分析 本文是一本介绍到欧洲旅游的指南书,从目录可以看出,这本书共分四个部分:Part 1 Before you go; Part 2 After you arrive; Part 3 Recommended things to see;Part 4 Helpful things to consider,和18个章节对旅游的注意事项作了具体的介绍.
解答 41.B 细节理解题:从contents(目录)可以看出,这本书共四个部分:Part 1 Before you go; Part 2 After you arrive; Part 3 Recommended things to see;Part 4 Helpful things to consider,故答案是B.
42.D 细节理解题:根据Part 4 Helpful things to consider里面的Chapter 18 Good things to buy,它里面介绍了可以买的东西,故选D.
43.D 细节理解题:根据Part 1 Before you go里面的chapter 1 介绍了what to bring要带的东西,故C项包括;chapter 2 介绍了getting travel visas旅游签证,故B项包括;Part 4 Helpful things to consider里面的chapter 17 介绍了useful phrases in European languages欧洲语言中有用的短语,故A项包括,故答案是D.
点评 此类插图题型是通过图解、插图的形式,形象化地表现信息,用以降低试题的难度,是短文和题目不可缺少的组成部分.在做此类题时,要求学生一定要把文章与图示结合起来,图文互相参照、互相验证.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Have you ever been to Taiwan?China's biggest island?(1)你想到那里参观一下吗?We'll show you the best of Taiwan island. A five-day tour. |
| (2)Cost Only 5,000 Including Round-trip plane tickets between Beijing and Taiwan. Bus service around Taiwan. Great tour guide service. |
| Places Sun Moon Lake A beautiful lake.A small island.On one side of the island,the lake looks like the sun,and on the other side it looks like the moon.(3) This is why people call it Sun Moon Lake. Ali Mountain The nearest mountain around Sun Moon Lake.A nice experience to have a party with Gaoshan people.A wonderful place to see a very beautiful sunrise. Penghu Lake A great place for swimming,fishing,boating and eating delicious fruit and fresh fish. Gao Xiong A great place to spend a full day shopping. |
| Book (预定) Now Office hours: Monday-Friday:9:00a.m---7:00p.m Saturday:9:00a.m---4:00p.m Tel:6459-9561 Book by phone now for next month. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 51.A.took place | B.took off | C.took out | D.took up |
| 52.A.in China | B.in Asia | C.in the world | D.in Sydney |
| 53.A.first | B.second | C.third | D.last |
| 54.A.water | B.air | C.energy | D.environment |
| 55.A.turned on | B.turned off | C.turned up | D.turned down |
| 56.A.more | B.less | C.much | D.little |
| 57.A.schools | B.countries | C.provinces | D.cities |
| 58.A.job | B.idea | C.problem | D.activity |
| 59.A.one's | B.everyone's | C.nobody's | D.someone's |
| 60.A.address | B.number | C.website | D.Internet. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com