What better way to welcome spring than by helping to clean up the town we all live in!Here in Rockland we have a Spring Clean-up Day every year in April.The Clean-up Day 2014will be April 20th. It will start with a town clean-up at 8 0'clock in the morning,and a tree planting activity at the Rockland Park is to follow in the afternoon.One thousand young trees are sure to make the park greener and prettier. We will divide the people coming to help into eight teams for eight different areas.As usual,we will provide gloves,rubbish bags and other cleaning tools.You will also get free lunches and T-shirts when the clean-up ends at noon.We are going to have a friendly competition to see which team can pick up the most rubbish. Bring your kids with you.It is a great chance to teach them to care for the environment around us.We have free drinks and chocolate candies for the children at the park. Meeting:At the gate of Rockland Park,the town hall at 330Jones Street,or the corner of Palace Street and North Street. Sign-up(报名):Call 5862397on weekdays,or visit our website below any time you like. |
分析 在罗克兰,每年的四月份都会进行春天打扫活动.2014年的清洁日在4月20举行.在那天,有两项活动:清扫活动和种树活动.我们会将来的人分成8组派往不同的8个区域.我们提供手套,垃圾袋和其他的清洁工具.当清扫活动结束时,你还会得到一份免费的午餐和T恤.我们还会进行比赛看谁捡拾的垃圾多.你可以带你的孩子来,这是一个好机会去教会你的孩子如何保护我们的环境.我们还提供免费的巧克力糖果和饮品.
解答 56.C 细节理解题.根据Here in Rockland we have a Spring Clean-up Day every year in April.可知春日清扫活动是每年的四月举行,也就是一年一次.故选C.
57.C 细节理解题.根据The Clean-up Day 2014will be April 20th.可知4月20日是清扫节.并且根据a tree planting activity at the Rockland Park is to follow in the afternoon.可知下午举行的是植树活动,故在4月20日下午你可以去植树.故选C.
58.D 细节理解题.根据"we will provide gloves,rubbish bags and other cleaning tools."可知B选项是提供的.根据"You will also get free lunches and T-shirts when the clean-up ends at noon."可知A选项是提供的.根据"We will divide the people coming to help into eight teams for eight different areas."可知C选项是正确的.故选D.
59.A 细节理解题.根据It is a great chance to teach them to care for the environment around us.可知对于孩子来说这是一个教他们保护环境的好机会.故选A.
60.B 细节理解题.根据Call 5862397on weekdays可知只有在工作日才可打电话报名,故A错误.根据全文最下方的网址可知B选项正确.根据"the town hall at 330Jones Street"可知town hall在Jones街330号.故C错误.根据Meeting:At the gate of Rockland Park,the town hall at 330Jones Street,or the corner of Palace Street and North Street.可知可以在三个地方集合.故D错误.故选B.
点评 本题考查广告类阅读.要通读全文,找出并标记出重点信息.然后带着问题去找答案即可.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | put away | B. | turned off | C. | taken out | D. | used up |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | 90 years; at | B. | 90-year; in | C. | 90-years; of | D. | 90-year; on |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | 110-meter | B. | 110-meters | C. | 110meter |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | to do | B. | doing | C. | do |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | 19-years-old | B. | 19-year-old | C. | 19-year-olds |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.It’s good to stay at home for you. B.After the meal,don’t leave at once. C.Could you give me a hand? D.What rules do they have in America? E.But I’m a bit nervous. F.You’re supposed to leave before the meal. G.It’s impolite to arrive late. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com