精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.My best friend and I made our first trip to Ireland less than a year ago.I wasn't very excited about it at the very beginning.But my uncle wanted me to visit Ireland and offered to pay for my trip.Then I did.All of the words"magical,charming and memorable"don't even describe what Ireland is.Our favourites were Kilkenny,Cobh and Killarney.We did a self-driver tour.
We stayed in a castle in Dublin for two days,where my ancestors(祖先) came from.The town we thought we might be bored in was Kilkenny,but we loved every minute we were there.There were so many places to explore and the pictures we took were beautiful.
It was so exciting to see the little village of Cobh and know it was the last stop for the Titanic(a famous ship) at that time.We loved the visitor centre there and the little shops.We never got any bad food there.It was so mouth-watering at every stop!And when we stayed in Westmeath,we saw the Trim Castle through the windows and found some scenes from Brave Heart which was filmed there.We were so excited.Again,more beautiful pictures were taken in that tiny town.
We love the country,the people,the food and the magic.We would go back very soon.I was so thankful for my uncle who had given me the chance to be there.
I have no words to adequately describe our trip.Go,explore the small villages,eat and enjoy!I still look at my pictures and can't believe I was actually there.
46.From the first paragraph we know thatB.
A.the writer showed great interest in visiting Ireland at first.
B.it was the first time for the writer to visit Ireland.
C.the writer went to Ireland with his uncle.
D.the car was driven by the writer's uncle.
47.Which of the following could best show that the writer was really interested in Kilkenny?D
A.There were so many strangers there to meet.
B.There were so many beautiful pictures there to take.
C.We thought we might be bored in Kilkenny.
D.We loved every minute we were there.
48.What can we know from the third paragraph?B
A.The Titanic was filmed in Cobh.
B.The food in Cobh was delicious.
C.The writer knew nothing about Brave Heart.
D.The writer visited the Trim Castle alone.
49.What does the underlined word"adequately"in the last paragraph mean?A
A.properly       
B.strongly         
C.warmly      
D.surprisingly
50.Where does the article most probably come from?B
A.A scientific fiction.
B.A tourist magazine.
C.A poem.
D.A poster.

分析 【文章大意】这篇文章主要介绍了作者与朋友首次尝试了爱尔兰的自驾游.爱尔兰的许多小镇给他们留下了美好深刻的印象.

解答 46.B.细节理解题.根据文章第一段:My best friend and I made our first trip to Ireland less than a year ago.可知作者是第一次去参观爱尔兰,故选B.
47.D.细节理解题.根据文章第二段:The town we thought we might be bored in was Kilkenny,but we loved every minute we were there.可知我们热爱我们在这的每一分钟.故选D.
48.B.细节理解题.根据文章第三段:We never got any bad food there.It was so mouth-watering at every stop!可知我们从来没有吃过不好的食物,它的每一站都是如此令人垂涎.故选B.
49.A.词义猜测题.根据文章最后一段:I have no words to adequately describe our trip.可知我无法用语言来描述我们的旅行.结合语境properly表示正确的,恰当的,故选A.
50.B.判断推理题.根据这篇文章的内容,主要讲述了作者与朋友首次尝试了爱尔兰的自驾游.所以它最可能来自一本旅游杂志,故选B.

点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相应的文章细节,做出正确解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

20.learn,well,advice,book,gives,us,the,some,on,to,English,how
The book gives us some advice on how to learn English well..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.When I as well as my cousins __________ as a volunteer in Beijing,I saw the Water Cube twice.(  )
A.were treatedB.treatedC.was servedD.served

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.     experience it is!I'll never forget the days I spent in the forest.(  )
A.What an excitingB.What an excited
C.How excitingD.How excited

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.那位六十多岁的男子已经坚持献血三十多年了.
The manin his sixties has insisted on donating blood for over thirty years.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

15.A:Hello,Lin Tao.How beautiful your new pen is!
B:(56)F
A:Where is it made?
B:It is made in Shanghai.
A:I also want to buy one,(56)B
B:In our City Department Store.And there are many different colors.(58)A
A:I like green best.(59)E
B:No.It's about 36yuan.
A:Mm…The price is OK.Well,Would you like to go to the shop with me next Saturday?
B:(60)C
A:That's so nice of you!
A.What's your favorite color?
B.where did you buy it?
C.Sure,I'd love to.
D.How much is it?
E.Does it cost much?
F.Thanks.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.
themselves  surprising  lost their lives  been used to  at a very young age
Tony:Have you heard of the earthquake in Japan recently?
Kate:Yes,it was very terrible and lots of buildings came down,but few people
(51)lost their lives.
Tony:Oh,how (52)surprising!
Kate:Well,that's because most Japanese know the skills about how to save (53)themselves
in an earthquake.They started to learn those skills (54)at a very young age.
Tony:No wonder.
Kate:In fact,an earthquake often happens in Japan and they have (55)been used toit.
Moreover,schools in Japan often hold earthquake drills(演练).
Tony:I see.It's really necessary for them to do that.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

14.Marbury is Beijing's basketball hero again!His rich experience is a greatadvantage(优势) over the others in his team.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.The machine doesn't work.It needs repairing.

查看答案和解析>>

同步练习册答案