精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.Explore and Discover:A City TourDiscover some of Winnipeg's historical past on a guided tour
Departs:entrance union station
8:30 am (about 2 hours )
Cost:$30 per person
Contact:OTours 204-254-3170.www.otours.net
Call to book ahead,space is limited walk-ups welcome!

根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内
56.You can callB if you want to go on A City Tour.
A.942-4632          
B.204-254-3170
C.204-957-7618       
D.1-888-942-6302
57.Martin will visit Winnipeg Railway Museum with his 4-year-old daughter.How much should he pay?B
A.﹩3.00.    
B.﹩5.00.
C.﹩8.00.   
D.﹩30.00.
58.Which is the proper time to visit The Forks Market?C
A.8:30am on Sundays in July.
B.8:30am on Saturdays in June.
C.7:30pm on Fridays in August.
D.7:30pm on Mondays in October.
59.What is mentioned in each part of the text?D
A.Open hours.    
B.Group tours.
C.Limited space.
D.Historical past.
60.Where is the text probably taken from?A
A.A guidebook.
B.A movie poster.
C.A sports magazine.
D.A science report.

分析 探索与发现:一个城市之旅  在导游的指引下发现一些温尼伯的历史 出发:联合车站入口处  上午8:30(约2小时)  花费:每人30美元  联系人:导游 204-254-3170.www.otours.net  提前打电话预订,空间有限 费用:成人--5美元 学生(6到15岁)--3美元 5岁及以下儿童--免费
欢迎来到福克斯 6千年前,这里是个很适合参观的城市.几个世纪过后,它依然是.福克斯是一个你能参观并且做好多有趣的事的地方,如看,吃,体验.时间:24小时,一年365天.7月1日到9月1日每天开放:早9:30到晚9:00周日:早9:30到晚6:30
9月1日到6月30日每天开放:早9:30到晚6:30周五:早9:30到晚9:00

解答 56.答案B 细节理解题 由文中 Contact:OTours 204-254-3170 可知 联系人:导游 204-254-3170,故选B
57.答案B 细节理解题 由第一个表格可知 费用:成人--5美元 学生(6到15岁)--3美元 5岁及以下儿童--免费,所以她带一个4岁的孩子只用掏一个成人的钱就行,故选B
58.答案C 细节理解题 由第二个表可知 7月1日到9月1日 每天开放:早9:30到晚9:00 周日:早9:30到晚6:30 9月1日到6月30日 每天开放:早9:30到晚6:30 周五:早9:30到晚9:00,故选C
59.答案D 细节理解题 由文中 Discover some of Winnipeg's historical past on a guided tour 可知 在导游的指引下发现一些温尼伯的历史,6 thousand years ago this was a great place to meet 6千年前,这里是个很适合参观的城市,两个都提到了历史,故选D
60.答案A 细节理解题 由文中可看到两个文章都是介绍景点以及开放时间,费用等内容的广告,都是跟景点有关,所以最有可能出现在游览指南上,故选A

点评 本文浅显易懂,各个小题都能在文中找到适当依据.只要认真阅读短文,注意前后联系,就能顺利完成阅读.文章所设试题主要考察细节查找,做题关键是找出原文的根据,认真核查小题和原文的异同.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.The real hero(英雄) in your life is the best of yourself.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.About 200,000visitors(游客) came to Tai'er zhaung Ancient Town during May 1 holidays.It's difficult to believe.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.How do you feel about your Chinese?Is it good or bad?If you think you are good at Chinese,you can take part in the competition named the"Chinese Characters Dictation Competition (中国汉字听写大会)".The competition became popular among teenagers.Let's know something about it.
More and more computers and smart phones are used by teenagers.They spend too much time on the Internet in playing or chatting.They are used to sending messages by computers and smart phones.As a result,some teenagers forget how to write the Chinese Characters by hand.The teachers and parents are very worried about it.What can they do?
Not long ago,they found an interesting game called the Chinese Characters Dictation Competition.The program was similar to the American show"National Spelling Bee".In this program,middle school students competed among themselves and wrote down the Chinese Characters by dictation.Over two hundred competitors were from forty-six middle schools.The audiences(观众) loved this new kind of competition,too.They tried to write down the Chinese Characters while the competitors were writing them.But they found it was also difficult for them to write down all the Chinese Characters.
Is it an interesting competition?Can you be the winner?

任务一:Translate the underlined sentence into Chinese.
结果,一些青少年忘记了如何手写汉字
任务二:第三段划线单词"they"指代的是The teachers and parents.
任务三:Who can compete in"Chinese Characters Dictation Competition"?
Middle school students.
任务四:Please write down the main idea of this passage.
Something about the Chinese Characters Dictation Competition..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.Prime Minister Li Keqiang arrived in Shiyan____May  23nd,2016.(  )
A.atB.onC.inD.from

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.根据括号里所给的汉语写出英语单词
Knowing some ways to protect yourself will help yousafe (安全的)in the earthquake.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.Good words can touch not only your heart but also        .(  )
A.IB.myC.myselfD.mine

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.---These shoes look cool._____are they?
---They are on sale,only 69dollars.(  )
A.How muchB.How longC.How many

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.-It's time for the weather report.Could Iturn on(打开) the TV,Mom?
-Go ahead,please.I also want to know about the weather for tomorrow.

查看答案和解析>>

同步练习册答案