精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.Kurt and Betty always make a timetable for their weekends.The following table is their arrangement for the activities of next weekend.
 Saturday
  morning afternoon evening
 Kurt checke-mails have a piano lesson go to Ann's party
 do homework listen to some music
 Betty  buy some clothes go to Ann's party
 watch cartoons
 Sunday
  morning afternoon evening
 Kurt get up early  meet lin and Tony in the park Free
 play table tennis have a picnic
 Betty stay in bed  meet Lin and Tony in the park Free
 revise for test have a picnic
41.You can visit KurtA.
A.on Sunday evening             B.on Saturday evening
B.on Sunday afternoon           D.on Saturday morning
42.You canC on Saturday morning.
A.play table tennis with Kurt      B.go to Ann's party with Betty
C.chat with Kurt on the Internet   D.see Kurt and Betty in the park
43.Dis/are Kurt and Betty's friend(s).
A.Ann                         B.Lin and Tony
C.Tony and Ann                D.Ann,Lin and Tony.

分析 短文介绍了库尔特和贝蒂他们的周末安排表.详细的介绍了他们安排在周末的活动的时间及其具体的内容.

解答 答案:41.A  细节理解题.根据表格sunday第二行可知星期日的晚上是自由的,你可以访问库尔特在星期日的晚上.故选A.
42.C  细节理解题.根据表格saturday第二行可知库尔特在星期六的早上检查电子邮件,所以你可以在星期六的早上和他聊天.故选C.
43.D   细节理解题.根据表格sunday第二行句子meet lin and Tony in the park和第四行句子meet Lin and Tony in the park.可知Ann,Lin and Tony.是Kurt 和Betty的朋友.故选D.

点评 在仔细阅读表格的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

20.Robots are coming into people's lives these days.Robots help people a lot.Japanese housekeeping robots can move chairs,sweep the floor,take away dirty dishes and put dirty clothes in washing machines.Intel,the famous computer maker,has invented a self-controlled robot called Herb.Herb can do simple things that people tell it to do,such as cleaning up waste.
Recently a large robot named"Probo"has been helping children to feel less worried in hospital.Probo has a touch screen on its stomach.The screen teaches children how to use Probo.The green robot's face can make expressions to show how medical operations will make the child feel."The main aim of this project is to make emotional(情感) communication with children,"said Jelle Saldien,one of the researchers.
Probo was invented by Ivan Hermans,president of the Anty Foundation.He had the idea after seeing the film I,Robot.Probo's green head and short nose are fully automated(使自动化).Its touch screen can show different emotions,such as pleasure and sadness,and can also"see"the expressions on human faces and make eye contact.
34.Herb that the famous computer maker invented isB.
A.a man-controlled robot 
B.a self-controlled robot
C.a Japanese baby 
D.a very large robot
35.Probo was invented in order toD.
A.look after children in hospital 
B.teach children how to use it
C.show expressions to children 
D.make emotional communication with children
36.The writer implies(暗示) thatB.
A.the Japanese robot can help children to do their homework
B.Herb can help people to do housework
C.robots will take the place of people in the future
D.Ivan is an inventor and the president of his country
37.It can be learned from the passage thatC.
A.people are not allowed to touch Probo's stomach
B.Probo has two kinds of feeling:happiness and sadness
C.when a boy is happy,Probo can know how he feels
D.Probo is one of the robots in the film I,Robot.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.
Bad   pronunciation   seventy   we   decide
71.Toour surprise,the baby panda survived the terrible earthquake.
72.Whether to go or not,it's really hard for her to make adecision.
73.pronouncing the words correctly is the first step to learn a foreign language.
74.---How are you today?
---I'm feeling evenworse.I don't think the medicine works.
75.That old woman began to paint pictures in herseventies,and she succeeded two years later.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.I have had a cold for more than a week.(对划线部分提问)
Howlong have you had a cold?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.他去香港两天了.
Hehas been in Hong Kong for two days.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-I wonder ________ you'll water this kind of flower.
--Every other day.(  )
A.how oftenB.how longC.how soonD.how much

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.Ren Rong has devoted himself to culturaldialogues(对话) between China and West.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.(  )
A.shortB.northC.informationD.fork

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.Young people often get a lot ofinformation from their micro-blogs(微博).(信息)

查看答案和解析>>

同步练习册答案