精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.Kate Holmes was visiting a friend,old Mrs Sydney.Mrs Sydney had known Kate all her life.She liked to tell Kate about mysteries and see whether Kate could solve them.
"You are very good at solving mysteries,"she said to Kate,"but some day I'll fool you!maybe I'll be able to fool you today.Did I ever tell you about the story of the Unknown Brother?"
Kate said no and listened.She liked Mrs Sydney's stories.
"Well,"Mrs Sydney said,"Jed Wright was my friend when I was a child.He ran away from home when he was very young and lived for years by doing all kinds of jobs.Finally,in 1927,he went to Michigan,where he found a copper mine(铜矿).He bought the land and ran (经营)the mine and became a very rich man."
"Jed never married.His parents had died years before,and his only relative was a brother."
"One day Jed knew he was dying.He sent for a good friend,Dan Cole,who had worked for him for years."
"Jed gave Dan two envelopes(信封).‘This one is for you',he said‘and please give the other one to my brother Alf.He is…'While he was speaking,Jed died."
There were his dying wishes in Dan's envelope.It gave him Jed's mine and house.The envelop for Alf had some money and business papers in it.Dan and Alf were each to get about half of Jed's fortune(财富).They would both be rich.
"Dan had never seen Alf.He had only two clues.One was an old photo that showed Alf and Jed.But it was taken on their tenth birthday,fifty years ago.The other clue was a post card from Alf.It had no address.It had been mailed in Boston the month before Jed died."
"Dan went to Boston.He put an advertisement in the newspaper.It said there was good news for Alf Wright.It told where Dan was staying."
"The next day,more than a hundred men came to Dan's hotel.They all said they were Alf Wright.But though he had never seen Alf,Dan was able to pick him out right away."
When Mrs Sydney finished her story,she smiled.
"All right,Kate,"she said."How did he know Alf?"
Kate smiled too."That's easy,"She said."You told me how.The clue was the photo."
"Yes,it was,"said Mrs Sydney."But it was taken when Alf and Jed were boys.How could that help?"
"You said it was taken when both boys were ten years old,so they were…"
Kate gave Mrs Sydney the answer and she had to admit that Kate Holmes had won again.

81.What are Kate good at?Kate is good at solving mysterious
82.What mad Jed Wsright a rich man?Acopper mine
83.What was in the envelope for Dan?There was Jed's dying wish
84.What helped Dan to find Alf?photo,post card
85.Can you finish Kate's answer?
"You said it was taken when both boys were ten years old,so they weretwins."

分析 凯特擅长解决谜题.Mrs Sydney说了一个故事:Jed回到Michigan发现了铜矿,成了一名富有的人,他没有结婚,他只有一个哥哥,一天,他要死了,他给他的好朋友Dan两个信封,一个给Dan,一个给哥哥Alf,Dan的信封里是他的医院,给了他铜矿和房子,给Alf的信封里是一些钱和公文,Dan和Alf每个人得到Jed一半的财产,但是Dan没见过Alf,只有一张相片和一个贺卡,根据贺卡找到了地址,相片是五十年前他们十岁生日的时候拍的,最后找到了Alf.凯特告知答案:相片是五十年前他们十岁生日的时候拍的,那么他和他哥哥是双胞胎.

解答 81.Kate is good at solving mysterious.细节题.根据第二段You are very good at solving mysteries可知凯特擅长解决迷惑,故答案是Kate is good at solving mysterious.
82.A copper mine.细节题.根据第三段where he found a copper mine(铜矿).He bought the land and ran (经营)the mine and became a very rich man可知是铜矿让他成了富有的人,故答案是 A copper mine.
83.There was Jed's dying wish.细节题.根据第七段There were his dying wishes in Dan's envelope可知是Jed的遗愿,故答案是 There was Jed's dying wish   
84.photo,post card.推理题.根据第十段One was an old photo that showed Alf and Jed.But it was taken on their tenth birthday,fifty years ago.The other clue was a post card from Alf.It had no address只有两个线索相片和贺卡,根据贺卡找到了地址,照片得知两者是双胞胎,故答案是photo,post card.
85.twins.推理题.根据第十段One was an old photo that showed Alf and Jed.But it was taken on their tenth birthday,fifty years ago可知两者是双胞胎,故填twins.

点评 无论对于主观题的考查还是客观题的考查,都是建立在对文章内容的理解上的,因此,我们在阅读时必须把它看作一个整体,在理解全文大意的前提下有针对性地挖掘一些所需的细节内容.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.big,I,like,have,hear,love,eat,in,buy,good
John likes eating chocolates very much,but his mother doesn't give him any.She thinks they're(73)bad  for his teeth.But John(74)has a very nice grandfather.The old man(75)loves his grandson very much,and he(76)buys  John chocolates.Then his mother lets John(77)eat  them.
It is John's birthday today,he says loudly(大声的)(78)in the room,"Please,God,(上帝) give me big box of chocolates for(79)my  birthday."His mother says,"God can't(80)hear  you."
"I know,but my grandfather can hear me."

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.-Who is it?-        your neighbor.(  )
A.It'sB.He'sC.She'sD.This is

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.It's said that Ma Yun is thewealthy(wealth) person in China.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.
A.published  B.itself   C.frequently   D.in trouble  E.following
In the (41)E year,more than 70,000copies were sold in the United Sates.Each year,a new edition of Guinness World Records is (42)A.New records are added.The book (43)B holds a world record,as the best-selling book of all time.It is one of the most (44)C stolen books from public libraries in the United States.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.(A student meets his English teacher at the bus station when the summer holidays begin.)
S:Hello,Miss Li.How are you?
T:Oh,fine,thank you.(31)FAnd how are you and your parents?
S:We're all very well,too.Thanks.
T:(32)C
S:My parents and I are going to Shanghai to see my grandparents.And you?
T:I'm going to Beidaihe.All the teachers are going there.
S:(33)G
T:For a week.
S:We're coming back in a week,too.(34)B
T:Thank you.Have a good trip!There goes the bus.(35)EGoodbye.
S:Bye.
A.Let's go to the classroom.
B.I hope you'll enjoy your holiday there.
C.Where are you going now?
D.Will it take you some time?
E.I have to go now.
F.Glad to see you here.
G.How long are you staying there?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.If you can makeright decisions,I believe your mother will allow you to do so.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

6.阅读下面对话,从方框内7个选项中选择5个恰当的句子完成此对话,并把答题卡上对应题目的答案标号涂黑.
A) Who taught you how to play?
B) About three or four.
C) Congratulations!
D) No,I don't think so.
E) How long have you played tennis?
F) I want to be a professional tennis player when I'm older.
G) Five or six hours a week.

Reporter:(66)CYou just won the first prize in the State Tennis Competition.
Michael:Thank you.
Reporter:Michael,how old are you?
Michael:Seven.
Reporter:Seven!(67)E
Michael:Since I was three.
Reporter:(68 )A
Michael:My father.And I take private lessons,too.
Reporter:Here at the tennis club?
Michael:Yes,I've taken lessons here for two years.
Reporter:How many days a week do you play?
Michael:(69 )B I want to practice every day,but my parents say three or four days is enough.
Reporter:Are you going to continue with your tennis?
Michael:Uh-huh. (70 )F
Reporter:Wish you greater success!
Michael:Thank you.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.汤姆在课上高声交谈以便能引起老师的关注.
Tom talked loudly in class so that he could catch the teacher's attention.

查看答案和解析>>

同步练习册答案