精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.
Big Screen Cinema
Hero
An action movie.﹩5
Monday-Friday
8:00am-9:30am  6:30pm-8:00pm
Kung Fu Panda 2
A cartoon.
Adults:﹩3
Students with school ID cards:﹩2
Kids under six:Free
Saturday-Sunday
8:00am-9:30am  6:30pm-8:00pm
Tel:785-2436
Mr Brown's Shoe Store
 
Open:Monday-Friday
8:00am-8:00pm
Saturday-Sunday
8:00am-10:00pm
 
Women's shoes are on sale.Each pair is 50 yuan on weekends.
302 Green Street
Tel:786-6485
School Bus Driver Wanted
 
★Full-time job.
★At least three years'driving experience.
★Good knowledge of the city.
★Be good with kids.
★Under 40 years old.
 
 
For more information,
call Mr Li at 785-4365.
51.Hero is a(n)C.
A.comedy             B.cartoon             C.action movie        D.thriller
52.You can buy a pair of women's shoes for 50 yuan onB at Mr Brown's shoe store.
A.Thursday         B.Sunday          C.Monday            D.Friday
53.If you want to be a school bus driver,please callD.
A.785-2436               B.786-6485.         C.785-7361                   D.785-4365
54.Mrs Li and her five-year-old son go to see Kung Fu Panda 2,they need to payB.
A.2      B.3       C.4     D.5
55.Who may get the job as a school bus driver?D
A.A person who is over 50 years old.
B.A person who has been a driver for only one year.
C.A person who has driven for four years,but doesn't like children.
D.A person who is thirty-five years old and knows the city well.

分析 本文介绍了1.大屏幕影院中几部电影的播放时间,价格,电话等信息.
         2.Brown先生的鞋店的开张时间,促销活动和地址电话等信息.
         3.招聘校车司机的一则广告.

解答 51.C 细节理解题.根据第一则广告中"Hero An action movie"可知《英雄》是一个动作片.故选C.
52.B 细节理解题.根据第二则广告中"Women's shoes are on sale.Each pair is 50 yuan on weekends."可知你想以50元的价格买一双女士鞋,那么你就需要在周末去.故选B.
53.D 细节理解题.根据第三则广告中"For more information,call Mr Li at 785-4365."可知如果你想成为一名校车司机,你就可以拨打电话785-4365,询问更多信息.故选D.
54.B 计算推理题.根据第一则广告中"Kung Fu Panda 2    Adults:﹩3    Kids under six:Free"可知去看功夫熊猫2成人是3美元,6岁以下的孩子是免费的.故李夫人和他5岁的孩子去看,就需要花3美元.故选B.
55.D 细节理解题.根据第三则广告中"★Full-time job.★At least three years'driving experience.★Good knowledge of the city.★Be good with kids.★Under 40 years old."可知校车司机的条件有:全职工作、至少三年驾驶经验、熟悉城市、对孩子好、40岁以下.故排除A(年龄超出要求)、B(驾龄只有一年,不满三年)、C(四年驾龄,符合.但是不喜欢孩子,不符合).D选项中年龄为35,年龄合适,并且熟悉城市.故选D.

点评 本题考查广告类阅读.要先去看题目,根据题目信息,去相对应的广告中去找答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.There are some words_______can cross countries and cultures,such as"OK"."Huh''and"mama".(  )
A.whatB.whichC./

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.Look,everyone in the group ________ talking actively about their ideals.(  )
A.isB.areC.hasD.have

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.Jimmy ________ in  Shanghai for seven years.Now he lives abroad with his father.(  )
A.studiesB.studiedC.has studied

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.Which picture shows that the man is walking past the police station?(  )
A.B.C.D.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.
46.If you want to book (预订) a ticket to Sydney Tower,you canC.
A.email Sydney tower@hotmail,com.
B.phone 02 9333 9203
C.search www.sydneytower,com.
47.Johnson wants to go to Sydney Tower with his child.He will payB.
A.60 dollars         
B.90 dollars         
C.120 dollars
48.Last Sunday,Mr.Deng went to visit Sydney Tower.He had to get down the tower~B
A.after ll:30 pm              
B.before ll:30 pm             
C.at 10:30 pm
49.Sydney Tower isC in Sydney,Australia,
A.the busiest street         
B.the biggest station    
C.the highest point
50.The passage above is probablyC.
A.a piece of news        
B.a conversation          
C.an advertisement.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Why not considerdoing (do) it in another way?Maybe you'll succeed.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-How are you today,Mike?
-I'm ______ now.I don't think this medicine is good for me.(  )
A.badlyB.betterC.wellD.worse

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.-Thanks for your help.
--_________.(  )
A.No,thanksB.Let me see
C.It doesn't matterD.That's OK

查看答案和解析>>

同步练习册答案