精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.请你帮Jerry登记房间里的东西,数量和地方.
My five CDs are on the bed.Ten books are on the table.A TV is on the table,too.I like sports.I have three basketballs and two soccer balls.The basketballs are under the chair.The soccer balls are under the table.My mother isn't happy!

      Object     Number      Place
       CDs       five (31)on the bed
      books (32)ten    on the table
       TV        one (33)on the table
 (34)basketballs       three    under the chair
    soccer balls (35)two    under the table

分析 【文章大意】这篇文章主要讲述了Jerry房间里的东西放在哪里以及数量是多少.

解答 31.on the bed  细节理解题.根据文章:My five CDs are on the bed.可知她的CD在他的床上.故填on the bed 
32.ten  细节理解题.根据文章:Ten books are on the table.可知书有十本.故填ten
33.on the table  细节理解题.根据文章:A TV is on the table,too.可知电视在桌子上.故填on the table 
34.basketballs  细节理解题.根据文章:I have three basketballs 可知他有三个篮球.故填basketballs 
35.two  细节理解题.根据文章:I have three basketballs and two soccer balls.可知他有两个足球.故填two

点评 完形填空题需要完整理解全文,再根据前后文,以及所学的语法知识,得出答案,注意整片文章的时态和人称,最后再检查一遍.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-Is ________good or bad for your health?
-It's good.We should go to bed early.(  )
A.going to bed earlyB.staying up late
C.watching TV   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.The summer holiday is coming.We're going to have _______ holiday.(  )
A.a two-monthB.a two-monthsC.two months

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.Lucy likessinging(sing) very much.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.Don't run (not run ) in the hallways.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.Experts know that a disaster is coming but they do not know when it will happen.They do know that it could cause a lot of damage.They think it will be worse than a hurricane.The disaster they are worried about is an earthquake.
There is a break in the earth's crust (外壳).It is called the San Andreas Fault.The San Andreas Fault is in California.Many earthquakes happen along the San Andreas Fault.In 1989 there was a big earthquake on the fault.The earthquake was called the"Loma Prieta Earthquake".Many people were hurt or died.Many buildings were ruined.Lots of people lost their homes.Roads and bridges were also damaged.
A large earthquake could happen in Southern California.Many small earthquakes have happened in the last year.Earthquake experts think that a large earthquake will happen there soon.They think a big earthquake will happen in the next few years.
The S an Andreas Fault has many power lines stretched across it.There are water channels close to the earthquake fault.A large earthquake in Southern California would destroy energy and water supplies (供应).Lots of people would be without power or water for weeks.Buildings that have not been built strong enough would be destroyed.Not all hospitals would be able to help people who were injured.Many people would die or be homeless.
People need to be prepared.They need to know what to do if an earthquake happens.Everyone in California should have a survival kit at home.The emergency kit (应急箱) would include food and water.There should be medication and first aid supplies in the kit.A good survival kit will also have a portable radio,flashlights and spare batteries.All of the supplies in the kit should last at least 3 days.

37.We can probably find this passage inA.
A.a science book                                          
B.a sports newspaper
C.a travelling magazine                                
D.a detective storybook
38.Which of the following isn't mentioned as a result of the"Loma Prieta Earthquake"?D  
A.Many buildings were ruined.
B.Roads and bridges were damaged.
C.Many people were hurt or died.
D.Lots of animals lost their living areas.
39.Which of the following is TRUE according to the passage?C
A.All of the supplies in the emergency kit will last at most 3 days.
B.A large earthquake in Southern California would destroy food supplies.
C.A break in the earth's crust in California is called the San Andreas Fault.
D.Lots of people would be without power or water for days after the earthquake.
40.The purpose of this passage is to tell people thatD.
A.there will be a terrible earthquake in weeks
B.the earthquake may cause such serious results
C.the coming earthquake will destroy a lot of supplies
D.the earthquake is so terrible that we need to be prepared.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

5.Tom finished school last year.He went to a big city to(41)Ba job.He went from one company(公司) to another but(42)Bwanted him.He had to go back to his small town.When he came to the train station,he felt (43)Cand tired.It was late at night,and the(44)B was full of people.Many were waiting to(45)A train tickets.When he bought the last ticket,he saw a woman(46)Aa crying baby.He gave them his ticket.He thought they needed it more than he did.After (47)B left,he sat on the bench(长椅) and didn't know(48)A to go.Just then,an old man came to him,"Young man,I(49)Awhat you did for the woman.I need your help.I have a company and I need a good young man like(50)C.Would you like to come to my company?"

41.A.look afterB.look forC.look at
42.A.everybodyB.nobodyC.somebody
43.A.happyB.interestingC.sad
44.A.cityB.stationC.company
45.A.buyB.sellC.pass
46.A.withB.inC.for
47.A.TomB.the trainC.the man
48.A.whereB.whichC.why
49.A.sawB.forgotC.missed
50.A.herB.myselfC.you.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.Don't go out.It's rainingheavily (heavy).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.The children areswimming  (swim) in the pool now.

查看答案和解析>>

同步练习册答案