精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.
51.What do people want to do at Nancy's Gym?C
A.To enjoy swimming.
B.To learn skating.
C.To become thinner.
52.Lucy likes skating.Which ad is she probably interested in?A
A.Ice World.
B.Water World.
C.Nancy's Gym.
53.You can call atC when you want to swim.
A.45562233
B.88682526
C.21518296
54.You can go to swim in Water World atB.
A.8:00am
B.9:30am
C.10:00pm
55.Which costs the most for an adult?B
A.Keeping fit at Nancy's Gym.
B.Skating in Ice World.
C.Swimming in Water World.

分析 本文提到三则广告,分别从时间,价格,针对人群提到不同的内容.

解答 51.C 细节理解题.根据第一幅图中所提到Nancy's Gym  Keep fit!Lose weight 这个体育馆是用来保持健康,减肥用的,故选C.
52.A 细节理解题.根据第二图中提到Ice World  Have fun skating here,冰世界是用来滑冰,所以想滑冰来冰世界,故选A.
53.C细节理解题.根据第三图是水世界,如果你想游泳来水世界电话号码是Come to Water World!Two pools for children Two large pools for adults  Two restaurants Tel:21518296,故选C.
54.B细节理解题.根据第三图提到Water World  Open:9 a.m to 9 p.m,题中问如果你去水世界游泳,可以在9:30am去,故选B.
55.B 细节理解题.根据Nancy's Gym Keep fit!Lose weight!25/hour,可知一小时25元.IceWorld30/hour for adults(成人)冰世界每个成年人一小时30元.Water World Adults:$10水世界每个成年人10元,故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子进行选择或推理判断,找出符合文章内容的正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.Many textbooks are not written in the kind of English that we speak every day.In fact,sometimes the reading is so difficult that it almost seems like a foreign language.In a way,it is-the language of science.You should not expect to be able to read a difficult science passage the same way you read an interesting story; you should not expect to read it easily and all at once.Instead,you may have to read it several times through,catching on the meaning of difficult words,going back over difficult sentences,and finally putting the whole thing together.Do not be discourages if the whole passage don't make sense to you at first.You need to pick it apart patiently until you can understand it.
These are the steps to follow when you are reading something difficult:
1.Start to read normally until you run into a sentence that doesn't make sense to you.
2.When a sentence doesn't make sense,go back and read it again more slowly.
3.Look for any word you don't know in the sentence.Try to understand their meanings using word parts and context clues(上下文线索).If necessary,look them up in the dictionary.
4.Look at the next few sentences to see if they explain more about the sentence you are working on.Do not read very much farther ahead until you understand what is being said.
5.Finally,read the sentence again.Try to put it into simpler words.
6.Read through the passage once.Try to understand all the hard parts well.Then read the whole passage once more at a usual speed.This helps you to put all ides together.
The stops sound a lot harder than they are.It is really just the normal way good readers understand anything that is difficult to read.After you have done the best you can this way,you should always feel free to ask for help from your teacher,if you have one.

54.The underlined phrase"run into"meansB.
A.work out  
B.come across  
C.look into  
D.pass by
55.From the passage,we can knowB.
A.we should look up new words before reading
B.it is sometimes difficult to read a science passage
C.the six steps are helpful in learning spoken English
D.interesting stories help readers to improve their English
56.The massage is mainly aboutC.
A.steps of studying science
B.difficulties in reading science
C.ways of reading science passages
D.researches on science and English.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.Usually a recommendation letter should be written in the formal       .(  )
A.valueB.styleC.mannerD.effect

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.-Would you mind ________ basketball here?
-Sorry.We'll go and play in the park.(  )
A.not playing.B.playingC.not playD.not to play

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.
experience  useful   even   student   learn   job   foreign   agree   start   skill
These days,more and more students in the UK are taking a"gap year"between their graduation from school and their university studies.This means that they take a year off to do something else,before they(66)starttheir studies.
For most students,spending time in(67)foreign countries is the favorite activity-and Australia is the favourite place to go.
Many parents,teachers and business people (68)agree that traveling can teach important values.
"After a year of traveling,I felt I'd grown up.I had (69)learned the importance of relationships with people,on all sorts of levels."
There are many companies around the world that welcome these(70)students on their projects-helping people in poorer countries.,or (71)even in your home country.Although you don't get paid for your work,this kind of work can teach important(72)skills-decision-making and finding answers to problems,for example-that will help a student in a (73)job one day.
Finally,getting some knowledge and experience in an area you hope to study or work in one day will always be very (74)useful.
If several university graduates are asking for the same job,gap year work experience allows you to say,"I've already had some(75)experienceof this kind of work."And that can get you the job!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.Earth Hour started in Sydney on March 31st,2007.It calls on families and buildings to turn off the lights from 20:30to 21:30on the last Saturday night of March.(96)B A year later,on March 29,Earth Hour 2008became a global activity and was supported by 50million people from thirty-five countries.On March 28,2010over 100cities in another eight countries took part in it.(97)E
In 2012in China,there were many cities taking part in this activity,especially some large cities,such as Beijing,Shanghai…Many citizens consciously (有意识的) turned off lights in the hour.(98) C In colleges some students held some activities to make all the students leave their dormitories.
It was 20:30,Beijing time.(99) D  In Shanghai some people were taking a walk with their families or friends.And in Ningbo some young people were holding a party in a park,singing and dancing.(100)A
Earth Hour has a variety of activitis,but the final goal is the same,that is focusing on (聚焦) climate change and protecting the environment for individuals.

A.The people from the three cities felt very relaxed.
B.In 2007more than 2.2million homes and businesses turned off their lights.
C.And without lights,they could also enjoy themselves.
D.Some people in Beijing were having a nice talk with their friends.
E.Earth Hour came to China on that day,too.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

15.I read the story yesterday.(变被动语态)
The storywasreadby me yesterday.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.It's hard to learn a language.Remember not to______ easily.(  )
A.give upB.get upC.put upD.look up

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

13.You can't talk in class.(变否定祈使句)
Don't talk  in class.

查看答案和解析>>

同步练习册答案