精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
15.A smuggler(走私犯) drove to the border.When a soldier looked in the truck,he was surprised to find six big bags.
"What's in them?"the soldier asked.
"Dirt,"the smuggler answered.
"Take them out,"the soldier said."I want to check them."
The smuggler opened the bags,and sure enough,each one of them was filled with dirt.So the soldier let him go.
A week later,the smuggler came back,and once again,the soldier looked in the truck.
"What's in the bags this time?"he asked.
"Dirt,more dirt,"said the smuggler.
Not believing him,the soldier checked the bags and,once again,he found nothing but dirt.
The same thing happened every week for six months,and the soldier finally became so frustrated(沮丧的) that he left and worked as a waiter in a restaurant.Then one night,the smuggler went to the restaurant and had a drink.The waiter saw him and said,"Listen!Drinks are free tonight if you tell me what you were smuggling all that time."
Slowly,the smuggler got close to the waiter and said,"Trucks."
58.The soldier foundC bags in the smuggler's truck for the first time.
A.four        
B.five        
C.six            
D.seven
59.When the smuggler came again a week later,the soldierC.
A.let him go without checking
B.invited him to a restaurant
C.checked and found nothing but dirt
D.left and became a waiter in a restaurant
60.Why did the soldier feel frustrated?A
A.Because he couldn't find what the smuggler smuggled.
B.Because he wanted to become a smuggler.
C.Because he wanted to work in a restaurant.
D.Because his work was too boring.
61.What did the smuggler smuggle all that time?C
A.Dirt.
B.Drinks.
C.Trucks.
D.Foods.
62.Where is the passage probably taken from?D
A.An advertising book.
B.A poster.
C.A fashion magazine.
D.A joke book.

分析 文章大意:这是一篇人物故事类阅读,主要讲一个走私犯开车来到边境,哨兵迎了上去.哨兵在检查汽车行李箱时,惊奇地发现了六个大口袋."里面装的是什么?"他问道."土.",经过检查,口袋里除了土以外,别无他特.哨兵很不情愿地让他通过了.同样的事情一共持续了六个月.最后,哨兵被弄得灰心丧气,干脆辞职去当了酒吧侍者.有天夜里,那个形迹可疑的人碰巧途经酒吧,他问这个人如果告诉我走私的是什么就喝酒免费,这个走私贩说:"卡车.".

解答 58.答案:C.细节理解题.根据第一行he was surprised to find six big bags.他惊奇地发现六个大袋子.可知,是六个.选C.
59.答案:C.细节理解题.根据第九行Not believing him,the soldier checked the bags and,once again,he found nothing but dirt.士兵不相信他,再一次检查了袋子,他发现除了泥土什么也没有.可知,一周后,走私犯又来了,士兵检查了一下,发现除了土以外什么也没有.选C.
60.答案:A.细节理解题.根据第九、十行Not believing him,the soldier checked the bags and,once again,he found nothing but dirt.The same thing happened every week for six months,and the soldier finally became so frustrated士兵不相信他,再一次检查了袋子,他发现除了泥土什么也没有.两个月里同样的事情每周都发生,士兵最后变得如此沮丧.可知,他查不到走私贩走私什么.选A.
61.答案:C.细节理解题.根据最后一句the smuggler got close to the waiter and said,"Trucks."走私贩子走近侍者说:"卡车.",可知,走私犯一直走私卡车.选C.
62.答案:D.题材来源题.A一本广告书.B一张海报.C一本时尚杂志.D一本笑话书.短文主要介绍一个走私贩利用运土的方式走私卡车,骗过哨兵的,使得哨兵不得不辞职的事,可知,应该来源一本笑话书.选D.

点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.听力完成任务(共5分,每小题1分)
听短文,并根据短文内容用1-3个词简略回答各个问题.
QuestionsAnswers
(56)Where was the speaker going?
(57)What did he see in the street?
(58)What did the car hit(碰撞)?
(59)What did the speaker do when he saw that?
(60)What should the driver do in the future?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.请听下面一段短文,根据短文内容完成表格,并将答案填写到答题卷的相应位置.听短文前你将有50秒钟的时间阅读表格内容.短文读两遍.
Name of the girl21.
Age of the girl22.
Shape of the girl23.
Color of her jeans24.
Room of the service center25.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Listen to the passage and complete the following sentences(听短文,完成下列内容.每空格限填一词)
21.When Jim Casey was nineteen years old,he wanted to start略.
22.Jim Casey asked his friend Claude Ryan to略 him.
23.略,Jim and Claude joined with Evert McCabe.
24.Packages with addresses in the略 were put in one delivery truck.
25.Charlie chose a略 color for all of the trucks.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.16.Is Lily free this Thursday evening?
A.No,she isn't.
B.Yes,she is.
C.We don't know.
17.Why does Tony call Lily?
A.To ask her some help.
B.To invite her to dinner.
C.To invite her to a party.
18.What can't Lily do on school nights?
A.Go out.
B.Watch TV.
C.Practice playing the piano.
19.Can Tony watch TV before finishing his homework?
A.Yes,he can.
B.No,he can't.
C.We don't know.
20.What does Lily think of her life?
A.Funny.
B.Fun.
C.Boring.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.根据所听短文的内容,在每小题所给的三个选项中选出一个能完成句子的最佳选项,并将答案写在题前的括号内.短文听两遍.
16.The students are having a(n).
A.Chinese class B.Chinese exam C.English exam
17.The students should write their names,student numbers and class numbers on the.
A.blackboard B.list C.answer sheet
18.The list on the blackboard shows.
A.which class they are in
B.which exam they are having
C.the student numbers
19.The students can put up their hands when.
A.the exam is over
B.they have a problem
C.they finish writing
20.The teacher has for the students.
A.pencils
B.pens
C.erasers.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.听短文,选择每个问题的正确答案.短文读两遍.你将有20秒钟的时间阅读下面4个小题.
17.Why did Nancy stop when she walked past a shop one day?
A.Because she wanted to have a rest.
B.Because she wanted to have a pair of shoes for her birthday.
C.Because someone asked her to stop.
18.Why didn't Nancy want to ask her mother for a pair of new shoes?
A.Because she was afraid of her mother.
B.Because her mother was very strict with her.
C.Because her mother had little money.
19.Why didn't Nancy go home at once?
A.Because she looked worried and didn't want to let her mother notice it.
B.Because she was tired and wanted to have a rest.
C.Because she didn't love his mother at all.
20.What did Nancy see in surprised in the park?
A.Many people in the park.
B.A boy without hands.
C.A boy without feet.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.请听第4段材料,回答第16至18小题.
16.Why is Shelly studying?
A.Because there is going to be a math exam.
B.Because she wants to do something for the School Volunteer Project.
C.Because she wants to teach kids to play baseball.
17.Who is teaching young children to swim?
A.Peter.
B.Shelly.
C.Jack.
18.What will Peter probably do for the School Volunteer Project?
A.Teach young children to swim.
B.Teach young children math.
C.Teach young children to play baseball.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.
How to keep healthy
Things we should doHow often
Eat(11)CFour or five times a week
Eat bean products(12)C
Drink milk(13)B
(14)AEvery day
Go out for a walk(15)C every day
11.A.milk and meat                  B.junk food                             C.fruit and vegetables
12A.Once a week                     B.Three times a week               C.Every day
13.A.Once a day                       B.Twice a day                         C.Three times a day
14.A.Do morning exercise        B.Play basketball                     C.Swim
15.A.after breakfast                  B.after lunch                           C.after supper.

查看答案和解析>>

同步练习册答案