精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.Come and see the Indian elephants and the new tigers form America.The bears are waiting to meet you,and the monkeys form China are waiting to throw things at you.The lovely kangraoos from Australia are waiting to laugh at you,and the giraffes from Zambia are waiting to look down on you.
Tickets                                 Opening time
Adults(成人):¥20.00               Monday-Saturday:
Children:Over 12:¥10.00              9:00 a.m.-4:00 p.m.
Under 12:Free        Sunday:
10:00 a.m.-3:00 p.m.
Keep the zoo clean!
Do not touch,go near or give food to the animals.
51.How many kinds of animals are talked about in the passage?C
A.Four.
B.Five.
C.Six.
D.Seven.
52.Mr Liu is in the zoo with his two sons,one is 14years old and the other is 10years old,how much are the tickets together?B
A.¥20.00.
B.¥30.00.
C.¥40.00.
D.¥50.00.
53.Which of the following is the visiting time?C
A.8:30a.m.Monday.
B.9:30a.m.Sunday.
C.3:00p.m.Friday.
D.5:00p.m.Tuesday.
54.Where are the elephants and tigers are from?A
A.India and America.
B.America and India.
C.Australia and America.
D.Australia and India.
55.Which of the following can we do in the zoo?D
A.To give some food to the fish.
B.To touch the monkey on the head.
C.To throw(扔) things everywhere.
D.To take a few nice photos.

分析 来看印度大象和美国的老虎.熊正在等待看你,来自中国的猴子正在等着给你扔东西.来自澳大利亚可爱的袋鼠
正在等待嘲笑你,来自赞比亚的长劲鹿等在等着俯视你呢.
票价:成人票:20英镑;儿童票:12岁以上,10英镑.12岁以下儿童票:免费.
开放时间:
星期一到星期六:早上9点-下午4点
星期日:早上10点-下午3点
保持动物园干净!
不要摸,走近或给动物吃食物.

解答 51.C.数字计算题.文章中提到了多少种类型的动物?文中提到了大象、老虎、熊、猴子、袋鼠、长劲鹿,总共是6种,故选择C.
52.B.数字计算题.刘先生和他的两个儿子在动物园,一个是14岁,另一个是10岁,他们买票要多少钱?根据文中票价可知成人票是20英镑,12岁以上10英镑,12岁以下免费,则爸爸的票价是20英镑,14岁的儿子是10英镑,10岁的儿子则是免费,故总共要交20+10=30英镑,故选择B.
53.C.下面哪个是参观时间?根据文中开放时间是星期一到星期六:早上9点-下午4点,星期日:早上10点-下午3点,故选择C.
54.A.细节理解题.题干意为:大象和老虎来自哪里?根据Come and see the Indian elephants and the new tigers form America.可知大象来自印度,老虎来自美国,故选择A.
55.D.细节理解题.题干意为:下面哪项我们可以在动物园做?根据生活常识可知在动物园我们可拍照,故选择D.

点评 本文是一篇广告,主要介绍了动物园的动物种类、票价和开放时间等具体情况.文章篇幅短小,内容较简单,练习题以细节理解题为主,只要认真阅读,理解大意,仔细审题,准确定位信息,联系上下文即可作出选择,难度一般.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.October 5th is histwelfth (twelve) birthday.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.Don't go out on school nightswill you?(改为反意疑问句)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.My favorite subject isP.E..(对划线部分提问)
What‘syour favorite subject?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.His birthday is next week.Let's think ________ the food.(  )
A.toB.aboutC.withD.out

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.When a hurricane comes,it usually rainsheavily (heavy).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.This blue coat _________ cotton.It looks nice.(  )
A.is made inB.is made ofC.are made fromD.is made from

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.The lady is making the bed.(改为一般疑问句)
Is the ladymaking the bed?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.The restaurant is full of people now.They are having lunch there.

查看答案和解析>>

同步练习册答案