精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.What does traveling mean?Visit,enjoy and discover.
Every year hundreds and thousands of people come to the UK.And London,the capital city,is usually their first stop.What can they see?What can they experience!
Getting around in London is not difficult.There is the underground train,the oldest in the world,or the traditional double-decker bus.A boat trip along the River Thames takes you to the Tower of London.
Going around the city center on foot is easy.The maps in the streets will show you what is around you in five-minute walk.You can get a great view of the city from 135meters up on a huge wheel,the London Eye.Look across the river and you will see the Houses of Parliament and the famous clock tower,Big Ben.
There are over 240museums in the capital,but the two most popular are in South Kensington and cost nothing to get into.In the Natural History Museum,the key word is Big.Next to it is the Science Museum.It has those great British inventions,the history of flight and exploration (探索) of space.
51.For many tourists,London is theirA stop when they are traveling in the UK.
A.first             
B.second            
C.third             
D.lost
52.Going around the City center on foot is easy becauseB.
A.Big Ben is across the river      
B.the maps in the streets will help you
C.it take only five minutes        
D.you can gets great view of the city
53.The Natural History Museum is next toD.
A.Big Ben                     
B.the Tower of London
C.London Eye                  
D.the Science Museum.

分析 全文大意:
旅行意味着什么?参观,享受和发现.每年成百上千的人来到英国,首都伦敦,通常是他们的第一站.他们能看到什么?他们能体验到什么?在伦敦旅游并不难.在伦敦有世界上最古老的地铁,传统的双层公交车,沿着泰晤士河乘船旅行会带你去伦敦塔.在城市中心步行观光也很容易.街上的地图会告诉你五分钟的路程之内周围都有什么.你可以从135米高的摩天轮,即伦敦眼上来看这座城市.越过泰晤士河,你会看到国会大厦和著名的钟楼,大本钟.在首都有240多家博物馆,但是有两家最受欢迎一个在南肯辛顿可免费参观,一个是自然历史博物馆,最大的特点就是大.紧挨着它的是科学博物馆.里面有伟大的英国发明和太空飞行和探索的历史.

解答 答案:
51、A     细节理解题        根据第二段Every year hundreds and thousands of people come to the UK.And London,the capital city,is usually their first stop"每年成百上千的人来到英国,首都伦敦,通常是他们的第一站"可知对于许多游客来说,伦敦是他们正英国旅行的第一站,故选A
52、B      细节理解题        根据第四段Going around the city center on foot is easy.The maps in the streets will show you what is around you in five-minute walk."在城市中心步行观光也很容易.街上的地图会告诉你五分钟的路程之内你周围有什么"可知在城市中心步行观光很容易是因为街上的地图会帮你.故选B
53、D       细节理解题       根据最后一段In the Natural History Museum,the key word is Big.Next to it is the Science Museum"自然历史博物馆,最大的特点就是大.紧挨着它的是科学博物馆"可知自然历史博物馆紧挨科学博物馆,故选D

点评 本篇阅读理解主要考察细节理解题,答题时在文章找到对应的地方,用笔进行标记,这有利于后期有时间检查时可以立刻找到答案的位置.仔细理解作者所讲的意思,再结合选项,通过排除法和自己对全文的把握,选出正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

3.关注环保,保护环境,是我们每个人的责任.作为一名中学生,你一定为环保做过贡献.请把你做过的事用英语写一篇短文.
1写作要点:
1)重视环保工作的意义;
2)你做过什么事;
3)你有什么体会.
写作要求:
1语言要流畅,意思要连贯,表达符合英语习惯;
2短文中不得出现真实地名和人名;
3用词在80-90个左右.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-Mary,can you help me?
-Wait a moment.I         dinner now.(  )
A.cookB.cookedC.was cookingD.am cooking

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.He met many problems            he was going over his lessons.(  )
A.beforeB.as soon asC.sinceD.while

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

4.近期,二胎政策引起广泛热议.请你以一名中国学生Li Hua的身份,给该China Daily的编辑写封简信,发表自己对二胎政策的看法.
要点提示:
原 因:独子政策缺点多于优点.
结 果:实施二胎政策优点解决人口问题
缺点一胎政策下出生的夫妇要支撑4大2小的大家庭.
你的看法:一胎政策过时,二胎政策必要.
解决目前和未来的问题.
要求:1词数为80词左右,开头已给出,不计入总词数;
2 中文不能出现自己的姓名和所在学校的名称.
3文章层次清晰,结构完整,语句连贯.
Dear Editor,
In order to solve the population problem,China with the largest population in the world decided to use One-Child Policy 30more years ago.
                                                          
Yours
Li Hua.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.One day in 1999,a Chinese man was having lunch in a US restaurant.Suddenly,the word"Alibaba"came into his mind.He asked a waitress:"What do you know about Alibaba?"The woman answered:"Alibaba and the 40thieves.""Yes,this is the name!"the man replied.
The man was Jack Ma (Ma Yun).Later that year,he set up Alibaba,which would become China's largest e-commerce (电子商业) company.
After 15years,Alibaba went public-selling shares (股份) of a private company to new investors(投资者)-on Sept 19.The 50-year-old became Chinese mainland's richest man with a fortune of 150billion yuan.
Few Chinese people saw the Internet business'potential (潜力) when Ma started Alibaba.He got the nickname"Crazy Jack Ma".However,the man believed that everyone should live their dream."The most important thing is that we believed in our dream from day one,to today and tomorrow.Of course we made many mistakes,but we never gave up hope."Ma said.
Ma's business is not only focused on e-commerce.Alibaba has a large stake(股份) in Sina Weibo and Youku Tudou.He's also on the board of China's most successful soccer club,Guangzhou Evergrande.
Now,Ma is dreaming even bigger."We have a dream.We hope in the next 15years that the world changes because of us."he said.
 31.According to the passage,Alibaba went public in the yearB.
A.2015      
B.2014      
C.2000      
D.1999
 32.The writing purpose of the fourth paragraph is toC.
A.show what the important thing to be successful is  
B.tell us Jack Ma is crazy about making money
C.tell us why people call Ma Yun"Crazy Jack Ma"
D.show the potential of internet business.
33.From the fifth paragraph,we can know Ma's business is focused onC.
①restaurant   ②sports   ③the tool of social communication
④video players   ⑤movies   ⑥e-commerce
A.①②③⑥
B.②③④⑤
C.②③④⑥
D.③④⑤⑥

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.In our life,we may meet person with different personalities[性格]. What is your personality type[类型]?Read about the following and find out!
A Dreamer thinks there is a"right"way to do things.This person wants to live in the"perfect world".Many are good listeners and like to help others.Many Dreamers work as teachers,and often lead others.Famous Dreamers:Mohandas Gandhi,Angelina Jolie.
A Partner wants to be in a group.For this person,rules are important.They consider tradition to be of great value.Partners are often serious,careful people.Many do well as teachers,managers and police officers.Famous Partners:Queen ElizabethⅡ,Mother Teresa.
For Thinkers,understanding things is very important.They like to deal with problems and make new things.Thinkers can also be active.They like to win.They have very strong opinions[主张].Many Thinkers work as scientists,inventors and engineers.Famous Thinkers:Bill Gates,Stephen Hawking.
Artists want to be free.They don't want to follow the rules all the time.They also like trying new things.Like Thinkers,many Artists have strong opinions.They are creative and do well as musicians and actors.Famous Artists:Cristiano Ronaldo,Madonna.

91.How many personality types are mentioned in the passage.B
A.Three     
B.Four     
C.Five    
D.Six
92.According to the passage,when you need help,A may give you a hand.
A.Dreamers    
B.Partners    
C.Thinkers    
D.Artists
93.You may choose a job asC,if you are careful and serious.
A.a player     
B.an actor     
C.a police officer    
D.a scientist
94.If you are active and like to win,maybe you are similar toC.
A.Gandhi    
B.Mother Teresa    
C.Bill Gates     
D.Madonna
95.Which could be the best title for the passage?B
A.Famous People     
B.Personality Types    
C.Perfect World     
D.Job Choices.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

18.A:Hello!Jim.We shall graduate from a junior school.(76)What kind of school will you go to?
B:I want to go to s senior school.But,you know,(77)my grades are not good.I can't pass the exam to a senior school.
A:You can go to a vocation school.
B:A vocation school?(78)What can I learn in such a school?
A:You can learn some skills to find a good job or go to a college to go on study.
B:You mean that if I learn at a vocation school,I can go to a college.
A:(79)That's right.
B:That's a good choice.I will think about it.Thank you very much.
A:You're welcome.(80)Wish you a wonderful future.
B:Thanks.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.-It's dangerous here.We must not let people fall down.
--You're right.Come on!(  )
A.stop…by fallingB.keep…falling
C.protect…fallingD.prevent…from falling

查看答案和解析>>

同步练习册答案