精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

McAfee Total Protection

Some facts about McAfee Total Protection!

Prize-winning Antivirus(反病毒程序)

Protect your computer and personal information from virus

Password Manager

Manage all your online passwords in a safe location.

Online Experts

Provide all kinds of technical help from our team(twenty-four Hours/seven days/a week)

Safe Web Surfing

Promise you the safe use of websites confidently and dangerous ones will be locked

Multi-device(多设备)

Protect all of the devices in your family, including computers, tablets(平板) and even smartphones.

Find out which plan is right for you?

Individual

$79.99

$34.99*

Multi-Device

$99.99

$34.99*

Family

$119.99

$44.99*

Protect 1 device

Protect 5 devices

Protect 10 devices

30-day Money Back: If you're not completely satisfied with the product.

We’ll be more than happy to give your money back

1Mcafee Total Protection is the name of______________________.

A.a useful appB.a piece of software(软件)

C.a computer companyD.a team of computer engineers

2Mcafee Total Protection can________________.

protect users from dangerous websites;show users how to visit the websites;

teach uers how to make proper passwords; provide help from online experts for users;

A.①④B.①②C.②③D.②④

3According to the passage, which plan is the best for Mr Brown?

Mr Brown has a computer, an iphone 11

Mrs Brown has an iphone 11Pro and an ipad mint

Their son has an ipad Air and an iphone plus

Mr Brown wants something to protect all the devices at the same time.

A.The$34.99 planB.The$39.99 planC.The$44.99 planD.Either B or C.

【答案】

1B

2A

3C

【解析】

这是一篇应用文,文章介绍迈克菲杀毒的产品优势、用途和价格。

1

细节理解题。根据“Prize-winning Antivirus Protect your computer and personal information from virus”可知Mcafee Total Protection迈克菲杀毒是一种保护电脑和个人信息的软件。故选B

2

推理判断题。根据“Provide all kinds of technical help from our team”我们团队提供各种服务以及 “promise you the safe use of websites confidently and dangerous ones will be locked”保证你对网站的安全使用,可知①和④正确,③表述错误。根据“Manage all your online passwords in a safe location”可知②表述错误。故选A

3

推理判断题。根据“a computer, an iphone 11”,“an iphone 11Pro and an ipad mint”,“an ipad Air and an iphone plus”布朗先生有六件电子设备,想要同时保护所有的设备;根据“Family $119.99 $44.99* Protect 10 devices”可知The$44.99 plan合适。故选C

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 of the students are going to visit the factory next week.

A. Three fifth B. Third fifths

C. Three fives D. Three fifths

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】天津市2015年中考英语试题The novel ______ by many people today.

A. is read B. are read C.reads D. were read

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Jason likes the _______ of the cake. It is a heart.

A. color B. size C. smell D. shape

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】2015年福州市初中毕业会考、高级中等学校招生考试英语试题—Don’t smoke here, Dad. Smoking _____ in public places.

Oh, sorry. Ill stop right now.

A. isn’t allowed B. aren’t allowed C. doesn’t allow

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】观察下面4个选项,从中选出不同类的选项。

A. color B. red C. blue D. black

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—Where is Jenny? We are all here her.

—She has gone to the school library.

A. with B. form C. besides D. except

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Food Safety Tuesday, March 28, 2019

Everyone knows the importance of food safety. Recently, China has published a new food safety regulation(法规)to take stricter supervision(监管)over school food safety. The regulation came into effect on April 1, and replaced an earlier one which was introduced in 2002.

“It is necessary to publish such a regulation to improve the health standards of school food,” said an officer, who works in the Ministry of Education(教育部).

Under the new regulation, school officers from kindergartens to high schools are required to eat together with students during the school meals. The plan will guide them to pay more attention to school food safety, as well as find food problems in time.

Student menus, food sources, suppliers(供应商)and other food information are required to be shown in public by schools once a week. According to this regulation, students’ parents are also invited to eat with students in school to take away their doubts.

The regulation said schools should keep an eye on developing students’ healthy eating habits and pay close attention to food safety. In general, food stores are not allowed in kindergartens, primary schools and high schools. Also, all the markets should not sell food high in salt, sugar or fat which may do harm to students’ health.

1Who are required to eat together with students during the school meals?

A.School cooks.B.School officers.C.All the teachers.D.Food suppliers.

2The food information should be shown in public by schools ________.

A.once a weekB.twice a weekC.once a monthD.twice a month

3Students’ parents are invited to eat with their children in order to _________.

A.take away their doubts about students’ food safety

B.make sure they are full after work

C.let them solve the food problems as soon as possible

D.keep their children from eating out

4Which of the following is allowed to be sold by markets according to this passage?

A.Food high in salt.B.Food high in sugar.C.Food high in fat.D.Food with light salt.

5We can probably read this passage from an________.

A.advertisementB.newspaperC.novelD.map

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—____, are you Mr. Wang? —Yes, I am.

A. Fine B. Please C. Excuse me

查看答案和解析>>

同步练习册答案