精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.This is Bruce's Noodle House.We have different kinds of noodles.A large bowl of noodles with mutton is only 4dollars,and 3dollars for a medium bowl.Each bowl of beef noodles is just 3.5dollars.And a large bowl of chicken noodles is 2dollars.Each bowl of pork noodles is just 3.5dollars.One dollar is for a large bowl of vegetable noodles.
Come and enjoy the delicious noodles here!If you order any meal noodles,fruit is free.If you are too busy to come.Please call us at 2888998,and you will get the food in half an hour.Our Noodle House is open for 24hours a day,from Monday afternoon to Sunday.
41.Bruce's Noodle House sellsA kinds of noodles.
A.five      B.eight     C.seven   D.four
42.If Tom calls Bruce1s Noodle House for pork noodles at 7:00a.m.on Tuesday,he can get the food atD a.m.
A.8:50B.7:50C.8:30D.7:30
43.Tom's family would like two large bowls of chicken noodles and a medium bowl of mutton noodles.They will payfor the food.B
A.6B.7   C.5D.8
44.If you want to eat some fruit,you can orderC noodles.
A.vegetable or beef          B.vegetable or chicken
C.mutton or beef or pork   D.cabbage or mutton
45.We can eat noodles in Bruce's Noodle House except onA.
A.Monday morning     B.Monday afternoon
C.Saturday afternoon     D.Sunday morning.

分析 本文叙述了Bruce的面条馆,有5种不同种类的面条,有大碗、中碗和小碗,如果点任何的肉类的面条,可以免费吃水果.也可以打电话订面条.

解答 41.A 细节理解题.根据A large bowl of noodles with mutton(羊肉) is only 4 dollars,and 3 dollars for a medium(中等的) bowl.Each bowl of beef noodles is just 3.5 dollars.And a large bowl of chicken noodles is 2 dollars.Each bowl of pork noodles is just 3.5 dollars.One dollar is for a large bowl of vegetable noodles.可知有羊肉的、有牛肉的、有鸡肉的、有猪肉的还有蔬菜的共5种面条,故选A.
42.D 计算推理题.根据"you will get the food in half an hour"可知如果他是7点订的餐,那么半小时后就可以拿到食物,也就是7:30.故选D.
43.B 计算推理题.根据And a large bowl of chicken noodles is 2 dollars.和3 dollars for a medium(中等的) bowl.可知他们需要付2+2+3=7,故选B.                       
44.C 细节理解题.根据If you order any meat noodles,fruit is free(免费的).如果点任何肉的面条,水果是免费的,故选C.
45.A 细节理解题.根据"Our Noodle House is open for 24hours a day,from Monday afternoon to Sunday."可知本店的开门时间是星期一下午到星期天.故星期一早上是不开门的.故选A.

点评 本题考查广告类阅读.这是一篇面馆的广告,一般考查的就是开门时间,价格,电话,面条种类能问题.带着问题去原文中找答案即可.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.从下面各题所给的 A.B.C.D四个选项中,选出与划线部分意思相同或相近的最佳选项.
I like my pet dog a lot because it's smart.(  )
A.braveB.cleverC.friendlyD.polite

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.--Bob,please tell me          .
--In South Hill School.(  )
A.where will the match be heldB.where the match will be held
C.when will the match be heldD.when the match will be held

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.I can't find my milk in the fridge now,but there ______ some just now.(  )
A.isB.wasC.areD.were

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-Does this bus go to the beach?
-No.You_____ the wrong way.You want the Number 11.(  )
A.goB.were goingC.are goingD.would go

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.My neighbor Helen never talks to me.She is sounfriendly(friendly)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.A:Hi,Tom!You look very happy today.
B:Oh,yes.Guess what?My best friend Ben is coming.
A:Oh,really?(66)C
B:Tomorrow.I can’t wait to see him.
A:(67)A
B:For two weeks.
A:(68)E
B:He is really friendly.I’m sure you will like him when you see him.
A:What does he look like?
B:(69)F
A:Could you introduce him to me?
B:(70)B

A.How long will he stay?
B.Of course.
C.When is he coming?
D.What is it?
E.What is he like?
F.He is tall and strong.
G.How often does he visit you?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.Letters                at eight every morning.(  )
A.collectB.are collectingC.are collected

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.---Show me your homework,Dave.
---Sorry,Mrs Brown.I've_____ it at home.(  )
A.missedB.forgottenC.lostD.left

查看答案和解析>>

同步练习册答案