精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
18.
GARDEN RESTAURANTT
Telephone:22706030
Address:9020Bridgeport Road
Open:Mon.to Fri.:7:00a.m.-2:30p.m.
and 5:00p.m.-9:00p.m.
Sat.:7:00a.m.-11:00a.m.
and 5:00p.m.-9:00p.m.
Sun.:11:00a.m.-2:00p.m.
and 5:00p.m.-9:00p.m.
LANSDOWNE PARK
SHOPPING CENTER
Telephone:33562367
Address:5300No.3Road
Open:Mon.,Tues.& Sat.:
9:30a.m.-5:30p.m.
Wed.to Fri.:9:30a.m.-9:30p.m.
Sun.:11:00a.m.-5:00p.m.
NEW YORK MUSEUM
Telephone:77364431
Address:Vanier Park,1100Chesnut St.New York
America's largest museum specialized in(专业研究)American history and our native people
Open:Mon.to Fri.:9:00a.m.-
5:00p.m.(Monday free)
Sat.:9:00a.m.-1:00a.m.
SKYLINE HOTEL
Telephone:22785161
Address:3031No.3Road (at Sea Island Way)
The Hanger Den:Wed.to Sun.Dinner from 5:30p.m.
Coffee Shop:Mon.to Fri.:6:00a.m.
Sat.:6:30a.m.
Sun.:7:00a.m.
Mon.-Wed.:to 10:00p.m.
Thurs.-Sun.:to 11:00p.m.
根据广告内容,选择最佳答案.
56.If you want to buy a new jacket,you'll have to go toB.
A.3031No.3Road           
B.5300No.3Road
C.9020Bridgeport Road    
D.1100Chesnut Street
57.If you want to go out for dinner on Sunday,you can call up the numberA.
A.22785161or 22706030    
B.22706030or 33562367
C.77364431or 22785161    
D.33562367or 22785161
58.You don't have to pay on Monday if you go toC.
A.Skyline Hotel         
B.Lansdowne Park Shopping Center
C.New York Museum       
D.Garden Restaurant
59.The coffee inD is so delicious.
A.Lansdowne Park Shopping Center    
B.New York Museum
C.Garden Restaurant                  
D.Skyline Hotel
60.Visiting New York Museum,you can knowA.
A.the history of American native people    
B.the history of New York
C.the art of America      
D.the art of New York.

分析 这个短文中是四个广告,每个广告都有自己的标题,我们可根据标题得知每个广告的大致内容.第一个是一个餐馆的广告;第二个是购物中心的广告;第三个是纽约博物馆的广告;最后一个是宾馆的广告.每个广告中都有详细的信息,我们可以根据提出的问题在短文中搜索答案.

解答 56.B 细节理解题.根据短文中的第二则广告可知,在是一个购物中心的广告,地址是Address:5300 No.3 Road,如果你想买一个新衬衣,可以去这里.故选B.
57.A 细节理解题.根据短文中第一则广告可知,这是一个餐馆的广告,符合题意;再根据第四则广告可知,这是一个宾馆的广告,这个宾馆也提供晚餐.找到他们的电话号码,故选A.
58.C 细节理解题.根据第三则广告中Open:Mon.to Fri.:9:00 a.m.-5:00 p.m.(Monday free)可知纽约博物馆周一到周五的早上九点到下午五点开放,并且星期一的免费的.故选C.
59.D 细节理解题.这个问题问的是如果想在星期天的早上玩得开心,应该去哪里,我们在这四个广告中注意搜寻他们的开门时间可知,只有第四个广告中Coffee Shop 在早上七点就开门了.故选D.
60.A 细节理解题.这个问题专门是针对纽约博物馆提问的,故在这个广告中寻找答案可知,America's largest museum specialized in(专业研究)in American history and our native people这个博物馆是美国最大的博物馆,专业研究美国历史和当地人的.故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2016-2017学年广西钦州市钦州港区八年级12月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

– Can you play table tennis?

– No, I can’t. ________ I can play football.

A. OrB. But C. Both D. and

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2015-2016学年江苏镇江京口区八年级3月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

It took us about ________ to fly to Hong Kong.

A. three hours and a half

B. three and a half hour

C. three and a half hours

D. A&C

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.coffee    between   spare    two   waste
56.My classmates and I like to go hiking in ourspare time.
57.Aunt Li neverwastes money on things that she doesn't need.
58.Scientists report that it's better to smellcoffee than to drink it.
59.It is known that Mother's Day is thesecondSunday of May.
60.Turn left and you will see the librarybetween the bank and the supermarket.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.
stay    both    as     first     after
If you go to Seattle(西雅图),US,don't be surprised to see an American girl selling Chinese jianbing.Ana Stasia is the (86)first jianbing seller in northwest US.The 29-year-old had worked(87)as an English language teacher in Zhejiang for one and half years.During  her (88)stay in China,she tasted different Chinese food including jianbing.(89)After returning to the US,she found that there was nobody making jianbing in Seatlle while her American and Chinese friends (90)both missed it.So she started selling it last year.Her booth(摊子) has both Chinese and English language menus.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-Which do you like ____,Chinese,Math or English?
-English.(  )
A.bestB.betterC.wellD.good

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.Green Park in Kunming is a good placeto hang out(闲逛)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.Every day I read many letters from my friends.These letters arein English (用英语).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.Human rights groups have beenclosely(密切)watching the case.

查看答案和解析>>

同步练习册答案