分析 一短文讲了一天,一个女人从房子里出来,看见三个老人站在她的前院里,他们的名字是成功、爱和财富.她的家人讨论他们想邀请的三个人中的一个.最后,女儿决定邀请爱进来,爱开始走向房子,另外两个老人也跟着他,老人们一起回答:"如果你邀请财富或成功,我们两个人会留在外面,但是既然你邀请了爱,无论哪里有爱,哪里就有财富和成功!可见爱是世界上最重要的!
解答 答案:58.D 细节理解题.根据One day a woman came out of her house and saw three old men standing in her front yard.一天,一个女人从房子里出来,看见三个老人站在她的前院里.可知当女人出来的时候,三个老人站在前院.故选D.
59.C 细节理解题.根据One of the old men pointed to his friends and explained,"His name is Success,"he said and pointed to the other friend,"He is Love,and I am Wealth.其中一个老人指着他的朋友说:"他的名字是成功,"他指着另一个朋友说,"他是爱,我是财富."可知给女人介绍的人是财富.故选C.
60.A 细节理解题.根据Their daughter jumped in with her idea."It's better to invite Love.Our home will be filled with love.""Good idea!"said the husband to his wife.他们的女儿跳进了她的想法:"最好邀请爱,我们的家充满爱.""好主意!"丈夫对妻子说.可知女儿认为爱是最重要的是正确的.故选A.
61.B 细节理解题.根据The other two old men also followed him.The woman asked them in surprise,"I only ask Love.另外两个老人也跟着他,女人惊奇地问:"我只问爱情.可知女人感到惊奇.故选B.
62.C 主旨归纳题.根据 The old men answered together."If you invited Wealth or Success,the other two of us would stay outside,but since you invited Love,wherever there is Love,there is also Wealth and Success!"老人们一起回答:"如果你邀请财富或成功,我们两个人会留在外面,但是既然你邀请了爱,无论哪里有爱,哪里就有财富和成功!可知爱是最重要的.故选C.
点评 本文中长句较多,一时很难读懂句子含义,注意多读几遍,不要强求非得理解一词一句的含义,能把握文章大意就行.瞻前顾后,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| The Mid-autumn Festival is a very important Chinese festival.It falls on the 15th day of August.A few days before the festival,everyone in the family will help to make the house clean and beautiful.Lanterns will be hung in front of the house.On the evening there will be a big family dinner.People who work far away from their homes will try to come back for the union.After dinner,people will light the lanterns which are usually red and round.Children will play with their own toy lanterns happily.At night the moon is usually round and bright.People can enjoy the moon while eating moon-cakes which are the special food for this festival. | |
| Father's day is celebrated on the third Sunday of June both in the USA and the UK.Ms.Sonora Smart Dodd,a loving daughter from Spokane,had the good idea that society must celebrate a day to honor the father,because he made an important contribution to the raising of children.People celebrate the festival by honoring their fathers and expressing love for them by giving popular gifts like cards,flowers,chocolate and ties,Little children often give handmade gifts to their father. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| "三要" | "三不要" |
| 1.要明白努力学习是富裕起来的最佳途径 | 1.不要整天都想着自己的困难 |
| 2.要明白身体健康最重要 | 2.千万不要浪费时间 |
| 3.要明白好方法是提高成绩的关键 | 3.千万不要放弃上学 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | to do | B. | doing | C. | do | D. | does |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com