【题目】根据短文内容的理解,选择正确答案。B
This is a picture of Mr. Wang's family. Here is Mr. Wang, the father. That is Mrs. Wang, the mother. They have two daughters, Wang Fang and Wang Li. Wang Fang is 12 and her sister is 13. They are in the same(相同的) middle school, but not in the same grade. Wang Li is in Grade Eight. Wang Fang is in Grade Seven. It is the first school day and they are happy to meet friends.
(1)Mr. and Mrs. Wang have ________.
A.a son and a daughter
B.two daughters
C.two sons
D.a son and two daughters
(2)Wang Fang and Wang Li are _________.
A.daughters
B.brothers
C.sisters
D.cousins
(3)_________ is 13.
A.Wang Fang
B.Wang Li
C.Wang Li's sister
D.Wang Fang and Wang Li
(4)Wang Fang is in ________.
A.Grade 12
B.Grade 13
C.Grade Seven
D.Grade Eight
(5)Which statement is RIGHT(正确的)?
A.Mrs. Wang is Wang Fang and Wang Li's father.
B.Wang Fang and Wang Li are Mr. Wang's sisters.
C.Wang Fang and Wang Li are in the same grade
D.Wang Fang and Wang Li are in the same school.
【答案】
(1)B
(2)C
(3)B
(4)C
(5)D
【解析】短文大意:这篇短文通过一个照片介绍了王先生一家。王先生是父亲。王夫人是母亲。他们有两个女孩王芳和王丽。王芳十二岁,她的姐姐十三岁。她们在同一中学但是在不同的年级。王丽在八年级。王芳在七年级。这是上学的第一天,她们都很高兴能遇到新朋友。
(1)考查细节理解题。根据短文这句They have two daughters, Wang Fang and Wang Li.故选B。
(2)考查细节理解题。根据短文这句They have two daughters, Wang Fang and Wang Li.可知她们两人是姐妹,故选C。
(3)考查细节理解题。根据短文这句Wang Fang is 12 and her sister is 13.可知王丽13岁,故选B。
(4)考查细节理解。根据短文这句 Wang Fang is in Grade Seven.故选C。
(5)考查细节理解。They are in the same(相同的) middle school, but not in the same grade.故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据所给汉语意思,完成下列句子,每空一词。
(1)我过去不常听音乐,但现在我很喜欢听。I to listen to music, but now I enjoy it.
(2)老师叫他不要在课堂上做鬼脸。The teacher tells him not to in class.
(3)他们那天给我们提供了一个干净的住的地方。They a clean place to live us that day.
(4)我们都等不及要开始下一项工作了。We couldn't wait to on the next job.
(5)琳达上周末这个时候正在练习弹钢琴。Linda was the piano at this time last weekend.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
When Mary was seven, her family moved to a new town. She usually went to school by bus, for it was not near her house.
One morning , their family clock stopped and when they got up, it was too late for Mary to catch the school bus. Her mother said she would drive Mary to school on her way to the office.
“ But how can you find the way, Mum ?” Mary asked . “ You have only been to my school once. “
“ Yes, “ her mother answered . “ But you’ve been there by school bus seven times , you know the way. “ “ Oh, yes. “ said Mary.
They started out and Mary asked her mother to turn one way or another on their way to school, so she made her mother drive round most of the town before they got there. When they arrived , her mother found it was not really very far from their house.
“ Why did you make me go such a long way?” her mother asked her . “ Well, Mum.” answered Mary . “ I know only this way . The bus always goes like this, so the other children can take it to school.
【1】Mary usually went to school. __________________.
A. by can B. by bike
C. on foot D. by school bus.
【2】One morning Mary got up late because _____________.
A. her mother forgot to wake her up
B. the family clock stopped
C. She was not feeling well
D. She wanted to sleep more.
【3】Mary ___________to her school.
A. knew only one way
B. didn’t know the way
C. knew the shortest way
D. knew many ways
【4】Mary made her mother go a long way because ______________.
A.she wanted to stay with her mother longer
B.the school bus always went that way
C. she didn’t want to get to school to early
D. she want to take other children to school.
【5】From this story we know that __________.
A. Mary was a kind –hearted girl.
B. Mary’s mother had never been to the school.
C. the school wasn’t very far from Mary’s house
D. Mary enjoyed going to school in her mother’s car
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】请听第一段对话,回答小题。
(1)Is Bill busy tomorrow?
A.Yes, he is.
B.No, he isn't.
C.We don't know.
(2)Why isn't Bill going to the zoo tomorrow?
A.Because he went there last month.
B.Because he will go to play football.
C.Because he doesn't like animals.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】从方框内选择合适的句子补全对话。
A. What's your telephone number? |
A: Hi,
B: Nice to meet you, too.
A:
B: My name is Peter.
A:
B: Yes, I am.
A:
B: My telephone number is 027-86754.
A: OK, welcome to our school. Bye-bye.
B:
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。B
What's this? It's letter(字母)P. What colour is it? It's green. What's this and what colour is it? It's letter E. It's brown. What's this letter? It's letter N. It's red. P-E-N. Is it "pen"? Yes, it is.
I have a blue pen in my pencil case. My pencil case is orange. This is my book. It's my Chinese book. It' s in my bag. My bag is black. Look! The bag is on the chair. The chair is yellow. It's my chair. It's nice. I like it.
(1)Which letter is red?
A.P.
B.E.
C.N.
D.C.
(2)What's in the pencil case?
A.An orange case.
B.A blue pen.
C.A black bag.
D.A yellow chair.
(3)Where is my Chinese book?
A.It's in my bag.
B.It's in my desk.
C.It's on my chair.
D.Sorry, I don't know.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】假设澳大利亚一所中学的部分师生将来你校参观,请你根据表格提示的内容向外宾介绍你校体育活动方面的情况。70词左右(短文开头已给出,不计入总词数)。
活动时间 | 下午4:30—6:00 |
项目 | 球类:足球、篮球、乒乓球 |
比赛方式 | 1、一年一度的学校运动会; |
益处 | 1、增强体质(build sb. up); |
Hello, everyone! Welcome to our school!
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下列材料,从A、B、C、D四个选项中选出最佳的答案,并把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。
French Presidents(总统)
Name | Time for being president of France |
Charles de Gaulle | 8 January, 1959 – 28 April, 1969 |
Georges Pompidou | 20 June, 1969 – 2 April, 1974 |
Valéry Giscard dEstaing | 27 May, 1974 – 21 May, 1981 |
Francois Mitterrand | 21 May, 1981 – 17 May, 1995 |
Jacques Chirac | 17 May, 1995 – 16 May, 2007 |
Nicolas Sarkozy | 16 May, 2007— 7 May, 2012 |
Francois Hollande | 7 May, 2012 — |
【1】Georges Pompidou became president of France on ____________.
A. 8 January, 1959 B. 2 April, 1974
C. 20 June, 1969 D. 17 May, 1995
【2】According to the chart(表格), ______ was president of France for the longest time.
A. Valéry Giscard dEstaing B. Jacques Chirac
C. Francois Mitterrand D. Charles de Gaulle
【3】According to the chart, we know that Nicolas Sarkozy .
A. won’t be the next president of France
B. was president of France for 6 years
C. became president of France on 7 May, 2012
D. was a very successful president
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】假设你是Gina,是一名七年级的新生, 需要向你的同学介绍你的个人及家里的部分情况。请根据下面表格中的信息写一篇40字左右的短文。要求:1、开头己写好, 只需接着写。 2、注意人称。3、内容完整,可以适当进行补充。
Name: | Gina Smith |
Age: | 12 |
Job | Student |
Telephone number: | 0574-2364566 |
Family members | Father: An English teacher |
My things | A big and nice room |
Hello, everyone! It's very nice to meet you.……
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com