精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.Teenager Callie Rogers was"jumping and screaming"when she realized she had become the National Lottery's (彩票) youngest ever millionaire (百万富翁).The 16-year-old,from Cockermouth,Cumbria,described the moment when she realized that she had won the£1,875,000prize on Saturday.
Callie told reporters at the meeting organized by the lottery that she was dog-sitting for a friend when the draw (抽奖) took place.She said she rushed home to check the numbers-1,10,17,23,29,and 35-which were based on her family birthdays.Callie was one of eight winners sharing the£15,000,000prize.And she said she was looking forward to taking her first holiday in Australia.
She said:"Hopefully I will help my family have a better life."But Callie,who left school in December last year,said becoming a millionaire would mean a different future.She said she was going to go traveling for two years,and then would like to become a social worker.
One of the first things she hopes to buy is a new computer for her mother.Callie,who will be 17in December,is going to treat herself as well,and said she wanted to buy a Peugeot 206when she learnt to drive.She said:"My brother also wants a motorbike and my sister wants a piano."
Callie had been working since leaving school at a number of jobs,as a shop assistant,a waitress,and at the Community Center,and she was happy to take a break.

50.What prize did Callie win?A
A.£1,875,000.
B.£15000,000.
C.A holiday in Australia.
D.A Peugeot 206.
51.Callie chose the lottery numbers according toB.
A.her telephone number  
B.her family birthdays
C.the ages of her family  
D.her friends'birthdays
52.What will Callie probably do after winning the prize?D
A.She will go traveling for a year.
B.She will continue her education.
C.She will buy a new computer for her grandmother.
D.She will buy the gifts that her brother and sister want.

分析 凯莉•罗杰斯知道自己中了彩票成为最年轻的百万富翁,开心的尖叫着跳跃着,她描述着当日获得187万5千英镑的情景,她跑回家去核对彩票号码1,10,17,23,29,35,是她家人的生日的组合,她是八个得奖者之一,她还说她正期待着她去澳大利亚的第一次旅行.她希望能让家人生活更好,但是凯莉去年十二月离开了学校,她说成为百万富翁就意味着一个不同的未来,她计划去旅行,之后做一名社会工作者.她想做的第一件事是给妈妈买一台新电脑,当她学会了驾驶,她要买一部标致206,他的弟弟想要一台摩托车,妹妹想要一台钢琴.离开学校她做了很多工作,能休息她很开心.

解答 50.答案:A.细节理解题.根据第一段described the moment when she realized that she had won the£1,875,000prize on Saturday.可知她获得了187万5千英镑,故选A.
51.答案:B.细节理解题.根据第二段She said she rushed home to check the numbers-1,10,17,23,29,and 35-which were based on her family birthdays可知彩票号码是依据她家人的生日给出的,故选B.
52.答案:D.细节理解题.根据第三段She said she was going to go traveling for two years,可知是要旅行两年,故A错,第三段But Callie,who left school in December last year,said becoming a millionaire would mean a different future可知她已经离开学校了,故B错,第四段One of the first things she hopes to buy is a new computer for her mother.可知是要给她妈妈买一部电脑,故C错,根据倒数第二段My brother also wants a motorbike and my sister wants a piano.可知她会为他的弟弟买一台摩托车,为妹妹买一台钢琴,故选D.

点评 文章非常简单,结果简单明了.所设置的题目并不难理解.解答这类问题首先对文章进行大致了解,再结合题目进行仔细认真的作答,一般都会迎刃而解.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.--Where are the ____ students?
__ They are playing football with ____ students from Hilltop School.(  )
A.boys,/B.boys,theC.boy,/D.boy,the

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-It's not difficult for five workers to push the broken van away.
-Yes,__.( C )
A.When the cat's away,the mice will play.
B.Every dog has its day.
C.Many hands make light work.
D.Don't put all your eggs in one basket.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.My mom always tells me that _________/'n?θ??/is difficult.(  )
A.nothingB.nobodyC.noneD.something

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.Mr.Clinton and his 13-year-old son Tony are basketball fans.Last October 10th was Tony's birthday,so Mr.Clinton decided to drive him to New York,for the first game of the World Series.They had no ticket but hoped to buy a pair from scalpers.
It was a two hours'ride.After they arrived,they walked in the street for two hours,carrying a sign (牌子) that read,‘We need two tickets.'There were many scalpers around,but the cheapest ticket was $200.They were about to leave when suddenly a man stopped them.He took out two tickets and handed them to Mr.Clinton.
‘How much do you want?'
‘Just a present,'said the man.‘Enjoy the game.'
Mr.Clinton wouldn't accept,so the man explained,‘I'm Jackson.Hans is my boss.He and his wife haven't missed a World Series in 18years.But he is ill and can't watch the game this time.So he told me to give the two tickets to people who I thought would really enjoy the game.A lot of people seemed that they might just take the tickets and sell them.Then I saw you and I followed you for a while.You looked sad because you can't afford them.You made me think of my dad and me when I was a child.I dreamed of going to a World Series game with my father.But my dream never came true.'
How do you suppose this made Mr.Clinton and his son feel?Here is what Mr.Clinton said,‘This is the most wonderful thing that ever happened to us.My boy and I must have turned to each other over 30times and said,‘I can't believe this.'We still never forget Jackson and Hans.'

31.The underlined word‘scalpers'in the first paragraph meansD.
A.people who buy tickets at a reasonable price
B.people who sell tickets at a reasonable price
C.people who buy tickets at a high price
D.people who sell tickets at a high price
32.How did the father and the son feel when they knew how much the scalpers asked for?D
A.Happy.
B.Excited.
C.Angry.
D.Hopeless.
33.Which of the following is NOT true according to this passage?C
A.We should try our best to do what we want to do.
B.Roses given,fragrance (芬芳) in hand.
C.If you cannot see the chance of doing something,just give it up.
D.Never lose your heart when you are down,as there's always a hope.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.My sister got good grades this year _________she studied hard.(  )
A.orB.unlessC.becauseD.Though

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.How often do you exercise?I exercise ______________/w?ns/a day.(  )
A.wonB.onceC.winD.one

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1._________ the window,please.The air isn't fresh in this room.(  )
A.ColseB.OpenC.Not closeD.Don't open

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.Mark Twain was born in Florida,Missouri in 1835.His real name is Samuel Clemens.He is considered as one of the greatest American writers in 19th century.His novels and stories about the Mississippi River,such as The Adventures of Tom Sawyer (1876)and The Adventures of Huckleberry Finn (1885),are still popular with modern readers.
In 1839the Clemens moved to Hannibal,Missouri,on the Mississippi River where young Samuel experienced the exciting and colourful life.Like many writers of his day he had little formal (正式的) education.His education came from the print shops and newspaper offices.In 1853Samuel left Hannibal with a wish to travel.On a trip to New Orleans he asked a riverboat pilot to teach him his skill.By the spring of 1859Samuel was a licensed riverboat pilot.
At the beginning of the American Civil War Samuel chose not to get involved and moved to Carson City,Nevada.After an unsuccessful try at gold mining(采矿业),he began to work for a newspaper in Virginia City,Nevada.He first wrote under the pen name"Mark Twain"in 1863.Twain wrote his first popular story The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County in 1865.

49.When did Samuel first use his pen name"Mark Twain"?C
A.In 1853.
B.In 1859.
C.In 1863.
D.In 1865.
50.Where did Samuel get his main education?D
A.From school.
B.From his parents.
C.From a riverboat pilot.
D.From the print shops and newspaper offices.
51.What is Mark Twain's first popular story?D
A.Havoc in Heaven.
B.The Adventures of Tom Sawyer.
C.The Adventures of Huckleberry Finn.
D.The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County.
52.Which of the following about Samuel is NOT right?A
A.Samuel never had a trip to New Orleans.
B.Samuel was a licensed riverboat pilot.
C.Samuel had a experience at gold mining.
D.Samuel was one of the greatest American writers in 19th century.

查看答案和解析>>

同步练习册答案