精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】 You can’t play, walk, skate or ride a bike on the railroad(铁路). There are many places where the railroad tracks(轨道) cross roads or streets. Many of these railroad crossings are marked with one of the signs in the table below.

This sign means you are coming to a railroad crossing. Always look both sides and listen carefully to make sure a train is not coming from either direction before crossing the tracks.

Many railroad crossings have a gate with flashing(闪光的) lights. The gate will close when a train is coming.

● NEVER go around a closed railroad gate.

● NEVER try to get across the tracks before the train gets there.

Some railroad crossings which don’t have gates may have this sign. When the lights are flashing, a train is coming. You should wait until the train passes before trying to cross the tracks.

Be careful when crossing railroad tracks:

● Railroad tracks are uneven(凹凸不平的). You should not bicycle, skate or run when crossing tracks.

● Trains are very large and heavy, and take a long time to stop.

● Sometimes when a train has just passed from one direction, another train may be coming from the opposite direction. You might not notice the second train because of the noise from the first train.

1When you see the first sign, you should________.

A.not pass the railroad tracksB.stop to wait for a train to pass

C.make sure no train is coming before you cross the tracksD.pass the railroad tracks at once

2Where can you see the third sign?

A.On the railroad tracks.B.At the train stations.

C.At railroad crossings that have gates.D.At railroad crossings that have no gates.

3What can we learn from the passage?

A.It takes a short time for a train to stop.

B.We might not notice the second train because it travels smoothly and silently.

C.It’s safe to keep away from a closed railroad gate.

D.We should cross the tracks immediately after a train has just passed.

【答案】

1C

2D

3C

【解析】

本文主要告诉我们三个标志的含义以及过火车道时要特别小心。

1细节理解题。 根据第一个标志“Always look both sides and listen carefully to make sure a train is not coming from either direction before crossing the tracks.”可知,在你过轨道前要确定没有火车开过来。故选C

2细节理解题。根据第三个标志介绍中的第一句“Some railroad crossings which don’t have gates may have this sign.” 知在没有大门的铁道交叉路口会设有这个标志。故选D

3细节理解题。根据“Trains are very large and heavy, and take a long time to stop.”可知火车需要花很长时间停下来,A项描述错误;根据“You might not notice the second train because of the noise from the first train.”可知可能注意不到第二辆火车是因为第一辆火车的噪音,B项描述错误;根据第二个标志中“NEVER go around a closed railroad gate.”可知要远离关闭的铁路大门,C项描述正确;根据 “Sometimes when a train has just passed from one direction, another train may be coming from the opposite direction.”可推知,在过马路的时候,过去一辆火车之后要确认反方向是否有来车,D选项描述错误。故选C

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】The concert _________ almost two hours yesterday. It was a big success.

A. lasted B. covered

C. played D. reached

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—When did you get to the top of the mountain?

When we got there, the sun just _________.

A. put up B. came up C. got up D. looked up

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。每空限填一词。

Why so many fires?

California is burning! Wildfires have spread across the US State since Oct 23 and smoke has filled its skies.

Take the Kincade Fire in northern California for example. It forced ( 使 ) 200,000 people to e1its path within one week. The state’s largest power (电力) company cut power to about 206,000 homes in order to s2 more fires from breaking out, CBS News reported.

California has seen many wildfires in recent years. Nine of the 10 biggest fires have happened since 2000, i3five since 2010, according to The New York Times.

Why is this? California has the perfect wildfire c4, Park Williams, a US climate expert (气候专家), told The New York Times. It has dry air and high temperatures from spring through late fall. At the same time, seasonal winds blow across the state every year, causing the wildfires to spread q5and last for weeks.

Global warming has also made the fires worse in recent years. It has dried out the state’s trees and o6 plant life, causing them to burn more easily.

H 7have played a role as well. Burning campfires, garbage debris ( ),and cigarette butts (烟头) can easily cause wildfires. For example, one fire started last year when a car got a flat tire (漏气的轮胎). The car’s body met the road and sent out sparks (火花 ), starting a f8.

Lightning strikes (雷击) and volcanic eruptions (火山爆发) can also cause wildfires. However, people have caused 90 percent of California’s wildfires, according to the US National Park Service.

More about wildfires

Wildfires often happen in wooded areas in the US, Canada and Australia. They are also k 9 as forest fires or grass fires in Australia.

Wildfires can burn at over 900 and reach heights of more than 50 meters. They can move at speeds of up to 23 kilometers an hour, burning e10 – trees, brush, homes, even people – in their path.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 假设你叫王华,刚升入无锡阳光高中。学生会(the Student Union)正在招募成员,恰逢学校将举办阅读日活动,要求竞选者设计一份活动方案,并在竞选演讲中展现。你草拟了演讲

思维导图,请根据下图写一份英文竞选演讲稿。

注意事项:

1、发言稿须根据思维导图自拟,要求语句通顺、意思连贯、符合题意;

2、思维导图中括号部分为非限定性内容,仅供参考;

3、词数90左右,演讲稿的首尾已给出,不计入总词数;

4、演讲稿中不得使用真实的个人信息,如校名、人名等。

Good afternoon, everyone! It's a great honor for me to speak here.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

That's all for my speech. Thank you!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】There ________ two bottles of juice and some milk in the fridge.

A. is B. are C. have D. has

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Although they seem to lose the game, they still try their best ________ it.

A. play B. playing C. to play D. to playing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】--- do I need to feed the pet dog?

---Twice a day.

A. How long B. How much

C. How soon D. How often

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】---________ would you like?

---A medium one.

A. What color B. What kind C. What size D. What time

查看答案和解析>>

同步练习册答案