精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.
The Mira Hong Kong Hotel
(★★★★¥1,310a night)
118Nathan Road,Tsim Sha Tsui,Kowloon.This hotel is in the middle of Hong Kong's tourist and shopping centers and near Kowloon park.
The Regal Kowloon Hotel
(★★★★¥1,310a night)
71Mody Road,Tsim Sha Tsui,Kowloon.This 4-star hotel is near the Hong Kong Science Museum.It has 4restaurants,a bar and a cafe.
Hotel LKF by Rhombus
(★★★★★¥1,697a night)
33Wyndam Street Central,in Lan Kwai Fong,Hong Kong.
The hotel offers a spa and dry cleaning.Each room has a television,a DVD player,a coffee or tea maker,and bottled water.
Sheraton Hong Kong Hotel
(★★★★★¥1,781a night)
20Nathan Road,Tsim Sha Tsui,Kowloon.This hotel is near Victoria Harbor and is only 0.3kilometer from Hong Kong Museum of Art.
56.Of all the above hotels,B are in Kowloon.
A.Four  
B.Three  
C.Two 
D.One
57.What can guests enjoy at the Regal Kowloon Hotel?C
A.A spa and dry cleaning.
B.A walk in the Kowloon Park.
C.A drink in the bar or the cafe.
D.A visit to Hong Kong Museum of Art.
58.If you want to visit Victoria Harbor,the best hotel for you isC.
A.The Regal Kowloon Hotel
B.The Mira Hong Kong Hotel
C.Sheraton Hong Kong Hotel
D.Hotel LKF by Rhombus
59.Which of the following is TRUE?D
A.All the four hotels are 5-star hotels.
B.Hotel LKF by Rhombus is on 20Nathan Road.
C.The Regal Kowloon Hotel is near Hong Kong's shopping centers.
D.Among the hotels,Sheraton Hong Kong Hotel is the most expensive one.
60.The passage is mainly aboutA.
A.famous hotels in Hong Kong
B.places of interest of Hong Kong
C.the best hotel in Hong Kong
D.shopping centers in Hong Kong.

分析 这篇文章介绍了香港的4个著名酒店的一些信息,包括地址,设备和价格等.

解答 56.B 细节理解题,根据四个酒店的广告的地址可知第一栏的地址118Nathan Road,Tsim Sha Tsui,Kowloon.;第二栏的地址71Mody Road,Tsim Sha Tsui,Kowloon.第四栏的地址20Nathan Road,Tsim Sha Tsui,Kowloon可知有三个酒店的地址是在Kowloon,故选B.
57.C细节理解题,根据第二栏中的It has 4restaurants,a bar and a cafe.可知The Regal Kowloon Hotel有酒吧和咖啡馆,故选C.
58.C细节理解题,根据第四栏中的This hotel is near Victoria Harbor and is only 0.3kilometer from Hong Kong Museum of Art.可知Sheraton Hong Kong Hotel在Victoria Harbor(维多利亚湾) 附近,故选C.
59.D细节理解题,根据4个酒店的价格可知最后一个最贵,Sheraton Hong Kong Hotel(★★★★★¥1,781a night)每晚1781元,故选D.
60.A主旨大意题.这篇文章介绍了香港的4个著名酒店的一些信息,故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.Have you ever thought about ______ in the future?(  )
A.what will you beB.what you will be
C.what would you like to beD.you would like to do what

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.---_____ camera is this,do you know?
---It's Lingling's.(  )
A.WhoseB.WhereC.WhyD.How

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.It's quite common in Britain to say"Thank you"to the drivers      people get off the bus.(  )
A.unlessB.sinceC.untilD.when

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.A.By plane.
B.By bus.
C.By train.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.A.The countryside           B.Summer camp               C.The beach.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.听第13段材料,回答第18-21小题.
18.Who will come to the English classes?
A.A foreign lady          B.The man's friend         C.The woman's sister.
19.When will the person they're talking about come?
A.Tomorrow evening        B.This afternoon             C.Tomorrow morning.
20.Why does the person they're talking abo ut come?
A.To see what life is like in China.
B.To see what Peter's life is like.
C.To see what life is like in Canada.
21.Where is Peter from?
A.China                  B.Canada                C.Australia.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.--Must I apologize to Tony face to face?
--No,you _____.You can give him a call.(  )
A.can'tB.mustn'tC.needn'tD.shouldn't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

10.A:Hi,Peter.We haven't seen for several days.(46)B
B:Not bad.What about you,Eric?
A:Pretty good!Are you free this Sunday afternoon?
B:Yes,I am.(47)F
A:There is going to be a football match in our school.(48)A
B:Yes,of course.(49)D
A:The team from No.2Middle School.
B:Really?I think our team is very strong.Perhaps we will win the match.
A:But I hear that their team is strong,too.
B:I'm sure it must be a wonderful match.
A:I think so.(50)E
B:Let's meet in the playground at 3:00pm.
A:OK.See you then.
B:See you.
A.Would you like to watch it?
B.How's it going?
C.No,I wasn't.
D.But which team is our school going to play against?
E.When shall we meet?
F.What's up?
G.How are we going there?

查看答案和解析>>

同步练习册答案