精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.
Club
Open hour:5:00p.m.-6:30p.m.
Day:Monday-Friday
Activities:Beijing opera(京剧),playing the
lute(琵琶)
Age:8to 12
Telephone:88830401
Club
Open hour:5:30p.m.-6:30p.m.
Day:Thursday and Friday
Activities:Making cards,drawing pictures
Age:12to 14
Telephone:88930501
Club
Open hour:4:30p.m.-6:00p.m.
Day:Tuesday
Activities:Computers,dancing
Age:10to 13
Telephone:88730401
Club
Open hour:3:30p.m.-4:50p.m.
Day:Monday-Friday
Activities:Making cards,singing
Age:15to 17
Telephone:88940302
51.You can go toD if you have time from 3:00to 5:00in the afternoon.
A.Club One      
B.Club Two      
C.Club Three    
D.Club Four
52.You can callC if you like dancing.
A.88830401      
B.88930501     
C.88730401     
D.88940302
53.Jane can learn toD if she is 14years old.
A.dance        
B.play the lute    
C.make cakes    
D.make cards
54.We can'tB on Tuesday.
A.play the lute   
B.make cards     
C.sing          
D.make cakes
55.Where can you read the passage?C
A.In the school library.            
B.In a storybook.
C.On clubs'walls.                
D.In an English book.

分析 本短文主要是关于俱乐部的四则广告.

解答 51.D细节理解题.根据第四则广告第一句Open hour:3:30p.m.-4:50p.m.可知如果你下午三点到五点有空,你可以去第四个俱乐部,故选D.
52.C细节理解题.根据第三则广告第三句Activities:Computers,dancing和最后一句Telephone:88730401可知如果你喜欢跳舞,你可以联系这个电话.故选C.
53.D细节理解题.根据第二则广告第三行Age:12to 14   Activities:Making cards,drawing pictures可知14岁的简可以去打扑克,故选D.
54.B细节理解题.根据第一则广告可知周一至周五活动有京剧,弹琵琶;根据第二则广告可知周四至周五开放,活动有做卡片和画画;根据第三则广告周二开放,活动有电脑和舞蹈;根据第四则广告周一至周五开放,活动有做蛋糕和唱歌.所以我们知道我们周二不可以做卡片.故选B.
55.理解推断题.根据文章内容可知短文主要是关于俱乐部的四则广告,故选C.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Look at thosepolicewomen (女警察).They look so cool.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.The teacher told us that the sunrises(升起) in the east.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-_____ your phone number?-______ 8823-6599.(  )
A.What,ItB.What's,ItC.What's,It'sD.What's,Its

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.That is her jacket.(改为同义句)
That jacket ishers.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.I am glad to hear that there is _______ with Kangkang's leg.(  )
A.anything seriousB.something serious
C.nothing serious   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.There _______ a class meet in our next week.(  )
A.is going to haveB.will have
C.is going to be   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.71.Where is your teacher?CA:No,thanks.
72.Do you like skirts?DB:I feel happy.
73.Would you like some tea?AC:There she is.
74.How are you?ED:Yes,I do.
75.How do you feel today?BE:I′m fine,thank you.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

14.期中考试后,Julian所在班级将进行以"学会学习"为主题的英语演讲比赛.假如你是Julian,请根据下表所提示的要点和内容,写一份英文演讲稿.
要点内容
增强动力(strengthen motivation)明确目标;相信自己;培养兴趣(或自拟内容)
优化习惯(make habits better)勤于动脑;自主先学;劳逸结合(或自拟内容)
讲究方法(pay attention to methods)主动发问;…(请考生自拟两点内容)
注意:1.演讲稿中必须包含所给要点,具体内容可以适当发挥,不要简单翻译.
2.词数90左右,开头和结尾已经写好,不计入总词数.
3.演讲稿中请勿提及真实校名及姓名.
Hello,everyone!I'm glad to be here to share my ideas of"Learn how to learn".
                                                                        
I hope everyone will enjoy learning.Thanks for listening.

查看答案和解析>>

同步练习册答案