精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.

46.You can callC to join the art club.
A.0351-9760         B.0351-5698        C.0351-28693          D.0351-6975
47.Which E-mail can you write to if you want to join the basketball club?D
A.John7203@163.com                B.Alice8605@sina.com
C.Mike8904@126.com                 D.Dave8509@163.com
48.When can you learn swim?A
A.From 9:00to 11:00a.m.On Saturday
B.From 3:00to 4:00on Saturday afternoon
C.From 3:00--6:00p.m.On Sunday
D.From 8:30to 11:30a.m.On Saturday
49.How much does it cost(花费) to learn the violin in a month?C
A.¥160      B.¥120    C.¥320       D.¥90
50.From the passage we know thatB.
A.We can play interesting games in Cool Violin Club.
B.Mike can draw well.
C.We can have many friends in the violin club.
D.Alice plays basketball well.

分析 文章大意:主要介绍了几个俱乐部的一些报名信息及这些俱乐部的一些优势.

解答 46-50:CDACB
46题答案:C 考查细节理解题,根据文中的第二个表格可知call Mike at 0351-28693,故答案C
47题答案:D 考查细节理解题,根据文中的第第三个表格E-mail Address:Dave8509@163.com可知,故答案D
48题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第一个表格可知 Time:from9:00 to 11:00 am on Saturday,故答案A
49题答案:C 考查细节理解题,根据文中的第四个表格:from3:00 to 4:00 on saturday afternnon Price:80/hour可知第周六一小时,第小时80元,一个月4次,一共320元,所以选择C
50题答案:B 细节理解题,根据文中的第二个表格Mike Green is a really good artist可知 Mike画画非常好,故答案B

点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Summer vacation is coming,you must want to relax yourself,maybe you have a lot of travel plans.If you want to go somewhere beautiful,why not consider (60)参观visitingZhuzhou?
Zhuzhou is one of the liveliest (61)城市cities in China.It doesn't have any (62)沙滩beachesor mountains,but there are still many things to do here.For example,it has some fantastic sights,(63)including Source of China(神农城),Scenery along the Xiangjiang River,Shenlong Park and so on."
Traveling around Zhuzhou by taxi can cost a lot of (64)money,but it's usually convenient to (65)乘坐take the bus to most places.You only have to (66)spend one yuan each time.
The clothes markets in Zhuzhou are very (67)著名的famous in China.Not only are the quality of the clothes good,(68)butalso the price is very low.Most people in Zhuzhou have learned English.But many people don't like to (69)speak English in their daily life.Their main languages are local dialect(方言) and Putonghua.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.Mike 通常搭公共汽车去上学,他会这样告诉你:
I usually take the bus to school.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.Wemanaged (设法完成)to arrive there on time at last.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

8.Jiangsu has changed a lot over the years.(改为同义句)
Therehave been many changes in Jiangsu over the years.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.There are plenty of things we can do to help the people around us.For example,if we find our friends in trouble,we can give them some(76)advice; if our neighbor is busy(77)working
(work) in the garden,let's give him a hand; if we see an old man on a crowed (拥挤的) bus,we should ask him (78)to take(take) our seat.Actually,when we help others,we're helping(79)ourselves(our).Helping others makes us feel happy because we know we are doing something right.Sometimes we can even make(80)friendsand get valuable experience by helping others.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.Some people eat with their eyes.They prefer(喜欢)to order what______like.(  )
A.tastesB.looksC.smellsD.feels

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.Although Lei Feng ___________for many years,his spirit will last forever.(  )
A.dieB.diedC.has diedD.has been dead

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

3.随着手机功能日益增多,越来越多的年轻人沉迷于手机娱乐活动,成为"手机控"一族.请你根据两幅漫画和以下提示写一篇短文.

"手机控"的表现 沉迷于手机娱乐活动(聊天看电影等),与朋友和家人的交流减少,离开手机会有焦虑等异常情绪表现…
"手机控"的危害 对健康不利,影响学习,走路时看手机尤其危险…
 你的建议 …
参考词汇:
手机控:a phine freak 焦虑的:anxious  沉迷于:be addicted to…微信:wechat
低头族:phubbing
注意:1.内容包括所给提示信息,可适当发挥;
2.文中不得出现自己的真实姓名和学校名称;
3.90个单词左右,开头已经给出,不计入总词数.
Today many people,especially young people,have become phone freaks.They                .

查看答案和解析>>

同步练习册答案