精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.
56.How many days will the show be on?A
A For 10days   
B For 12days  
C For 15days             
D For 18days
57.How long does each show last?C
A Half an hour  
B One hour    
C One hour and a half'
D Two hours
58.If a family of four go to the theatre in the evening,they have to pay at leastCdollars for the tickets
A 85           
B 100        
C 120                    
D 140
59.Dare not allowed to enter the theatre
A Latecomers                
B Adults without children
C School students             
D Kids below three years old
60.What information CANNOT be found in the advertisement?B
A The name of the show.    
B The name of the director.
C The telephone number      
D The name of the theatre
注:courtesy礼貌,audience观众.

分析 这是一个电影海报,包括电影名称,主要内容,上映时间和票价等信息.

解答 56.A.细节理解题.根据Dates:30th,July--8th,August这场表演上映10天.故选A.
57.C.细节理解题.根据Duration:1.5 hours可知每场表演持续一个半小时.故选C.
58.C.数字计算题.根据票价信息可知儿童或成人晚上去看表演,一人35美元,那么4人就是140美元;家庭套餐里一家4口晚上要去看表演则是120美元,那么至少要花费120美元,故选择C.
59.D.细节理解题.根据children below three years will not be allowed in.可知3岁以下的儿童不允许进入剧场,故选择D.
60.B.细节理解题.题干意为:哪个信息在广告中不能找到?电影的名字是The Princess and The Frog,电话号码是617-219-4300,剧院的名字是Esplanade Theatre,故ACD三项内容都可在文中找到,但文中并未提及导演的名字,故选择B.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.
       (ENGLISH NEWS PAPER,March 19)English News Paper needs a foreign editor.He/She must have worked in China for over two years.British nationality is necessary.The salary(薪水) is $ 100,000 a year.The term is three years.In ten days this piece of ad will be available(有效的).
        Telephone:4875362 Address:No.65 Hexing Road
                                      Strongman Shopping Center
                                 10,Strongman Road,Singapore 2234
        WE'RE OPEN!Opening Hours:10:00 to 22:00 daily.Celebrate with us!Free balloons and nice door gifts for the first 1000 customers.Come and join us at the new Strongman Shopping Center.Discounts (折扣) of 20% at all shops.
         Great shopping and eating that you've been waiting for.
         HIGHLIGHTS AT THE ENTRANCE:(入口处的精彩节目)
         Live Magic Show:1:30 pm to 2:30 pm
         Kids'Fashion Show:5:00 pm to 6:00 pm
54.IfMikewantstogetajobasaneditor,hewillgotoC.
A.10,Strongman Road,Singapore 2234     
B.Strongman Shopping Center
C.No.65 Hexing Road                   
D.Live Magic Show
55.TheopeninghoursoftheStrongmanShoppingCenterisA.
A.from 10:00 am to 10:00 pm             
B.from 10:00 am to 6:00 pm 
C.from 1:30 pm to 2:30 pm               
D.from 5:00 pm to 6:00 pm
56.Ifyouseeapairofshoesthatcosts15in the Strongman Shopping Center,you'll payCat the discount.
A.18
B.15
C.12
D.3
57.If you're one of the first 1000people who visit the Strongman Shopping Center,you'll getD.
A.nothing
B.something to eat
C.fashion baby clothes
D.free balloons and nice door gifts.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

13.(注意:文中不能出现考生真实姓名、校名和老师名,否则不赋分) 你的朋友经常和父母吵架,请你写一封信给他建议:
1.如果是他遇 到问题,应该和父母谈谈,父母会乐意帮助他 2.在家经常帮忙做做家务
3.告诉 父母自己的喜好 4.少玩电脑游戏
Dear Mike,I'm sorry to know that you often argue with your parents.Well,I think I can provide you with some advice.                              
Love,Kevin.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

10.Today is Linda's mother's birthday.It is also Teachers'Day.Linda's mother is a math teacher.So today is her birthday and also her festival.Linda and her brothers buy presents (礼物) for their mother.Linda buys a good skirt for Mother.Her two brothers buy Mother a big birthday cake.Linda's father also has a present.He prepares (准备) a rng for his wife.Linda's mother is very happy.The family love her so much.It is a great birthday for her.
 21.How many kids does Linda's mother have?
A.2.
B.3.
C.4.
D.5.
 22.Linda's mother teachesD.
A.English  
B.Chinese 
 C.art   
D.math
23.What does the word"wife"mean?D
A.母亲   
B.父亲  
C.丈夫  
D.妻子
 24.What is Linda's present?A
A.A big cake  
B.A ring.
C.A skirt.
D.We don't know.
 25.When is Linda's mother's birthday?B
A.October 1st.
B.September 10th.
C.November 8th.
D.We don't know.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.---Are these your goldfish?---Yes,please give         to         .(  )
A.it; meB.them; IC.it; ID.them; me

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.We each have memory(记忆力).That's why we can still remember things after a long time.Some people have very good memories and they can easily learn many things by heart,but some people can only remember things when they say or do them again and again.Many of the great men of the world have got surprising memories.
A good memory is a good help in learning a language.Everybody learns his mother language when he is a small child.He hears the sounds,remember them and then he learns to speak.Some children are living with their parents in foreign countries.They can learn two languages as easily as one because they hear,remember and speak two languages every day.In school it is not easy to learn a foreign language because the students have so little time for it,and they are busy with other subjects,too.But your memory will become better and better when you do more and more exercise.
31.Some people can easily learn many things by heart becauseD.
A.they always sleep very well        
B.they often eat good food.
C.they read a lot of books            
D.they have very good memories
32.Everybody learns his mother languageB.
A.at the age of six           
B.when he is a small child
C.after he goes to school   
D.when he can read and write
 33.Before a child can speak,he mustC.
A.read and write
B.make sentences  
C.hear and remember      
D.think hard
34.Your memory will become better and betterB.
A.if you have lots of good food     
B.if you do more and more exercise
C.if you do morning exercises every day 
D.if you get up early
35.Which of the following is the title for the passage?A
A.Memory   
B.Exercise      
C.Language        
D.Mother language.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.He will not pass the final exams________he works hard.(  )
A.unlessB.ifC.thoughD.as soon as

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.-I hope you         a car         .(  )
A.to have;of your ownB.to have;of my own
C.will have;to your ownD.will have;of your own

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.If English means endless new words,difficult grammar and sometimes strange pronunciation,you are wrong.Haven't you noticed that you have become cleverer since you started to learn a language?
According to a new study by a British university,learning a second language can lead to an increase in your brain power.Researchers found that learning other languages changes grey matter.It is similar to the way that exercise builds muscles(肌肉).
A team led by Dr.Andrea Mechelli,from University College London,took a group of Britons who only spoke English.They were compared with a group of"early bilinguals"who had learnt a second language before the age of five,as well as a number of later learners.
Scans(扫描) showed that grey matter density(密度) in the brain was greater in bilinguals than in people without a second language.But the longer a person waited before mastering a new language,the smaller the difference.
"Our findings suggest that the structure(结构) of the brain is changed by the experience of learning a second language,"said the scientists.
It means that the change itself increase the ability to learn.
Professor Dylan Vauhan Jones of the University of Wales has researched the link between the bilingualism and maths skills."Having two languages gives you two windows on the world and makes the brain more flexible(灵活的),"he said."You are going beyond language and have a better understanding of different ideas."
The findings were matched in a study of native Italian speakers who had learned English as a second language between the ages of two and 34.Reading,writing,and comprehension were all tested.The results showed that the younger they started to learn,the better."Studying a language means you get an entrance to another world,"explained the scientists.

53.What does the writer talk about in the passage?D
A.Useful methods must be used in language learning.
B.We should keep learning a second language abroad.
C.Language can help us communicate with each other.
D.Second language learning can improve our mind.
54.What does the underlined phrase"grey matter"refer to?C
A.The memory of the brain.
B.Our body language.
C.A certain part of the brain.
D.A kind of dark color.
55.Which of the following is TRUE according to the passage?B
A.Learning a second language can help us find a good job quickly.
B.Dr.Mechelli made the experiment among three different groups.
C.Learning a second language is the same as studying other subjects.
D.The earlier we learn a second language,the more money we pay.

查看答案和解析>>

同步练习册答案