精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.These days,many students like playing 3D games.Do you know what 3D games are like?In most 3D games,game players need to control (控制) a character.The character can be a robot or a soldier (士兵).Game players usually use the mouse to make the character move around in his own world.Game players can find things such as food and weapons (武器) to help them go on with the game.The character can go straight,sit down,turn left,turn right or pick up things in the game.
Some 3D games have many levels (等级).The character needs to finish different goals for each
level.Game players can play against their computers,and sometimes they can play with other players on-line.It's great fun to play 3D games.But playing 3D games for long is not good for our study.
54.In most3D games,game players need toA.
A.control a character                   
B.find a robot
C.act as a soldier 
D.control the computer
55.How do game players make the character move around?B
A.By using the keyboard 
B.By using the mouse
C.By telling the directions 
D.By moving the computer.
56.In the game,the character canD.
A.go straight and sit down 
B.turn left and turn right
C.pick up things 
D.A,B and C
57.Which of the following is NOT true according to the passage?C
A.Some 3D games have many levels.
B.The character needs to finish different goals for each level.
C.Game players can only play against their computers.
D.Game players can go on-line and play with other players together.

分析 短文介绍了3D游戏,游戏中有很多的角色,玩家可以用鼠标去控制它们,玩家们可以与电脑对抗,还可以和在线的玩家玩,告诉我们长时间玩电脑游戏影响我们的学习.

解答 答案:54.A  细节理解题.根据第一段第一行句子In most 3D games,game players need to control (控制) a character.The character can be a robot or a soldier (士兵).在大多数的3D游戏中,游戏玩家需要控制一个角色,角色可以是一个机器人或一个士兵.可知游戏玩家需要控制一个角色.故选A.
55.B  细节理解题,根据第一段第二行句子Game players usually use the mouse to make the character move around in his own world.游戏玩家通常用鼠标来让角色在自己的世界里移动.可知通过鼠标移动角色.故选B.
56.D   细节理解题,根据第一段最后一句The character can go straight,sit down,turn left,turn right or pick up things in the game.在游戏中角色可以照直走,坐下来,左转,右转或拿起东西.可知在游戏中角色可以照直走,坐下来,左转,右转或拿起东西.故选D.
57.C   细节理解题,根据倒数第二行句子Game players can against their computers,and sometimes they can play with other players online.游戏玩家可以和他们的电脑对抗,有时他们可以和其他在线玩家玩.可知游戏玩家不只是可以和他们的电脑对抗.故选C.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.今天早上他等不及想要妈妈给他做的礼物.
Hecouldn't wait for the present mum made for him this morning.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.British culture is as important asours(our ).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.The sunwas shining(正在照耀) in  a clear blue sky at that time..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-What kind of TV shows do you like?
-_________.I hope to find out what's going on around the world.(  )
A.Talent ShowsB.Soap OperaC.Game ShowsD.News

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.I am a school boy.My name is Li Ming.I am fourteen.I'm in Class Two,Grade One.I have a brother.My brother's name is Li Tao.He's seventeen.He's in Class One,Grade Three.
My brother and I are at school.We like our school.My parents are teachers.They work hard.My brother and I study at No.8Middle School.There are sixteen girls and twenty-two boys in my class.
We go to school from Monday to Friday.We have no classes on weekends.I usually get up at six o'clock.I have breakfast at 6:30.I come to school at seven o'clock.Classes start at eight.We have lessons in the morning and two in the afternoon.I have lunch at 11:40.at three thirty we have sports.
We study Chinese,English,math,history,biology,music and art.We like Chinese and English because they are very interesting.
I go home at five o'clock.I eat dinner at six.I do my homework at seven every evening.I do it for two hours.I go to bed at nine thirty.

66.My brother isCand I amC.
A、a worker,a student                     
B、a student,a worker
C、seventeen,fourteen                   
D、fourteen,seventeen
67.I haveBat eleven forty.
A、breakfast           
B、lunch         
C、dinner         
D、supper
68.There areCstudents in my class.
A、22                
B、36             
C、38            
D、40
69.I do my homework fromCtoCevery evening.
A、Monday,Friday                       
B、school,home
C、seven,nine                           
D、six,eight
70.Do they often have sports in the morning or in the afternoon?D
A、Yes,they do.
B、No,they don't.
C、In the morning.
D、In the afternoon.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.There are so many expressions in American English that sound pleasant (令人愉快的)but are not.(61)BWhen someone says they have to"face the music",it does not mean they are going to a concert."Facing the music"means to accept and deal with the punishment of an action.
(62)D For example,"I can't face another night of camping!It's cold and rainy."Or"In life,you must face your fears."Face used in this way is very common.But now,let's go back to facing the music.Imagine a friend asks you to take care of her beautiful red sports car.She gives you the keys and says,"Thanks so much for watching my car while I'm away.But please,do not drive it.It is an extremely (极其) fast car."(63)A You want to show off to some friends.So,you drive it around town one night.As bad luck would have it,you lose control of the car and drive it into a stop sign.Bang!
When your friend returns you must tell her what you have done and"face the music".(64)CIt could be losing her friendship or paying for repairs to her sports car or both.Whatever the music is,you must face it.
(65)ETo"take your medicine"means to accept the results from something bad you have done.And if someone says,"You made your bed.Now lie in it."they mean you created a bad situation and now you will experience the results!

根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整,并将其标号填写在下面题号后的横线上.
A.But you do not listen.
B."Face the music"is a good example.
C.The"music"here is the result of your actions.
D.Americans often use the word"face"in this way.
E.There are other American expressions that mean the same thing as"face the music".

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.There is a famous English saying"You are what you eat",and it means what you put in your mouth will become part of you.Many experts (专家) use it to tell people it's important to have a good eating habit.For example,too much sweet food makes a person overweight.To avoid being fat,kids are told to keep off sweet food.However,a team of American scientists have discovered something new about eating sweet food.
"When we say some people‘sweet',we mean they are kind and friendly to us.Perhaps this word can help us learn more about people's feelings and acts."said Brian Meier,a scientist from the study team."Taste is something we experience every day.What we have done is to find whether we can know someone's character and behavior depending on their taste."
In one of their experiments,college students were asked questions about their character-whether,for example,they were soft-hearted or not.Then they were asked to make a list of their favorite food.According to their answers,the scientists found that the students who liked sweet food were nicer.
In their another experiment,the scientists found that people who preferred sweet food such ascookies and chocolate were more willing to help other people in need,and those who ate non-sweet food such as chips weren't.For example,people with a sweet tooth were more likely to volunteer to clean up their city,visit sick children in the hospital and so on.
The result of the experiments is that people's helpfulness or being nice has something to do with their tase for sweet food.So eating sweet food is a useful way to make people nice and helpful.Next time,try some ice-cream.

36.The underlined word"it"refers toB.
A.the sweet food                           
B.the eating habit
C.the American team                      
D.the English saying
37.According to the result of the experiments,sweet food makes peopleD.
A.overweight     
B.excited       
C.relaxed        
D.friendly
38.The scientists found that the people who preferredCwere less helpful.
A.ice-cream      
B.chocolate       
C.chips            
D.cookies
39.According to the passage,which of the followings is NOT true?A
A.There is some relationship between someone's character and their taste.
B.Kids are told to keep away from sweet food to be fat.
C.What you put in your mouth will show your character.
D.If people want to be kind or friendly,they can try some sweet food.
40.It can be learnt from the passage thatC.
A.scientists asked college students questions about their future
B.scientists told college students not to eat sweet food
C.people with a sweet tooth are more willing to help others
D.people's character has nothing to do with their taste.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.Have you ever wondered why birds sing?Maybe you thought that they were just happy.After all,you probably sing when you are happy.
Some scientists believe that birds do sing some of the time just because they are happy.However,they sing most of the time for a very different reason.Their singing is actually a warning to other birds to stay out of their territory.
Do you know what a"territory"is?A territory is an area that an animal,usually the male,claims (声称)as its own.Only he and his family are welcome there.No other families of the same species are welcome.Your house is your territory where only your family and friends are welcome.If a stranger should Enter our territory and threaten you,you might shout.Probably this would be enough to frighten him away.
If so,you have actually frightened the stranger away without having to fight him.A bird does the same thing.But he expects an outsider almost any time,especially at nesting(筑巢)season.So he is screaming all the time,whether he can see an outsider or not.This screaming is what we call a bird's song,and it is usually enough to keep an outsider away.
30.Some scientists believe that most of the time bird's singing is actuallyA.
A.an expression of happiness            
B.a way of warning
C.an expression of anger                
D.a way of greeting
31.What is a bird's"territory"?D
A.A place where families of other species are not accepted.
B.A place where a bird may shout at the top of its voice.
C.An area for which birds fight against each other.
D.An area which a bird considers to be its own.
32.Why do birds keep on singing at nesting season?B
A.Because they want to invite more friends.
B.Because their singing helps frighten outsiders away.
C.Because they want to find outsiders around.
D.Because their singing helps get rid of their fears.
33.How does the writer explain birds'singing?A
A.By comparing birds with human beings.
B.By reporting experiment results.
C.By describing birds'daily life.
D.By telling a bird's story.

查看答案和解析>>

同步练习册答案