| 1 Book a host family Each year,http://www.host-family.co.uk provides good accommodation (住处) for thousands of people from abroad (school children,university students and others) who wish to experience the British way of life at a proper price.Booking your stay with one of our host families is easy.Just complete the"Online Booking"form and we will send you an email to reply. |
| 2 Good habits to keep healthy Most people want to keep healthy and look younger,but they don't seem to find the time for it.However,good habits will help you keep healthy. If you haven't got time for anything else after getting up in the morning,make time to drink a big glass of water,which is called morning water. Wherever you're going-whether to the supermarket or to a meeting-pick up one or two fresh fruits and eat them. Never sit in front of your computer too long.Get up every one or two hours and go for a walk. Go to bed before 11:00pm and have enough sleep. |
| 3 Trip in the mountains Remember to bring your strong shoes and warm clothes for the walk in a beautiful area of the mountains.You may go hiking or try rock climbing.This is also a protection area for wild animals,so you can find many kinds of animals living in this area. Price:Adult:120.00 Visiting time:April 7-June 15 Child:60.00 Information centre (Tel):68659627 |
分析 短文讲了网上预订寄宿;如何保持健康的好习惯;山中之旅等,对它们进行了详细的介绍.
解答 答案:39.D 细节理解题.根据表格一最后一句Just complete the"Online Booking"form and we will send you an email to reply.完成"网上预订"表,我们将给您发送电子邮件回复.可知通过在网站上完成"在线预订"表单.故选D.
40.C 细节理解题.根据表格二句子make time to drink a big glass of water,which is called morning water.那就腾出时间喝一大杯水,这就是早晨的水.可知为了使自己新鲜,早晨第一件事情是喝一些水.故选C.
41.A 细节理解题.根据表格二句子make time to drink a big glass of water,腾出时间喝一大杯水; to a meeting-pick up one or two fresh fruits and eat them.带上一两个新鲜水果吃;Never sit in front of your computer too long.Get up every one or two hours and go for a walk.Go to bed before 11:00pm and have enough sleep.不要坐在电脑前太久,每隔一两个小时就起床去散散步.在晚上11点之前上床睡觉,并且有充足的睡眠.可知是五点建议.故选A.
43.A 细节理解题.根据表格三句子Information centre (Tel):68659627.可知他应该打电话68659627.故选A.
44.C 细节推理题.根据表格三句子Price:Adult:120.00;Child:60.00.可知史密斯先生和他的妻子想带八岁的双胞胎去山上,应该支付360元.故选C.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | kept | B. | has kept | C. | borrowed | D. | has borrowed |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | saw | B. | have seen | C. | see | D. | was seeing |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
| A.John's mother still works day and night. | B.John visits his mother once a week. |
| C.John hopes to take a trip with his family. | D.John bought a gift for his mother. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | go | B. | went | C. | have gone | D. | will go |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | needn't | B. | mustn't | C. | can't | D. | couldn't |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | up | B. | down | C. | out | D. | in |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com