| A.Teenagers and young people should be encouraged to dream B.Without dream,there is no goal. C.Then we may be confident enough to face challenges. D.Everyone has their own dreams E.Everyone likes a person who is good at cooperating with others. F.All these small dreams make the grand dream of China. G.Never giving up is the key to making our dreams come true. |
分析 这是一篇说明文,大意是:"中国梦"是今年的热点话题,其实我们每个人都有自己的梦想,他们给我们鼓励和自信使我们战胜困难.那怎样才能实现自己的梦想呢?可以通过合作,在我们的社会里,大部分的问题不能被一个人解决.然后不要放弃.从失败中学习,改正错误,直到我们实现目标等.
解答 106.答案:D.细节理解题.联系上下文,中国梦给了人们启发…,它们给我们鼓励和仔细使我们战胜困难,再由所给句子可知,应该是"每个人都有他们自己的梦想."答案是D.
107.答案:A.细节理解题.根据下文"老年人也应该相信将梦想变为现实永远不会太晚",可知前一句应该是"未成年人和年轻人应该被鼓励去梦想",答案是A.
108.答案:G.细节理解题.根据下文We may fail from time to time可能我们时常会失败,可知应该是"永不放弃是让我们梦想成真的关键."答案是G.
109.答案:E.细节理解题.根据下文"Besides,in our society most problems can't be solved by one person alone"而且,在我们社会很多问题不能单独解决.可知应该选择"每个人都喜欢善于与他人合作的人",答案是E.
110.答案:C.细节理解题.根据上文we should learn to examine our ability because it helps us know our advantages and disadvantages as well as get a full control of ourselves.我们应该学会检查我们的能力,因为它有助于我们知道我们的优点和缺点,及很好的掌控自己.可知应该用"然后我们就可以坦然面对挑战",答案是C.
点评 选句填空主要考查对语句的理解把握能力.要根据语境选择适当的句子,可以由浅入深来,再准确,完整地完成试题.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | I'm not Jim | B. | this is me | C. | this isn't me | D. | he isn't here |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年江苏仪征第三中学八年级12月考英语试卷(解析版) 题型:翻译
根据所给汉语完成下列句子,词数不限。
1.我花在做作业上的时间比约翰(John)少。
2.如果明天不下雨,我就出去踢足球。
3.猎人们最好不要为了老虎的皮毛和骨头而猎杀它们
4. 狼通常团队协作。
5. 在冬天气温下降的很快。
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年江苏仪征第三中学八年级12月考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Four students from different countries are camping and they are talking about the weather.Let's listen to them.
Wu Ling: It’s cool and sunny most of the time in our country.I live in Beijing, a beautiful city.It’s July now.Though it is a little hot, I still feel comfortable. | Waxili: I live in Moscow.There are storms too often there.When the sky is dark and clouds are moving across the sky, the storm is coming.I don’t like that.Always it’s not safe in the storm. |
John: I live in the north of Canada.It’s quite cold in winter, so we wear warm clothes.Many people like snowy weather because they can make snowmen and enjoy themselves. | Joe: I come from Australia.I never see a snowy day.It’s very hot most of the time in our country.In winter it’s not very cold. |
1.It is in Australia when the four students are camping.
A.spring B.winter C.autumn D.summer
2.Joe has never experienced a day before.
A.snowy B.rainy C.windy D.cloudy
3.The passage is mainly about .
A.different cities
B.different talks in different cities
C.different countries
D.different kinds of weather in different areas
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年广西钦州市钦州港区八年级12月考英语试卷(解析版) 题型:书面表达
书面表达
某英语学习网站向广大学生征稿,谈论如何度过一个有意义的五一假期。请你根据下面表格的内容提示,以“My Plan for May Day”为题,用英语写一篇70词左右的五一计划。
要求: 1. 对于每项计划,简要阐述理由;
2. 可适当补充自己的小计划。
五一计划内容
1. 做自己喜欢的运动
2. 多读书
3. 参与家务劳动
4. 其他
My plan for May Day
May Day is coming. Here is my plan for it.
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年广西钦州港经济开发区中学初一上新生入学考试英语卷(解析版) 题型:单项填空
—Do you use QQ to chat?
—Yes.I often talk the NBA games my friends.
A. about; atB. for; withC. about; with D. for; at
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com