| FOR RENT A small apartment with a bed,a TV,a sofa and a bathroom,only¥800.00 a month. Call Ms.Liu. Tel:8482-7391 | LOST My black bag. A book,some keys and my school card are in it. Call Han Dong at 8482-7982. | PING-PONG GAME There is a ping-pong game at 2:00 p.m.this Sunday in the community gym.Come and play with us if you like. Tel:8482-7887 | TEACHER WANTED Look for an English teacher for my daughter.Work on Saturday and Sunday afternoon.Call Mr.Hu. Tel:8482-7702 |
分析 这是和平社区的公告栏.包括出租房子,寻物启事,乒乓球比赛和招聘启事.
解答 56.A细节理解题.根据第一个广告的only¥800.00 a month可知这个房子的租金是每个月800元,故选A.
57.B细节理解题.根据第二个广告的A book,some keys and my school card are in it.可知书包里有三种东西,故选B.
58.C细节理解题.根据第三个广告的Tel:8482-7887可知如果你想参加乒乓球比赛,可以联系这个电话,故选C.
59.B细节理解题.根据第四个广告的Work on Saturday and Sunday afternoon可知老师要求在周六和周日下午工作,故选B.
60.C细节理解题.根据第四个广告的Look for an English teacher for my daughter.Call Mr.Hu可知胡先生正在为女儿应聘老师,故选C.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| TV PROGRAMS | |
| Channel1 | Channel 2 |
| 18:00Around China | 17:45Computers Today |
| 18:30Children Program | 18:10Foreign Arts |
| 19:00News | 18:30English Classroom |
| 19:30Weather Report | 19:00Animal World |
| 19:40Around the World | 19:25China2007 |
| 20:10TV play:Sisters | 20:20Sports |
| 21:00English for Today | 21:00TV play:Guo Lanying |
| 21:15Popular Music | 21:45English News |
| 21:55Talk Show | 22:05On TV Next Week |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | cheer on us | B. | cheer us on | C. | put on us |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 6 Hours free parking If you spend $100 or more in our stores you will receive six hours of free parking.Take this coupon to the service desk on level 4 to stamp(盖章)! |
| Buy one,get one free Buy one shirt or tie at Daniel's Menswear,and get another shirt or tie of the same value free. |
| 10% Off Show this coupon at the Book Store to get a 10% discount(减价)on any books you buy.We have lots of books to choose from,including children's books,novels and travel guides.You're sure to find something that you will enjoy. |
| Free soft drink Buy any meal for at least 6% off at Mike's Café',and receive a free soft drink.We serve the best hamburgers and snacks in the mall.Come in and try our delicious meals and our excellent service.You won't be disappointed! |
| Half-price movie tickets Buy any full-price movie ticket on Tuesday or Wednesday,and you can buy a second ticket for a friend for only a half price.The latest movies are all here. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | In | B. | On | C. | At | D. | To |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | in | B. | at | C. | as | D. | for |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | with | B. | on | C. | at | D. | in |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com