【题目】 Which tablet computer should YOU be buying: They are our must have… and there's a style to suit everyone
Best for young children LeapPad Explorer 2,£68
Aimed at children between three and nine(though a nine-year-old might find it a little simple), it comes in pink or blue and with five education games(you can buy more). Besides, the LeapPad can't connect to the Internet-so it is impossible for your child to stumble across anything improper. Pros: The education games are well-designed, the video camera is a fun way to play at being a film director. Cons: Some of the games are very expensive. And the power adaptor(适配器)is not included. |
Best for teenagers iPad 4th Generation,£399-£659
The iPad is still the market leader. If the teenager in your house enjoys playing computer games, the latest offering from Apple is the one to choose. Pros: No other tablet can compete with the near one million ' apps'(the name Apple created for specially-designed downloadable programs) available for the iPad. Simple to use, even for those who usually struggle with technology. Cons: Considerably more expensive than most competitors. |
Best for working parents Microsoft Sur face,£399-£559
Tablets are wonderful for leisure-but what if you want to do a bit of work? No tablet can yet compete with a full-size laptop computer, but this is the only tablet that allows you to use Microsoft Word, Excel and Powerpoint(they are all pre-installed and included in the price) and you can buy a pretty lovely mini-keyboard for typing letters and emails, which also doubles up as the cover. Pros: The Surface is good for watching movies-a pleasant thing when stuck in the airport on a business trip-and surfing the Internet. Con: The keyboard is an expensive add-on-costing up to £109. It might be cheaper to buy a laptop(though a tablet is much smaller and lighter). |
Best for bookworms Amazon Kindle Paperwhite, £109
Nearly all tablets let you download books. It's a great way to take a great pile of hardbacks(精装书)on holiday without filling your suitcase. But most tablets have a shiny screen-which can be very unpleasant when you're trying to read. The Paper White is different: its matt screen and crisp black lettering copy the look of words on paper brilliantly. And yet you can still read the words in the dark. Pros: Easy, on the eye, excellent battery life, 180, 000 free books(if you pay for the Amazon Prime customer loyalty service)plus hundreds of thousands more to buy. Cons: No TV, films, games, Interact or camera. |
根据短文内容选择最佳答案, 并将其标号填涂在答题卡相应位置。
【1】The underlined phrase ‘stumble across' most probably means‘___________’.
A.meet withB.quarrel withC.compare withD.compete with
【2】Which of the following about Surface is NOT TRUE?
A.The keyboard will add to the cost.B.The keyboard can serve as a cover.
C.You have to pay extra to install Microsoft Word.D.You can watch movies or surf the Interect with it.
【3】If you are a game lover, which tablet cannot be your choice?
A.LeapPad Explorer 2.B.iPad 4th Generation.
C.Microsoft Surface.D.Amazon Kindle Paper
【4】If you want to add something to your prepared PPT for a presentation at a meeting, which tablet is most helpful?
A.LeapPad Explorer 2.B.iPad 4th generation.
C.Microsoft Surface.D.Amazon Kindle Paper.
【5】What can we infer from the passage?
A.A nine-old-year child will be interested in the LeapPad Explore 2.
B.You can use iPa 4th Generation easily even if you know little about technology.
C.You can use all the office software to work on the Microsoft Surface.
D.The screen of Amazon Kindle Paper can't make your eyes feel comfortable.
【答案】
【1】A
【2】C
【3】D
【4】C
【5】B
【解析】
本文是一篇应用文。本文介绍了适合不同种类人的平板电脑。有以下种类:适合儿童的,适合青少年的,适合父母的,适合爱看书的人的。
【1】词义猜测题。根据所在方框的第二段“Besides, the LeapPad can’t connect to the Internet-so it is impossible for your child to stumble across anything improper.”可知,LeapPad无法连接到电脑,所以你的孩子不可能见到不适宜的内容。A遇见;B争吵;C比较;D竞争。故选A。
【2】细节理解题。根据题干定位到第三个方框,“No tablet can yet compete with a full-size laptop computer, but this is the only tablet that allows you to use Microsoft Word, Excel and Powerpoint(they are all pre-installed and included in the price)…”可知,这款平板允许你用Microsoft Word, Excel and Powerpoint这些内容,而且它们是提前安装好的,价位已经包含在里面了。C表述需要花额外的钱是不对的。故选C。
【3】细节理解题。根据最后一个表格最后一行“No TV, films, games, Interact or camera.”可知,没电视,没游戏,没互动和相机。所以喜欢游戏的人这款不适合。故选D。
【4】细节理解题。根据第三个方框,“No tablet can yet compete with a full-size laptop computer, but this is the only tablet that allows you to use Microsoft Word, Excel and Powerpoint(they are all pre-installed and included in the price) and you can buy a pretty lovely mini-keyboard for typing letters and emails, which also doubles up as the cover.”可知,这款平板允许你用Microsoft Word, Excel and Powerpoint这些内容,买个迷你键盘可以打字发邮件。如果你想在准备好的ppt里加东西,用带有ppt软件的电脑才可以。故选C。
【5】推断理解题。根据第二个方框中的Pros“Simple to use, even for those who usually struggle with technology.”可知,这款平板电脑易于操作,不擅长科技的人也可以选择。B如果你不太了解科技,可以选择iPad 4th Generation。故选B。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】---Jiff,is it your computer game?
--_____. It’s Linda’s
A. Yes, it is B. Yes ,it isn’t C. No, it isn’t D. That’s right
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】The woman asked the policeman where ______.
A. the post office is B. was the post office
C. is the post office D. the post office was
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
After that, we went on down the river. It was very dark that night and it wasn’t easy to see where we were going. Suddenly, a big steamboat came at us very fast, and the next minute it was right over us. Jim and I jumped off the raft (木筏) into the water. The boat hit the raft and went on up the river.
When I came up out of the water, I couldn’t see Jim anywhere. I called out his name again and again, but there was no answer. “He’s dead!” I thought. Slowly, I swam to the side of the river and got out. I saw that I was near a big old wooden house. Suddenly a lot of very angry dogs jumped out at me. They made a terrible noise and someone called from the house, “Who’s there?”
“George Jackson,” I answered quickly. “I’ve fallen off a river boat.”
Well, the people who lived in that house were very kind, and they took me in and gave me some new clothes and a good meal. I told them that my family were all dead, so they said I could stay with them as long as I wanted. It was a beautiful house and the food was good there, so I stayed.
A few days later one of the slaves in the house came to me and said, “Come with me!” Together, we went down to some trees by the river. “In there!” he said and went away.
On the ground, I found a man, asleep. It was Jim! I was really pleased to see him. When the steamboat hit the raft, Jim told me, the raft didn’t break up. Jim swam after it and caught it. Then he began to look for me.
We decided to leave at once. It’s all right living in a house for a little while, but you feel more free and easy and comfortable on a raft.
【1】What happened LAST in the story?
A. George saw a big house. B. George got some new clothes.
C. George found Jim on the ground. D. George jumped off the raft into the water.
【2】Why did George Jackson answer “quickly” when someone called from the house?
A. George felt afraid and nervous. B. George felt happy and lucky.
C. George really wanted to stay there. D. George didn’t want to lie to him.
【3】Which of these old sayings best fits this story?
A. It never rains but it pours. B. Every dog has its day.
C. Burn the candle at both ends. D. Many hands make light work.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】---______ was your vacation?
--- It _____ exciting.
A. How: were B.What: were
C. How: was D.What: was
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】先通读短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入相应空白处的最佳答案。
Once upon a time, an old man spread rumors that his neighbor was a thief. As a(n) _____,the young man was taken away by police. Days later the young man was set free. He felt so ______ with the old man and decided to sue him.
In court, the old man ______ the judge, “They were just comments, didn’t hurt _______.” The judge told the old man, “Write all the things you said about him on a piece of ______. Cut it up and on the way home, throw the pieces of paper out. Tomorrow, come back to hear the sentence.”
The next day, the judge told the old man, “Before receiving the sentence, you will have to ______ and collect all the pieces of paper that you threw out yesterday. ” The old man said, “I ______ do that! The wind must have blown them away and I don’t know ______ to find them.”
The judge then replied, “The same way, simple comments may destroy the honor of a man to such an extent that one is not able to _______ it. If you can’t speak _____ of someone, rather don’t say anything at all. Let’s all be masters of our ______, so that we won’t be slaves of our words.” The old man realized his mistake ______ asked for forgiveness.
Rumors are worse than thieves because they ______ another person’s reputation which is impossible to restore. So remember this: when your feet slip, you can always recover your balance but when your tongue slips, you can never recover your ______! Those who guard their mouths and their tongues keep themselves ______ danger.
![]()
【1】A.reasonB.reportC.excuseD.result
【2】A.angryB.youngC.happyD.sad
【3】A.questionedB.toldC.saidD.asked
【4】A.someoneB.no oneC.anyoneD.everyone
【5】A.newsB.adviceC.cakeD.paper
【6】A.go outB.break outC.carry outD.turn out
【7】A.needn’tB.mustn’tC.shouldn’tD.can’t
【8】A.whereB.whenC.whyD.whether
【9】A.becomeB.repairC.fixD.protect
【10】A.slowlyB.quicklyC.badlyD.well
【11】A.writersB.mouthsC.friendsD.enemies
【12】A.becauseB.orC.andD.so
【13】A.winB.stealC.sendD.protect
【14】A.wordsB.thingsC.woundsD.neighbors
【15】A.ofB.fromC.inD.out
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Do you still remember the cultural TV show National Treasure hosted by Zhang Guoli on China Central TV? As a cultural show, this program is to show the background stories about some national treasures. The treasures in the show are presented by national treasure keepers who tell their stories with the collections in a special way. Today, I’ll introduce two treasures to you.
Name |
|
|
Material | Bronze (青铜) | Bronze |
When it was made | The Spring and Autumn Period (770 to 476 BC) | The Warring States Period (475 to 221 BC) |
Length | 55.7cm | 9.5cm |
Width | 4.6cm | |
Height | 4.4cm | |
Weight | 875g | |
When and where it was discovered | 1965, Jiangling,Hubei Province | 1975,Shenjiaqiao in Xi’an, Shaanxi Province |
Museum | Hubei Provincial Museum | Shaanxi History Museum |
National treasure keeper | Duan Yihong | Liu Yijun |
根据材料内容选择最佳答案。
【1】The length of Sword of Goujian is ________ that of Tiger- Shaped Tally.
A.smaller thanB.the same asC.larger thanD.half of
【2】Tiger- Shaped Tally was discovered ________ years ago.
A.41B.45C.53D.55
【3】Who is the national treasure keeper of Sword of Goujian?
A.Wang Kai.B.Liu Yijun.
C.Zhang Guoli.D.Duan Yihong.
【4】The TV show National Treasure is shown on ________.
A.Hubei TVB.Shaanxi TVC.CCTVD.Hunan TV
【5】Which of the following is NOT true?
A.The two treasures are made of the same material.
B.Sword of Goujian was made earlier than Tiger- Shaped Tally.
C.Tiger-Shaped Tally is shown in Shaanxi History Museum now.
D.The width of Sword of Goujian is smaller than the height of Tiger-Shaped Tally.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】——I don’t know why you’ve made so many mistakes in the exam.
——Sorry. If I another chance, I’ll do it better.
A. give B. will be given
C. will give D. am given
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com