精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.
Welcome to LCF Language Clubs and Music & Gym Clubs
●Learn with songs,stories and games in Fun French or Spanish Clubs
●Affordable after-school care
●Fun music & gym clubs for young children
●Learn with stories,games,movement and rhymes in Jazz-Mataz
●Phone:02392 370863
●Email:Joinus@lcfclubs.com
These can be taught online,at a school club or at a local LCF center.You can do it after school or lunchtime.There are also chances to teach in-school.Many schools now need LCF teachers because they know LCF provides excellent training and supplies LCF teachers with the best resources (资源).
Come on and try it yourself at our local club near your home!
56.We canC in Fun French or Spanish Clubs.
A.have a partyB.play chessC.make friendsD.watch movies
57.In LCF clubs,children canD.
A.join fun painting and gym clubs
B.get education at school clubs only
C.learn with songs,games and cooking
D.learn with stories,games and movement
58.Jazz-Mataz is for children who can speakB.
A.SpanishB.EnglishC.ChineseD.French
59.If you want to join an LCF club,you'd better NOTA.
A.post a letterB.send an emailC.go to the local clubD.make a phone call
60.From the passage above,we can knowB.
A.LCF is a language and science school in Canada
B.LCF has language clubs and music & gym clubs
C.LCF music & gym clubs can be found just online
D.LCF provides excellent training,teachers and doctors.

分析 本文主要向我们介绍了LCF语言俱乐部和音乐及健身俱乐部(LCF Language Clubs and Music & Gym Clubs),文章具体介绍了学习的内容,学习的方式,及几种联系方式等.

解答 56 C 细节理解题:根据图片信息Fun French or Spanish Clubs,where children have fun,make friends and learn a language.在俱乐部里,孩子们可以玩得开心,交朋友,并且可以学习一种语言.故选C.
57 D 细节理解题:根据文章信息Learn with stories,games,movement学习故事,游戏,运动.故选D.
58 B 细节理解题:根据图片信息English is the only language needed.英语是唯一需要的语言.故选B.
59 A 细节理解题:根据文章信息●Phone:02392 370863●Email:Joinus@lcfclubs.com即告诉了我们电话和电子邮件;These can be taught online,at a school club or at a local LCF center这些可以在网上授课,在学校俱乐部或在当地的LCF中心.只有A项没提到,故选A.
60 B 细节理解题:根据Welcome to LCF Language Clubs and Music & Gym Clubs欢迎来到LCF语言俱乐部和音乐及健身俱乐部.故B项正确,其余三项均不符合文章的意思.

点评 要求同学们把文章与图示结合起来,图文互相参照、互相验证.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.---Thank you for giving me so much information.
---____________.(  )
A.Never mindB.My pleasureC.All rightD.OK

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.There is _______ swimming pool beside my house.(  )
A.a 11-metre-longB.an 11-metres-long
C.an 11-metre-longD.a 11-metres-long

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.Don't be afraid of English.Work hard,and youare(be) good at it.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.Alan has ______.(  )
A.a interesting jobB.a interesting work
C.an interesting jobD.an interesting work

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

9.从A---G选项中选出能填入空白处的最佳选项,补全对话(有两项多余).
(A man wants to buy a ticket at the station.M is for man.A is for assistant.)
A:Good morning!Can I help you,sir?
M:(81)B Could you tell me the time of the last train to Beijing this evening?
A:There's one at 8:30.But I'm afraid all the tickets have been booked already.
M:(82)F
A:The first train leaves at 9:15.
M:(83)D
A:It arrives at 12:30.But may be a little late because of the bad weather.
M:OK!(84)A
A:Eighty yuan and half of it for a child below 12.
M:(85)E I'd like two tickets and another one for a child at the age of ten,Here is the money.
A:Thank you!

A.How much does a ticket cost?
B.Yes,please!
C.How to get a ticket,please?
D.Can you tell me when it arrives in Beijing?
E.All right.
F.Then the time of the first one tomorrow morning?
G.You are welcome.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.51.Thank you for the gift.It's so nice.F
52.Wish you good luck in the final exam!C
53.My computer doesn't work.May I use yours?A
54.Animals are our friends.We should protect them.D
55.Remember to turn off the lights when you leave home.B
A.Of course.B.OK,I will.
C.Thank you.D.I agree with you.
E.Don't mention it.F.I'm glad you like it.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.The first robots were invented in the 1920s.Robots have appeared in many American films.In some films,they are stronger,faster and cleverer than people.
In real life,robots are mainly used in factories.They do some dangerous and difficult jobs for humans.
Robots also help disabled people,for example,blind people.Today many blind people have a guide dog to help them.In the future,guide dogs might be robot dogs.
One kind of robot guide dog has wheels.It moves in front of the owner.It is very clever.It knows the speed of its owner's walk.The owner wears a special belt (带子).This belt sends instructions to the owner from the dog,such as"Stop here","Turn left"or"Turn right".
In the United States,another kind of robot helps disabled people to take care of themselves in their daily life.The robot hears the sound of its owner's voice.It follows instructions such as"Turn the page"or"Make a cup of coffee".
Robots are also used in American hospitals.They can do simple jobs.At one hospital,for example,a robot takes meals from the kitchen to patients'rooms.It never gets lost because this robot has a map of the hospital in its computer memory.
Though robots can help people in many different ways,they will never take the place of humans.

81.From the passage,we know robots cannot beA.
A.dangerous animals
B.factory workers
C.guide dogs
D.hospital helpers
82.A robot guide dogA.
A.goes in front of the blind people
B.walk side by side with blind people
C.has a map in its head
D.helps patients with their meals
83.The underlined word"disabled"meansD.
A.不能的
B.有害的
C.失灵的
D.残疾的
84.Some disabled people need robots help toA.
A.take care of themselves 
B.talk to other people
C.become scientists
D.do dangerous jobs
85.In the passage,the writer wants to tell us thatD.
A.robots are stronger and cleverer than humans
B.disabled people cannot look after themselves without the robots
C.robots will take the place of humans some day in the future
D.robots can help humans in many different ways.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

14.你一定有出去游玩的经历吧,请你以"A trip to…"为题,写一篇游记.要求:
①将题目补充完整; ②包括下列要点:Where did you go?When did you start your trip?Who did you go with?How did you get there?What activities did you do there?How did you feel about the trip?③篇幅在80词左右.
A trip to                  

查看答案和解析>>

同步练习册答案