10.My best friend and I made our first trip to Ireland less than a year ago.I wasn't very excited about it at the very beginning.But my uncle wanted me to visit Ireland and offered to pay for my trip.Then I did.All of the words"magical,charming and memorable"don't even describe what Ireland is.Our favourites were Kilkenny,Cobh and Killarney.We did a self-driver tour.
We stayed in a castle in Dublin for two days,where my ancestors(祖先) came from.The town we thought we might be bored in was Kilkenny,but we loved every minute we were there.There were so many places to explore and the pictures we took were beautiful.
It was so exciting to see the little village of Cobh and know it was the last stop for the Titanic(a famous ship) at that time.We loved the visitor centre there and the little shops.We never got any bad food there.It was so mouth-watering at every stop!And when we stayed in Westmeath,we saw the Trim Castle through the windows and found some scenes from Brave Heart which was filmed there.We were so excited.Again,more beautiful pictures were taken in that tiny town.
We love the country,the people,the food and the magic.We would go back very soon.I was so thankful for my uncle who had given me the chance to be there.
I have no words to adequately describe our trip.Go,explore the small villages,eat and enjoy!I still look at my pictures and can't believe I was actually there.
46.From the first paragraph we know thatB.
A.the writer showed great interest in visiting Ireland at first.
B.it was the first time for the writer to visit Ireland.
C.the writer went to Ireland with his uncle.
D.the car was driven by the writer's uncle.
47.Which of the following could best show that the writer was really interested in Kilkenny?D
A.There were so many strangers there to meet.
B.There were so many beautiful pictures there to take.
C.We thought we might be bored in Kilkenny.
D.We loved every minute we were there.
48.What can we know from the third paragraph?B
A.The Titanic was filmed in Cobh.
B.The food in Cobh was delicious.
C.The writer knew nothing about Brave Heart.
D.The writer visited the Trim Castle alone.
49.What does the underlined word"adequately"in the last paragraph mean?A
A.properly
B.strongly
C.warmly
D.surprisingly
50.Where does the article most probably come from?B
A.A scientific fiction.
B.A tourist magazine.
C.A poem.
D.A poster.
分析 【文章大意】这篇文章主要介绍了作者与朋友首次尝试了爱尔兰的自驾游.爱尔兰的许多小镇给他们留下了美好深刻的印象.
解答 46.B.细节理解题.根据文章第一段:My best friend and I made our first trip to Ireland less than a year ago.可知作者是第一次去参观爱尔兰,故选B.
47.D.细节理解题.根据文章第二段:The town we thought we might be bored in was Kilkenny,but we loved every minute we were there.可知我们热爱我们在这的每一分钟.故选D.
48.B.细节理解题.根据文章第三段:We never got any bad food there.It was so mouth-watering at every stop!可知我们从来没有吃过不好的食物,它的每一站都是如此令人垂涎.故选B.
49.A.词义猜测题.根据文章最后一段:I have no words to adequately describe our trip.可知我无法用语言来描述我们的旅行.结合语境properly表示正确的,恰当的,故选A.
50.B.判断推理题.根据这篇文章的内容,主要讲述了作者与朋友首次尝试了爱尔兰的自驾游.所以它最可能来自一本旅游杂志,故选B.
点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相应的文章细节,做出正确解答.