精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.
Do you want to visit Sunshine Town?
•Time:The third
Friday of each month
•Price:
¥380 per(每) student
¥500 an adult
Book online www.
Nanjingtour.com
Or call 025-77665342
Visit the modern town
•only 40 minutes from the center of Beijing by underground
•less air pollution
•a country park
•green hills,trees and lakes
Enjoy Chinese food
•choose any food you like
•eat Beijing duck in one of the restaurants
•there are also lots of western restaurants
Enjoy Beijing Opera
•visit our local theater
•enjoy Beijng Opera
•can teach you to sing
Do shopping
•lots of good shops
•can shop until 10 pm
•Star Shopping Mall
•buy souvenirs,not expensive
Visit Sunshine Secondary School
•the students will show you around
their school
根据短文内容,选择最佳答案.
56.What can we do in Sunshine Town in Beijing?D
A.Visit a country park.
B.Eat Beijing Duck.
C.Buy souvenirs.
D.All of the above.
57.July 1st,2010is Thursday,when can we join to visit the town?C
A.July 2nd
B.July 9th
C.July 16th
D.July 23rd
58.Wang Lei is a student; he wants to visit Sunshine Town with his parents,how much should they pay?C
A.¥1,140  
B.¥1,260  
C.¥1,380
D.¥1,500
59.Which of the following is NOT true?A
A.The air pollution in Sunshine Town is serious.
B.We can buy souvenirs in Star Shopping Mall at 9:30pm.
C.You can enjoy Beijing Opera in the local theater.You can also learn to sing there.
D.At last,all the students can visit Sunshine Secondary School.
60.What can you learn from the poster?A
A.It is an exciting and interesting trip.
B.The souvenirs in Shunshine Town are very expensive.
C.You can only eat Chinese food in Sunshine Town.
D.If you want to know more about the information,you can log on(登录) www.Beijingtour.com.

分析 本文是一个广告,介绍了阳光小镇的地点,价格和各项活动的信息.

解答 56.D细节理解题.根据文章中的a country park;eat Beijing duck;buy souvenirs这几项都提到了,故选D.
57.C细节理解题.根据The third Friday of each month可知每个月的第三个星期五可以去阳光小镇,根据题干可知7月1日是周四,推算一下7月16日就是第三个周五,故选C.
58.C细节理解题.根据•Price:¥380 per(每) student¥500 an adult可知作为学生的李磊和父母应付500×2+380=1380元,故选C.
59.A细节理解题.根据•less air pollution可知阳光小镇的污染较少,故选A.
60.A细节理解题.根据文章内容阳光小镇交通便利,污染少,价格便宜还有各项娱乐活动,可以推知这是一次兴奋和有趣的旅行.故选A.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-_____ will the meeting start?
-_____ everyone arrives.(  )
A.How long; UntilB.How long; Not until
C.How soon; UntilD.How soon; Not until

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

14.One sunny Monday,I decided to go for a walk on the path near my house with my husband.On my (16)D was a very special ring:I'd just picked it up from jeweller's the day before because I had it designed to hold a diamond my    grandmother gave me for my 23rd birthday.I looked down at my ring as I began my(17)C,feeling as sunny as the day.
When I looked again at the end of the path and found the diamond was (18)C.Anxiously,I started back along the path,looking for the(19)B stone.In my heart,I knew how hopeless my search was.The path was long and covered with leaves.As I searched the(20)B,crying and upset,I met an old gentleman."What's the matter,love?"he asked(21)A."Lost something?"I explained about the missing diamond and showed him the hole in my ring.He whistled."That's going to be hard to find.Tell you what,love,I walk(22)C this path every day.I'll keep my eyes open for it."I thanked him,(23)Bnothing,but told him my husband often walked our dogs along the path(24)Che might find something.
A few days later,my husband met the old man on the path."Guess what?"he said."I found your diamond!"(25)Dhe'd found the tiny stone and was willing to hand the diamond back to my husband,saying casually(未经考虑地),"It was(26)Dthat I found it.I only have 50percent eyesight in one eye."When my husband offered him money for his help,he refused it.He (27)Bhave easily kept the diamond,or sold it,as it's worth several thousand dollars,(28)A,thanks to this man,I'll spend the rest of my days trying to do something like that for(29)C person.And what I have to do is to look at my ring and (30)B myself that there are kind and generous souls there.
16.A.pocketB.footC.headD.finger
17.A.workB.pathC.walkD.talk
18.A.losingB.lossC.missingD.missed
19.A.bigB.tinyC.colourlessD.shiny
20.A.streetB.groundC.roomD.route
21.A.kindlyB.sadlyC.happilyD.friendly
22.A.throughB.crossC.alongD.over
23.A.gettingB.expectingC.explainingD.telling
24.A.becauseB.whenC.ifD.since
25.A.HopefullyB.NaturallyC.UnluckilyD.Unbelievably
26.A.usualB.funnyC.commonD.lucky
27.A.mightB.couldC.shouldD.must
28.A.howeverB.andC.orD.so
29.A.the otherB.othersC.anotherD.other
30.A.askB.remindC.warnD.promise

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.
48.If you want to read foreign newspaper and magazines,you should go toB.
A.Painting Competition     
B.International Library
C.Holiday Sports Club       
D.City University Film Club 
49.How much will it cost Tina if she wants to exercise for a week at the Holiday Sports Club?A
A.£25.
B.£15.
C.£14.
D.£12.
50.What should you paint if you want to win a bicycle in the Painting Competition?
C
A.A picture of beautiful flowers.
B.A picture of your school.
C.A picture of an animal.
D.A picture of your teacher.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

2.FILM DATES(June 5th-June 25th
         TOWN CINEMA
Film:Ink Heart (106minutes)
Date:from Monday to Friday
Time:2:00pm-5:00pm
Price:¥30(adults)¥20 (children under 18)
Tel:0351-8456161
        CHANGFENG THEATER
Film:Iron Man 2 (120minutes)
Date:from Tuesday to Friday
Time:4:00pm
Price:¥60
Tel:0351-8061635
          THE KING'S CINEMA
Film:Up (102minutes)
Date:Saturday and Sunday
Time:2:30pm
Price:¥20 ( free ticket for children under 10)
Tel:0351-8319312
           THE ROYAL THEATER
Film:2012 (160minutes)
Date:Saturday and Sunday
Time:9:00am
Price:¥40
Tel:0351-8734204
48.Which film lasts the longest?D
A.Ink Heart  
B.Iron Man 2   
C.Up       
D.2012
49.You can see Iron Man 2onA.
A.Friday   
B.Saturday    
C.Sunday          
D.Monday
50.If you want to book a ticket for Up,you can call atB.
A.0351-8456161  
B.0351-8319312  
C.0351-8734204  
D.0351-8 061635
51.In the morning,you can only go toC to see a film.
A.the King's Cinema   
B.Changfeng Theater  
C.the Royal Theater  
D.Town Cinema.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.Mr Li is a very good teacher.He always makes his classes lively.(  )
A.sadB.boring
C.happyD.interesting and active

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.---There are _______ people coming to Shenzhen for a visit these years.
---You are right.This year there were two _______visitors coming here during the winter holiday.(  )
A.million of; millionsB.millions of; million
C.million; millionsD.millions; millions

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

16.The blue socks are ten dollars.(对画线部分提问)
Howmuch are the blue socks?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.What will you do this weekend?
We'll go hiking           the weather is good.(  )
A.as soon asB.as long asC.as well as

查看答案和解析>>

同步练习册答案