| Name:Brita Favourite memory:Moving to this school last year and meeting new friends Unpleasant memory:Being the"new girl" Favourite teacher:Ms.Rosen.I like her interesting classes. Advice:School can he fun if you do your best |
| Name:Jay Favourite memory:School trips,Singing competitions Unpleasant memory:Project homework Favourite teacher:Ms.Williams.She treats each student equally Advice:work hard and fun will come |
| Name:Rocky Favourite memory:Meeting new friends.The weekends Unpleasant memory:Tests Favourite teacher:Mr.Taylor.He helps me with my lessons Advice:Oncc you fall behind,keep trying till you catch up |
| Name:Angel Favourite memory:Being with new people.Fun classes Unpleasant memory:The loss of a new watch Favourite teacher:Ms.Rosen.She helped me through hard times Advice:Hard work brings success |
分析 这是一篇类似于毕业同学录的文章,内容简单,但是十分贴近我们初三考生的生活.
时间过得真快!九年级的学生很快就要毕业了.我们邀请他们写关于他们学校的记忆.让我们一起分享其中的一些.
Brita:最喜欢的记忆:去年搬到这所学校和结识新朋友;不愉快的记忆:成为"新女孩";最喜欢的老师:Ms.Rosen.
建议:如果你能做到最好,学校会很有趣;
Jay:最喜欢的记忆:学校旅行,歌唱比赛;不愉快的记忆:专题作业;最喜欢的老师:Ms.Williams;建议:努力学习,乐趣会来;
Rocky:最喜欢的记忆:遇到新朋友;不愉快的记忆:考试;最喜欢的老师:Mr.Taylor.;建议:一旦你落后了,继续努力,直到你赶上;
Angel:最喜欢的记忆:和新的朋友在一起,有趣的课;不愉快的记忆:一块新表丢失;最喜欢的老师:Ms.Rosen.
解答 25.C;细节理解题;根据文章第三个孩子Rocky:Unpleasant memory:Tests可以看出他最讨厌tests;故选C;
26.B;细节理解题;根据题意Brita 和Angel 都提到了Ms.Rosen,故选B;
27.C;细节理解题;通过四个孩子的advice,School can he fun if you do your best;work hard and fun will come;Once you fall behind,keep trying till you catch up;Hard work brings success;我们可以看出他们都赞同C选项的work hard 的重要性.故选C.
点评 在阅读时,首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.在速读的过程中,应尽可能多地捕获信息材料.然后细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读每篇材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.要抓住文章的主题和细节,分析文章结构,根据上下文内在联系,挖掘文章的深层含义.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | silly | B. | smile | C. | smart | D. | silent |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.I don't think so. B.That sounds good! C.Which cinema shall we go to,UME or Cross? D.What will we have for super? E.It seems that it's going to rain! F.Well,it's better to take an umbrella with us. G.Let's go somewhere this evening. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | if will he stop working | B. | if he will stop working | ||
| C. | when will he stop working | D. | when he will stop working |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | on | B. | in | C. | at | D. | of |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | where | B. | which | C. | that | D. | what |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com