分析 本文是关于一个海边夏令营活动的招募信息.这个活动都是有关大海的,可以潜水,吃海鲜,学习海洋知识的等;文中也告知了夏令营的活动,地址,费用,年龄和联系方式等信息.
解答 31.D细节理解题.根据文中内容The activities there are all about the sea.可知所有活动都是关于大海的;故选D.
32.A细节理解题.根据文中内容At Sunny Shores Sea Camp,you can get excited and improve your skill-level.可知在阳光海岸夏令营,你可以玩得开心并提高滑冰水平;故选A.
33.C细节理解题.根据文中内容Campers Ages:From 13 to 17可知参加夏令营年龄:13到17岁;故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源:2016-2017学年广西钦州市钦州港区八年级12月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—— We’ll go on a trip to the Great wall next week.
——_____________.
A.Have funB.Cheer up C.Best wishes D.Never mind
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015-2016学年江苏镇江京口区八年级3月考英语试卷(解析版) 题型:其他题
任务型阅读
For children, the first day of school is their first step into a new world. This important day can be made special by planning some interesting activities. For example, you can ask each of the students to introduce themselves in a unique way. Appreciate (欣赏) the good ideas that the children have for describing themselves.
It’s also a good idea to organize “silent learning”. In this activity, you need to supply paper and color to each of your students. Ask them to draw anything they like. To make it special, you can ask them to draw something in particular. To make it interesting, you can give it the name of a human emotion (情感) and ask them to describe it in their own words.
Also you can tell your students everything about the school. You can tell them some of your experiences in this school. You can write down your experiences and that can be made up into an interesting story. You can take this chance to encourage the children to take part in all the school activities. You can make use of this chance to help the students get rid of (消除) their little fears about the new school. You can give the students a chance to ask questions and share their views.
Getting the students together to decorate (装饰) the classroom is also a good activity for the first day of school. You can join them in this activity and help them. Let the students come up with ideas for decorating the classroom; allow them to use their imagination in the decoration and make the classroom look nice.
All the above activities for the first day of school can make the students feel comfortable in the new school and give them some moments that they will remember for long years.
____1. for the first day of school | Supporting details |
Make a self-introduction | ●Ask each student to _____2. themselves in a unique way. ●Appreciate the children’s good ideas for describing themselves. |
Organize “silent learning” | ●Give the students paper and color to draw what they are_3. of. ●Ask the students to draw something in ___4.. ●Ask the students to use their own words to describe the paintings. |
Know everything about the school | ●__5. some of your experiences with the students. ● ____6. up an interesting story according to your experiences. ●Encourage the children to take part in all the school activities. ●Help the students get rid of their little fears about the new school. ●Give the students a ____7.to ask questions. |
__8. the classroom | ●Come to ___9.the students in the decoration.[来源:学 ●Allow them to use their imagination in the decoration and make the classroom look nice. |
All that the teachers do probably make the students never ____10.their first day at school. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015-2016学年江苏镇江京口区八年级3月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Mr Green’s never been to Canada, ________?
A. isn’t he B. is he C. hasn’t he D. has he
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Meaning | ●To feel (76)nervous or frightened | |
| Causes | ●To be the (77)center/centre of attention ●To be born shy ●To have (78)life experiences | |
| Effects | (79)bad effects | ●To have red (80)faces ●To talk in(81)broken sentences ●To be (82)afraid of meeting new people |
| Good effects | ●To be quieter and(83)cleverer ●To be good at(84)working/cooperating with others | |
| Advice | ●To take hold of (抓住) good (85)chances | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| stay both as first after |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | went out before she finished her homework | |
| B. | went out after she finished her homework | |
| C. | didn't go out because of her homework | |
| D. | went out without doing her homework |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | make her happy | B. | make her free | ||
| C. | make her beautiful | D. | let her down |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com