精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
14.Mickey Mouse's ears are well known all over the world,and this year will be an especially fun one for Disney.The company is celebrating 60years since its first theme park,Disneyland,opened in California,US in 1955.
Disney has opened many more parks all over the world since it made history in California,Shanghai Disneyland is expected to open in 2016,bringing Disney's popular parks here to the Chinese mainland for the first time.
So why has Disneyland been so popular for 60years?Well,it's described as"the Happiest Place on Earth"and"a place for the young and young at heart".Many Americans have grown up with the parks,as ex-Disneyland president Paul Pressler said in 1995:"There is an emotional relationship that people have with this park."
Disneyland was one of the first theme parks anywhere in the world that had"lands"and rides with themes.Disney's storytelling in rides like roller coasters is a big reason for their parks'success."We tell a story in everything we do,"Pressler said.Disney rides such as The seven Dwarves Mine Train and Peter Pan's Flight come from its movies.One ride from its 2013hit movie Frozen will surely be coming soon,perhaps at the new Shanghai Disneyland.
Disney's parks haven't always been popular everywhere,however.When Disneyland Paris opened in 1992,some French people felt that American culture was invading(入侵)France.But still,the park stayed open and today it is a popular place for European visitors.
Whatever you may think of them,you can't say that on their 60th birthday,Disney's parks aren't still going strong.How many Disney theme parks will you have visited by the time their 70th birthday comes around?

34.The first Disneyland opened in California inA.
A.1955   
B.1992   
C.1995  
D.2013
35.This year will be especially fun for Disney becauseA.
A.it is going to celebrate its 60th birthday
B.it's described as"the Happiest Place on Earth"
C.Americans have a special relationship with Disneyland
D.Mickey Mouse's ears are well known all over the world
36.The underlined expression"Young at heart"in Paragraph 3refers toB.
A.young people  
B.people with young hearts
C.American people only  
D.Disneyland president
37.Which of the following is TRUE about Disneyland?D
A.Disneyland has been built in US only.
B.Shanghai Disneyland has been opened.
C.People still don't like Disneyland Paris.
D.Disney's storytelling in rides helps it succeed.

分析 本文介绍的是迪斯尼乐园,迪士尼在世界各地开设了更多的公园,预计2016年底,迪斯尼乐园将到中国大陆首次开放.和过山车一样,迪士尼的故事是他们的公园成功的一大原因.

解答 34.A细节理解题.根据第一段The company is celebrating 60years since its first theme park,Disneyland,opened in California,US in 1955.可知1955年,第一个迪斯尼乐园在加利福尼亚开幕,故选A.
35.A细节理解题.根据第一段and this year will be an especially fun one for Disney.The company is celebrating 60years since its first theme park,Disneyland,opened in California,US in 1955可知今年将对迪士尼是一个特别有趣的一个.是因为该公司即将庆祝60岁生日,故选A.
36.B细节理解题.根据题干a place for the young and,and后面一个和and前面成分应该是一致的,前面是年轻人,此处应该是:保持心态年轻的人.结合句意:它被描述为"在地球上最幸福的地方"和"年轻人和保持心态年轻的人",故选B.
37.D细节理解题.根据Disney's storytelling in rides like roller coasters is a big reason for their parks'success可知像乘坐过山车一样,迪士尼的故事是他们的公园成功的一大原因,故选D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.Believe yourself.Nothing isimpossibleif you put your heart into it.(possible)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.I don't really like noodles,_______,a small bowl of noodles is OK.(  )
A.HoweverB.ButC.BecauseD.So

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.-How are you?-I'm fine.(  )
A.OKB.goodC.niceD.middle

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.What is the hottest English word these years?"Selfie"may be one of them.It was even named Word of the Year by Oxford Dictionaries in 2013.The word was first used in an Australian online forum in 2002.Now,almost everybody knows it.
Selfie is a photo that one takes of oneself.People usually take selfies with a smart phone and send them to a social media website.Nowadays,more and more people are taking selfies.From your best friend to your favorite pop star,selfies are taking over Renren and Sina Weibo.
What makes people love selfies?Selfies can help to remember what's going on in their personal life."Almost every day,I take a photo of myself at school,and save it in my Qzone.These photos record my happy and sad moments."said Huang Xu,16,from Hunan.Another usual reason for taking a selfie is to share online.They hope to make friends and share their feelings with others."During summer vacation,my classmates and I shared many selfies online.Through these photos,we got to know each other's holidays and feelings,"said Wang Lin,15,from Henan."I'm too shy to ask someone to take pictures of me,but it's easier to do it by myself."
Although taking selfies is popular among young people around the world,they should be careful at the places where they take selfies.People are warned (警告) not to take light-hearted selfies in serious places,such as in some traffic accidents.In order to protect art works,selfie is banned in some museums and galleries,too.
51.The word"selfie"has a history of aboutB.
A.2years            B.13years           C.15years        D.20years
52.Which could be the best picture to match (搭配)"selfie"?A            

53.In Paragraph 3,the writer mentioned (提到) 2young people toD.
A.talk about their school lives
B.introduce the development of selfie
C.help people take a clear and beautiful selfie
D.explain the different reasons why people love selfies
54.The underlined word"banned"meansC in Paragraph 4.
A.not visited      B.not stopped    C.not allowed  D.not watched
55.We probably see the passage in a (an)B.
A.science book                        B.magazine for teenagers
C.instruction book                      D.English dictionary.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.We live in a society that is producing and using electronics(电子产品)all the time.What happens (A)to your computers,MP3 players and cell phones when they're broken or you want a new one?
Most people just throw them away.In 2014,people around the world produced 41.8 million tons of electronic waste and only recycled 6.5 million tons,according to the United Nations last month.
It's important to pay (B)attentionto e-waste.It can be either valuable or harmful,depending on how we treat it.If people throw it away,the toxic(有毒的)chemicals can get into the soil or air,affecting the environment and people's health.
To help reduce e-waste,the first thing we can do is to buy longer lasting electronic equipment.If you have unwanted electronics such as old toys or cell phones,find a new home for (C)them by giving them to charities.At the same time,(D)you can take computers and phones to the producers to see if they offer recycling programs.
.Apple,for instance,now offers people a discount(折扣)in China if they hand in their used electronics when buying new ones.The company will test and repair the used ones and sell them at lower prices.

76.在文中(A)和(B)的空白处分别填入适当的词:to;attention. 
77.文中划线部分(C)指代的是unwanted electronics. 
78.将文中划线部分(D)改写为:Computers and phones canbe takento the producers to see if they offer recycling programs.
79.从文中找出两个描述电子垃圾的形容:valuable; harmful. 
80.从文中找出能体现本文中心大意的单词或短语:e-waste;electronic waste.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.I saw himplaying (play) basketball with his friends when I was walking on the playground.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Mom,I can'tfind/fa?nd/my wallet.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.You'd better not play computer games,________ your mother will get angry.(  )
A.soB.andC.orD.but

查看答案和解析>>

同步练习册答案