精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

 

Learning Computers

This twelve-hour course is for people who need to learn about computers. You will learn what computers are, what they can and can't do and how to use them. Course fee(费用):$ 75

Jan. 4,7,11,14,18,21 Wed. &Sat. 9: 00—11: 00 a. m.

Zhang Hua is a professor from Beijing University. He has over twenty years of experience in the computer field.

Typing

This course is for those who want to learn to type. You are tested first and then you can practice at one of eight different skill levels. This lets you learn at your own speed. Each program lasts 20 hours. Bring your own paper.

Course fee: $ 125

Two hours each evening for two weeks. New classes begin every two weeks. This course is taught by a number of professional teachers.

Language Study

Have you already tried to improve your English and failed? Do you want to learn English well? Come and this three-month course will help you make it. Course fee: $ 130 Moil & Wed. 2:00—5:00 p.m. All the teachers are from English-speaking countries.

根据表格内容,选择最佳答案,并在答题卡上按要求作答。

1.If you choose the Learning Computers course,you'll have classes .

A. from Monday to FridayB. on Wednesday and Saturday

C. on January 4,7,12,15D. in the afternoon every day

2.From the ads we know that Zhang Hua .

A. is a teacher from Beijing University

B. has no experience in the computer field

C. can type very well

D. comes from an English-speaking country

3.If you choose the Typing course, you .

A. should have a test firstB. needn't bring your own paper

C. can't learn at your own speedD. should pay $ 115

4.Mr. Black works in the day and only has time in the evening, he can only choose the course.

A. Learning ComputersB. Typing

C. Language StudyD. None of the above

5.The Language Study course will last .

A. twelve hoursB. two weeksC. three months D. three weeks

 

1.B

2.A

3.A

4.B

5.C

【解析】

试题分析:这篇短文包括了三则广告,电脑课程,打字课程以及语言课程;广告包括了上课的时间,费用,以及授课老师的介绍等内容。

1.细节理解题。根据第一则广告内容Jan. 4,7,11,14,18,21 Wed. &Sat.1月4日、7日、11日、14日、18日、21日;星期三及星期六;故此题选B。

2.细节理解题。根据第一则广告内容Zhang Hua is a professor from Beijing University.张华是来自北京大学的教授;故选A。

3.细节理解题。根据第二则广告内容You are tested first你首先要测试;故选A。

4.判断推理题。根据第二则广告内容Two hours each evening for two weeks.每个晚上两小时,一共两星期;故此题选B,他在晚上有时间可选择打字课程。

5.细节理解题。根据第三则广告内容Come and this three-month course will help you make it.来参加这个三个月的课程,你就可以做到;故此题选C。

考点:广告类短文阅读。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏省无锡地区七年级新生测试英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Can you see _______ old woman sitting under _______ tree over there?

A. an; a B. a; an

C. an; the D. a; the

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年四川省实验学校七年级上入学英语试卷(解析版) 题型:其他题

连词成句注意标点和大小写

1.you, it, can, spell (?)

 

2.favorite, is, blue, her, color (.)

 

3.me, in, what, excuse, this, is, English (?)

 

4.name, what, his, is, first (?)

 

5.is,notebook, it, white, Gina’s (.)

 

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013~2014学年江苏省常州市八年级第二学期期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Can you give me ____________ on how to learn English well? I need your help.

A. some adviceB. any advice

C. some advicesD. an advice

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013年广西南宁市毕业班学业水平测试(一)(一模)英语卷(解析版) 题型:单词拼写

请根据对话内容,在下面的空白处填入适当的词,使对话完整与正确,并将答案填在答题卷相应的横线上。每空一词。

A: It’s a __1.___ day. We can go out to play.

B: Yes. But I’d like to stay at home.

A: It’s not ___2.____ for your health without playing sports for a long time.

B: Where do you think we should go then?

A: What about going to the East Lake this afternoon? It’s a great place for __3.___.

B: And you have got ready for it, ____4.____ you?

A: Yes. I have invited other friends. If you like, go ____5.___ us.

B: OK. Thanks! See you then.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013年广西南宁市毕业班学业水平测试(一)(一模)英语卷(解析版) 题型:单项填空

This is the woman _____ works in the shop.

A. what B. when C. who D. whose

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013年广西南宁市毕业班学业水平测试(一)(一模)英语卷(解析版) 题型:单项填空

According to traffic laws, drivers_____ drive cars after drinking wine.

A. needn’t B. ought to C. mustn’t D. may not

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013学年浙江省舟山市九年级第一学期期末英语试卷(解析版) 题型:单项填空

You’d better choose this purple tee shirt to buy. It looks so good _________ you.

A. in B. on

C. for D. with

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年黑龙江省九年级下学期阶段测试(五)英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Is your father a worker ? No,but he ______.

A.used to do B.used to be C.is used to be

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案