精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.Don't be (not be) late again.You must be on time.

分析 别再迟到了!你必须准时.

解答 答案:Don't be  考查单词填空.根据句意:别再迟到了!你必须准时.是祈使句,否定的祈使句以don't+动词原形,故答案是Don't be

点评 解答此题的关键是根据语境推测要填内容表达的含义,然后能理解各选项内容,有时可能没有必要细细区分每个单词的含义,仅根据句子语气就可以判断出正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.In general,it's hard to spend enough time in both concentrating on lessons and taking part in social activities.But I wanted to succeed in both.I knew this would be a challenge but I didn't realize how difficult it was until my classes in the high school began,
     I got on well with other girls.After school,I often had ice cream with them first instead of finishing my homework before it was time to hand it in,I always finished it the next day between classes.I knew it wasn't very good and the grades that I got showed I was not hard-working enough.I realized that I needed to find some kind of balance.
     So I created a timetable that would divide my time between studying and relaxing.It was a good idea but I was only able to follow it for a few days because it made me under too much pressure.
     Later,I tried another plan.Each week I listed everything that I had to get done during the week and the time by which I had to get it done.Then under the things I had to do,I made another list of things that I could do if I had time.
     It worked really well.Ever since I have never missed any important things.At the same time,I enjoyed my spare time a lot.
     Planning my time has been challenging,but I continue to do it.I'm glad that I've learned to balance things and it has helped prepare for what is coming after graduation.
56.At first,when did the writer always finish her homework?B
A.After school was over.
B.Between classes the next day.
C.Before it was time to hand it in.
57.Why did the writer follow the first timetable only for a few days?C
A.Because it had a specific list.
B.Because it wasn't a good idea.
C.Because it brought her too much pressure.
58.What wasn't included in the writer's second time plan?A
A.The things she shouldn't do.
B.The things she had to get done.
C.The things she could do if she had time.
 59.According to the passage,which of the following is true?B
A.The writer had few friends because of bad grades.
B.Learning to balance things is helpful to make plans for the future.
C.The writer preferred to spend more time in relaxing than studying.
60.Which do you think is the best title of the passage?C
 A.Facing challenges      
B.Concentrating on lessons
C.Balancing study and play.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.Let's have some ______.(  )
A.appleB.bananaC.riceD.rices

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.Please call me.My telephone number is 688-0989.
Pleasecall  meat 688-0989.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-I hear you have to get up early every morning.
-Right.It's one of the _______ in my family.(  )
A.habitsB.exerciseC.rules

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.The boy can speak English very well            he is five.(  )
A.ifB.althoughC.becauseD.but

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.The dog canmisunderstand (understand) me when I talk to him.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.I never walk to work.What about you?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.在周末我要么看电视要么玩电脑游戏.I either watch TV or play computer games on weekends.

查看答案和解析>>

同步练习册答案