| Let's get close to Eric and have a look.It has a square body with two long legs.Look!Eric is riding a bicycle on the playground of our school.He can do a few tricks.Don't fall off your bike,Eric! |
| This robot is named Susan.It has a round face with two big eyes.Listen!She is playing the piano at the concert!Oh,she played very well.All the students are clapping their hands.Congratulations,Susan! |
| The next one is called Dick.It has a strong build.He is wearing a red suit.He is swimming like a frog in the pool.He often makes a funny sound to draw students'attention.You are a perfect swimmer,Dick! |
| The last one in the robot family is Anna.She has a tall and thin build with long hair to its shoulder.She is wearing a purple mini-skirt.She is skating on our school ice rink.Look out,Anna!Don't have a fall! |
分析 让我们走进去看看埃里克.它有一个方形的身体,两条长腿.看,埃里克正在我们学校操场上骑自行车.他可以做一些杂技.不要从自行车上摔下来,埃里克!
这个机器人叫做苏珊.它有一个圆脸和两个大眼睛.听,她正在音乐会上弹奏钢琴!哦,她弹得很棒.所有的学生都在鼓掌.恭喜你,苏珊.
接下来这个叫做迪克.它有一个强壮的身躯.它穿着一套红色的西装.它像青蛙一样在泳池里正在游泳.他经常发出有趣的声音来吸引学生们的注意.你是一个完美的游泳运动员,迪克!
机器人家庭里最后一个是安娜.她又高又瘦,长长的头发披在肩上.她穿着一个紫色的迷你裙.她正在我们学校的溜冰场上滑冰.当心,安娜!不要摔倒.
解答 47.A.细节理解题.题干意为:___穿着红色的西装.根据The next one is called Dick.It has a strong build.He is wearing a red suit.可知是迪克说着红色的西装,故选择A.
48.B.细节理解题.题干意为:埃里克会____.根据Look!Eric is riding a bicycle on the playground of our school.可知埃里克会骑自行车,故选择B.
49.D.推理判断题.题干意为:我们可以知道____在我们学校正在进行.根据This robot is named Susan…The last one in the robot family is Anna.及通读全文可知,文章主要介绍了4个机器人的不同表演,故选择D.
点评 本题是一篇应用文,主要介绍了学校里4个机器人不同的外貌及其精彩的表演.文章短小,内容较简单,练习题以细节理解题为主,只要认真阅读文章,理解大意,仔细审题,在文中准确定位信息即可作出选择,难度一般.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Company:●Greenfield High School ★Amess Bookstore | Position(职位):●English teacher ★Book seller |
| Work You Did:●Taught English ★Sold books | Dates You Worked:●2003-2008 ★1999-2002 |
| Yearly Pay:●$27,500 ★$10,400 | Reason for Leaving:●Got a job in California ★Got a job teaching in Massachusetts |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Star Rating: |
| Address:51Fuxingmennei Avenue,Xicheng District,Beijing |
Starting in 2005,the hotel is now with both western and Chinese style best services.It is a best home for visitors to Beijing.It has 507modern new rooms,the restaurants there can serve different styles(风格) of food and it has many good meeting halls. Today's Low Price:RMB 528for a standard(标准的) room. You can pay with If you want to book a room,please call:010-66668188 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Because | B. | Because of | C. | After | D. | Before |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com