【题目】根据短文内容理解,选择正确答案。 Americans with small families own a car. If both parents are working, they usually have two cars. When the family is larger, they will sell one of the cars and buy a van(住房汽车).
A small car can hold four persons and a large car can hold six persons but it is very crowded. A van can hold seven persons easily, so a family with three children can ask their grandparents to go on a holiday travel. They can all travel together.
Mr. Hagen and his wife had a third child last year. So they sold their second car and bought a van. They thought it would be more convenient for them to go out together.
Americans call vans motor homes. They always use them for holidays. When a family is traveling to the mountains or to the seaside, they can live in their motor home for a few days or weeks. All the members of a big family can enjoy a happier life when they are traveling together. That is why motor homes have become very popular.
(1)Americans also call vans ___________.
A.Motor cars
B.Motor homes
C.Motorbikes
D.motor trucks
(2)A family with _________ usually has a van.
A.a baby
B.Much money
C.more than two children
D.interest in vans
(3)Americans usually use motor homes to _________.
A.Travel with all the family members for holidays
B.Do some shopping with all the family members
C.Visit their grandparents at weekends
D.Drive their children to school every day
(4)Motor homes have become popular because ________.
A.they can take people to another city when people are free
B.they can let families have a happier life when they go out for their holidays
C.some people think motor homes are cheap
D.big families can put more things in motor homes
【答案】
(1)B
(2)C
(3)A
(4)B
【解析】文主要介绍了美国住房汽车的由来,这种汽车主要就是为了容纳更多的人,方便大家庭一起出行才出现的。
(1)细节理解。根据短文中的句子Americans call vans motor homes.描述可知美国人称房车为移动的家,所以答案是B。
(2)细节理解。根据When the family is larger, they will sell one of the cars and buy a van(住房汽车).以及so a family three children could ask their grandparents to go on a holiday travel They could all travel together.及上下文描述可知选C。
(3) 细节理解。根据短文中的句子Americans call vans motor homes. They always use them for holidays.可知,美国人常常开着房车去旅行,所以答案是A。
(4)细节理解。根据All the members of a big family can enjoy a happier life when they are traveling together. That is why motor homes have become very popular.描述可知,汽车住宅可以使一个大家庭的所有成员在一起旅行时都能过上更幸福的生活。所以答案是B。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意,从方框中选择恰当的单词填空。有的需要变换形式
oil,huge,sing,protection |
(1)Jason has three dogs.That dog called Coco is the .
(2)The high walls give the flowersfrom the wind.
(3) and water can't mix.
(4)Stop here.Your sister is sleeping.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据所给出的选项,完成对话。A: Hello, Lisa. Nice to meet you.
B: Hi, Leila. Nice to meet you, too.
A: .
B: I'm thirteen. What about you?
A: Fourteen,
B: It's March 5th. And you?
A:
B: Oh, it's coming soon.
A: Yes, I do. Can you come to my party?
B: . Thanks
A. How much is it?
B. How old are you?
C. Happy birthday!
D. When is your birthday?
E. My birthday is January 10th.
F. Yes, I'd love to.
G. Do you want to have a birthday party?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】请根据下列提示,写一篇(大约50-70个字左右)自我介绍。⑴我叫Frank, 今年13岁,是一名Guang Ming Middle School的学生;⑵生日:1999年5月20号⑶最喜欢的科目: 英语和音乐,英语很有趣,音乐令人放松⑷喜欢的水果:香蕉⑸在周日,通常和妈妈购物,和朋友踢足球⑹我是一个快乐的(happy )男孩
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意及首字母提示完成单词。
(1)I'm thirsty. Please give me some w.
(2)The students h to wear uniforms on school days. It's their school rule.
(3)Be q. Your sister is sleeping.
(4)Bruce is very l. He never helps his mother clean the room.
(5)The food in the restaurant is d. We like it.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意及汉语提示填写单词。
(1)It's not easy for Chinese students to (学习) English well.
(2)She practices (游泳) in the pool on Sunday afternoons.
(3)In Joe's home, he must (遵守) a lot of rules.
(4)Ben has a new bike. He likes it very much. Look! He's (骑) the bike to school.
(5)Our English teacher is very kind. She is (友好的) to us.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容从方框中选择适当的词填空,使短文完整、通顺。(有两个多余单词)
writing, busy, show, singing, interesting, son, |
long, with , cooking, friendly, can, using |
It's Sunday morning. My grandparents, my parents, my cousin and I are at my home. We are all . What are my grandparents doing? Oh, my grandfather is exercising. He is playing two balls. My grandmother is reading a newspaper. She is reading a story in it. The story is . Look! How happy my grandmother is! And my father is watching TV. He is watching CCTV News. It's his favorite TV . My mother is in the kitchen. She is . She can cook nice food. She is a good mother. I love her very much. My cousin Peter is my uncle's . He is 10 years old. He is listening to music in my room. He likes music and he play the piano and the guitar. He is good at . He wants to be a singer(歌手). What am I doing? I'm the computer, but I'm not playing games. I'm an e-mail.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
Mr. Brown works on a farm. Mr. Green works in a park. But they don't know each other. Today is Sunday. Mr. Brown comes to the park. He feels tired. He wants to have a little rest. He sees a red chair under a tree over there. So he walks to the chair. Mr. Green is behind him. Mr. Green runs to the chair with a board when he sees Mr. Brown come to the chair. But Mr. Brown runs faster(更快) than Mr. Green. Then he sits on the chair. Mr. Brown is very happy. But Mr. Green doesn't say anything. He gives the board(板子) in his hand to Mr. Brown. It says, "Wet Paint(油漆未干). "
(1)Mr. Brown is _________.
A.a farmer
B.a worker
C.a doctor
D.a driver
(2)Mr. Green is _________.
A.a doctor
B.a worker
C.a driver
D.a farmer
(3)How does Mr. Brown go to the chair?
A.He goes there by bike.
B.He goes there by bus.
C.He goes there on foot.
D.He goes there in a car.
(4)Mr. Green gives Mr. Brown_________.
A.a pen
B.a board
C.a present
D.a book
(5)Mr. Brown walks to the chair to ___________.
A.play
B.have a look
C.sleep
D.have a rest
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com