分析 本文介绍了虚拟现实技术.虚拟现实就是创造一种环境,并让用户能够看到这种环境的电脑技术.这种技术有益也有害.益处是:人们是否可以通过运用虚拟现实技术不用出门就可以体验很多事情.比如,佩戴虚拟眼镜看虚拟电影,场景非常逼真,以至于观众觉得他们成了电影中一部分.虚拟现实是可以帮助恐高症患者.但如果佩戴虚拟现实眼镜时间过长,会感觉不舒服.
解答 66.Yes,we can.
细节理解题.考查人们是否可以通过运用虚拟现实技术不用出门就可以体验很多事情.根据第一段最后一句"Just wear a pair of VR glasses joined to your computer and you can experience a lot of things without going out of your room"所所,仅仅佩戴一副和计算机相连的虚拟现实眼镜,你就可以不用出门而能同样很多事情.所以,本题是肯定的.故回答,Yes,we/can.
67.By making them think they are standing on the top of a tall building.
细节理解题.考查虚拟现实是怎样帮助恐高症患者的.根据第三段中"VR also helps patients with acrophobia(恐高症)by making them think they are standing on the top of a tall building"所说,虚拟现实通过让恐高症患者认为他们正站在高层建筑的顶端来帮助他们(治病).故回答By making them think they are standing on the top of a tall building.
68.Because the scene is so real that they feel like being a part of the movie.
细节理解题.考查很多用户在购买虚拟眼镜后选择看虚拟现实影片的原因.根据第二段中"They choose to watch movies with this magic glasses because the scene is so real that they feel like being a part of the movie"所说,他们选择佩戴这种魔术般的眼镜看电影的原因是因为场景非常逼真,以至于他们觉得他们成了电影中一部分.故回答 Because the scene is so real that they feel like being a part of the movie.
69.They will feel sick.细节理解题.考查如果用户佩戴眼镜时间过长会发生什么事情.根据最后一段中Users report that they will feel sick while wearing VR glasses for too long"所说,如果佩戴虚拟现实眼镜时间过长,会感觉不舒服.feel sick 生病,不舒服.故回答They will feel sick.
点评 首先要掌握短文的意思,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.Sounds reasonable (合理的). B.It's just for ourselves! C.It taught me a good lesson. D.There are few cars at this time on the road. E.Believe me,I'm an excellent driver. F.And there's no policeman on the street. G.But the seat belt can protect you from being hurt. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | was,would | B. | were; wouldn't | C. | am,won't | D. | were,won't |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.In Grade 8.I won prizes in drawing and English speech competitions. B.I think in everybody's success,school plays a key role. C.Among all the subject,I like drawing best. D.However,I changed the way I used to behave at the school with the help of my teachers. E.Growing and learning were great fun. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com