精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
20.
Postman wanted
No experience necessary but you must be hard-working.
Free to choose working hours.
Have a driver's license.
Write to No.38 Changhong Rd.Xiangyang
English teacher wanted
Warm and patient college students.
Able to speak standard English,good with children.
Time:on weekends.
E-mail address:sunshine-school@163.com
Taxi drivers wanted
Full-time taxi drivers.
Over five years'experience,good knowledge of the city.
Under 45 years old.
For more information,please come to Shunda Taxi company to visit the manager.
Tour guides wanted
Two years'working experience.
Good English and good at talking to people.
Age:20-30
Go to Friendship Traveling Company to ask the manager for more information.
51.If you want to be a taxi driver,you shouldB.
A.be over 45                                                          
B.know the city very well                 
C.write to No.38 Changhong Rd.
D.speak English well
52.The tour guide wanted shouldD.
A.have no working experience                                  
B.be patient with children
C.be good at driving                                                       
D.speak good English
53.You can not get information byA.
A.making a call                                                      
B.going to visit the manager
C.sending e-mails                                                    
D.writing a letter.

分析 本文是四个招聘信息.第一个是招聘邮递员;第二个是招聘英语老师;第三个是招聘出租车司机;第四个是招聘导游.

解答 51.B细节理解题.根据题干taxi driver   Over five years'experience,good knowledge of the city.Under 45 years old可知,如果应聘出租车司机,必须要非常了解这个城市.故选B.
52.D细节理解题.根据题干tour guide可知,答案应还原到第四个广告.根据招聘导游的广告的要求可知,必须有两年的工作经验,英语好,并且擅长跟人交流.由此可知A、B和C都不对,应选D.
53.A 推理判断题.这四个广告中都给出了我们联系的方式,第一个给了我们地址,我们可以写信;第二个给出了电子邮件的地址,我们可以发电子邮件;第三个和第四个都是去公司询问信息.这四个广告中都没有留下电话号码,所以我们不能通过打电话的方式跟他们联系,故选A.

点评 结合题目到文中找有用的信息,阅读中要注意要点之间的关系.然后带着问题,再读全文,找出答题所需要的依据,完成阅读.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.I'd like tojoin(加入)swimming club.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.stories,can,write,my,and,uncle,tell (连词成句)
My uncle can write and tell stories.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.My father usually exercises first.作谓语动词,表示锻炼.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.---______ the boys enjoy _______ the World Cup?---Yes,they_______.(  )
A.Does,watching,doesB.Do,watch,do
C.Do,watching,doD.Does,watch,does

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.-When did you arrive _______ the village?-Yesterday evening.(  )
A.inB.atC.toD./

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.Helen got up too late this morning,so she went to school _____ breakfast.(  )
A.withoutB.throughC.ForD.on

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.Don't worry        my study.I do well at school.(  )
A.aboutB.withC.ofD.at

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.If you want to make a fruit salad,you should choose fruit _______ and never leave it in the air for _______,or it'll turn brown quickly.(  )
A.in a season; sometimeB.in season; some time
C.in the season; sometimesD.in season; some times

查看答案和解析>>

同步练习册答案