:"You took the words right out of my mouth!"Sometimes a person has a bad or unpleasant experience with another person.He might say that experience"left a bad taste in my mouth".Or the person has possibly had a very scary experience,like being chased by an angry dog.He might say:"I had my heart in my mouth."
Some people have lots of money because they were born into a very rich family.There is an expression for this,too.You might say such a person"was born with a silver spoon in his mouth".This rich person is the opposite of a person who lives from"hand to mouth".This person is very poor and only has enough money for the most important things in life,like food.

51.When a man says"I had my heart in my mouth",usually he means he isB.
A.excited
B.scared 
C.surprised 
D.satisfied
52.Your best friend Tony said what you were going to say,you might say:"D."
A.You were born with a silver spoon in your mouth
B.You really put my foot in my mouth
C.You really left a bad taste in my mouth
D.You took the words right out of my mouth
53.What does the underlined word"chased"mean in Chinese?A.
A.追赶 
B.戏耍 
C.喂食
D.陪伴
54.A person who lives from"hand to mouth"is veryC.
A.happy 
B.healthy 
C.poor
D.rich
55.According to the passage,Aare not so nice.
A.some bad people's mouths
B.some people using the word"mouth"
C.some expressions about mouth
D.some things people use their mouths to do.

查看答案和解析>>

同步练习册答案