| Do you want to visit Sunshine Town? | ||
| •Time:The third Friday of each month •Price: ¥380 per(每) student ¥500 an adult Book online www. Nanjingtour.com Or call 025-77665342 | Visit the modern town •only 40 minutes from the center of Beijing by underground •less air pollution •a country park •green hills,trees and lakes | Enjoy Chinese food •choose any food you like •eat Beijing duck in one of the restaurants •there are also lots of western restaurants |
| Enjoy Beijing Opera •visit our local theater •enjoy Beijng Opera •can teach you to sing | ||
| Do shopping •lots of good shops •can shop until 10 pm •Star Shopping Mall •buy souvenirs,not expensive | ||
| Visit Sunshine Secondary School •the students will show you around their school | ||
分析 本文是一个广告,介绍了阳光小镇的地点,价格和各项活动的信息.
解答 56.D细节理解题.根据文章中的a country park;eat Beijing duck;buy souvenirs这几项都提到了,故选D.
57.C细节理解题.根据The third Friday of each month可知每个月的第三个星期五可以去阳光小镇,根据题干可知7月1日是周四,推算一下7月16日就是第三个周五,故选C.
58.C细节理解题.根据•Price:¥380 per(每) student¥500 an adult可知作为学生的李磊和父母应付500×2+380=1380元,故选C.
59.A细节理解题.根据•less air pollution可知阳光小镇的污染较少,故选A.
60.A细节理解题.根据文章内容阳光小镇交通便利,污染少,价格便宜还有各项娱乐活动,可以推知这是一次兴奋和有趣的旅行.故选A.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How long; Until | B. | How long; Not until | ||
| C. | How soon; Until | D. | How soon; Not until |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.pocket | B.foot | C.head | D.finger |
| 17.A.work | B.path | C.walk | D.talk |
| 18.A.losing | B.loss | C.missing | D.missed |
| 19.A.big | B.tiny | C.colourless | D.shiny |
| 20.A.street | B.ground | C.room | D.route |
| 21.A.kindly | B.sadly | C.happily | D.friendly |
| 22.A.through | B.cross | C.along | D.over |
| 23.A.getting | B.expecting | C.explaining | D.telling |
| 24.A.because | B.when | C.if | D.since |
| 25.A.Hopefully | B.Naturally | C.Unluckily | D.Unbelievably |
| 26.A.usual | B.funny | C.common | D.lucky |
| 27.A.might | B.could | C.should | D.must |
| 28.A.however | B.and | C.or | D.so |
| 29.A.the other | B.others | C.another | D.other |
| 30.A.ask | B.remind | C.warn | D.promise |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| TOWN CINEMA Film:Ink Heart (106minutes) Date:from Monday to Friday Time:2:00pm-5:00pm Price:¥30(adults)¥20 (children under 18) Tel:0351-8456161 |
| CHANGFENG THEATER Film:Iron Man 2 (120minutes) Date:from Tuesday to Friday Time:4:00pm Price:¥60 Tel:0351-8061635 |
| THE KING'S CINEMA Film:Up (102minutes) Date:Saturday and Sunday Time:2:30pm Price:¥20 ( free ticket for children under 10) Tel:0351-8319312 |
| THE ROYAL THEATER Film:2012 (160minutes) Date:Saturday and Sunday Time:9:00am Price:¥40 Tel:0351-8734204 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | sad | B. | boring | ||
| C. | happy | D. | interesting and active |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | million of; millions | B. | millions of; million | ||
| C. | million; millions | D. | millions; millions |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | as soon as | B. | as long as | C. | as well as |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com