精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
20.Tuesday,1st September
I had mixed feelings today,nervous,worried,happy,excited…My heart went down when Miss Chan,our head teacher,said that Matthew and Beth,two students from England,would spend three months with us!I was worried that I had to speak English so much!But at the end of the school day,I was happier than I thought:the morning with them today was more enjoyable than I expected.
Today is the most unforgettable first day I have had!Matthew is fantastic!His English is clearer and easier to listen to than I thought.The other English student,Beth,is the most helpful girl I've ever met.There were lots of things to do on the first day.Beth offered to help Miss Chan put up all the notices.Of course,some of the credit (功劳) should also go to ME because I translated some of the notices for her.Miss Chan praised us!
We finished all the preparations 10minutes earlier than expected,then Beth and I talked for a while,Matthew sang several English songs and did some stand-up comedy (单人喜剧表演) at the party.We all praised him.When the bell rang to end the first school day,none of us wanted to leave.
When I went back home,I had a little headache.I have probably spoken more English today than the whole of last year.
It was really a happy day!I hope our friendship can continue,even after they gone back to England!

56.The writer feltD when he heard the news from Miss Chan.
A.tiredB.angryC.fantasticD.worried
57.Beth helped Miss Chan with theC.
A.comedyB.speeches
C.noticesD.translation
58.MatthewC at the party.
A.had a talkB.rang the bell
C.sang several songsD.made a preparation
59.Matthew and BethB on the first day.
A.spoke much ChineseB.got lots of praise
C.had a little headacheD.forgot to leave the school
60.From the passage,we know that the writerD.
A.caught a bad cold that day
B.went back home with Beth 
C.expects to travel to England
D.likes the two English students.

分析 星期二,9月1日我今天心情不安,紧张,担心,高兴,兴奋…就在陈老师,我们的校长,说2名来自英国的学生马修和贝丝,会和我们一起度过三个月时,我的心情很低落.我很担心要说很多英语!但到了学校的最后一天,我比我想象的更快乐:今天和他们在一起的早晨比我想象的更愉快.今天是我最难忘的第一天!马修太棒了!他的英语比我想象的更容易听,更清楚.另一个英国学生,贝丝,是我见过的最乐于助人的女孩.第一天有事情要做.贝丝主动帮陈小姐贴通知.当然,也有我的一些功劳,因为我给她翻译了一些通知.陈老师表扬了我们!我们比预期的完成了所有准备工作都要早,贝丝和我聊了一会.在聚会上,马修唱了几首英语歌,表演了一些单人喜剧,我们都称赞他.铃响时,开学的第一天结束,我们都不想离开.当我回到家里时,我有点头痛.我今天说的英语比去年一整年的还多.这真是一个快乐的日子!我希望我们的友谊能够继续,即使在他们回到英国之后!

解答 56.答案D 细节理解题 由文中 I was worried that I had to speak English so much可知 我很担心要说很多英语,故选D
57.答案C 细节理解题 由文中 Beth offered to help Miss Chan put up all the notices可知 贝丝主动帮陈小姐贴通知,故选C
58.答案C 细节理解题 由文中 Matthew sang several English songs and did some stand-up comedy at the party可知 马修唱了几首英语歌,表演了一些单人喜剧,故选C
59.答案B 推理判断题 由文中 We all praised him可知 我们都称赞他,又由文中第二段可以知道,他们在学校做了很多的事,故选B
60.答案D 推理判断题 由文中 It was really a happy day!I hope our friendship can continue,even after they gone back to England可知 这真是一个快乐的日子!我希望我们的友谊能够继续,即使在他们回到英国之后,看得出作者非常喜欢这两个人,故选D

点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.My new neighbor is so         that he enjoys meeting and talking to people.(  )
A.shyB.outgoingC.quietD.smart

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.There was a boy and his family was very rich.One day his father took him on a trip to a place.He wanted to show his son how poor people were there.They spent several days on a farm.There were many poor families living on the farm.
On their way home,the father asked the son,"How was the trip?""It was great,Dad,"the son answered."Did you notice how poor people were there?"asked his father."Oh,yes,"said the son."So,tell me,"said his father.The son said,"Well,we have one dog and they have four.We have a pool in our garden,while they have a river that has no end.We have expensive lanterns (灯),but they have stars above their heads at night.We have only a small piece of land to live on,while they have the endless fields.We buy our food,but they grow theirs.We have high walls around our houses to protect us,but they don't need walls,because their friends will protect them."
The father had nothing to say.Then the boy added,"Thank you,Dad,for letting me see how poor we are."

26.The father wanted to show his sonB.
A.how people on the farm worked
B.how poor people were on the farm
C.how beautiful the farm was
D.how far it was from the city to the farm
27.How often did they go to the farm?D
A.Once a week.B.Twice a month.
C.Every year.D.The writer doesn't tell us.
28.When the father asked the son how the trip was,the son thought itA.
A.great    B.tiring
C.terribleD.boring
29.According to the boy,people on the farm can seeC at night.
A.expensive lanternsB.a lot of cars
C.stars above their headsD.many horses
30.Which of the following is TRUE,according to the passage?D
A.The boy was from a very poor family.
B.The father and the son spent several weeks on a farm.
C.People on the farm have high walls around their houses.
D.The boy thought that people on the farm lived a happy life.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.-Can we run across the road now?
-No,we        .We have to wait until the light turns green.(  )
A.needn'tB.mustn'tC.couldn'tD.shouldn't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15."What is success?"Mr Gruber asked his 6th grade business class.It was his opening conversation for the first class of the term.
"Success is riding in a sweet car,watching an 80-inch TV,and living in a place with at least  twelve rooms."One student answered,earning laughs from all the students.
Mr Gruber smiled,but shook his head."Tom,that is excess(过量).That is not success."
"How about being able to provide for your family?"A blonde girl named Sandy in the front suggested as an answer.
"Now we're getting closer,"Mr Gruber smiled,"but try thinking about what you need and what you want."
"Getting everything you want."Tom shouted out an answer again,trying for more laughs.
Mr Gruber sighed."I believe we've already talked about excess versus(与…比较) success."
"Getting everything you need,but some of what you want?"James,sitting in the back wondered aloud.
"Quite right!"Mr Gruber clapped."Success is getting everything you need and some of what you want.The more you get that you want,the more successful you are.You do reach a point where you are living in excess,though."
"What does this have to do with business?"Tom asked.It seemed if it wasn't funny,he wasn't happy.
"Well,Tom,think of it this way:the point of business is to make a living to support your family.Once you have properly seen to (确保) their needs,you can then see to getting the extras that you want."
"What if I don't have a family?"he continued to be difficult.
"Then you have to provide for yourself,a family of one."
"He has goldfish to think about!"Peter,Tom's friend,shouted out.
"Then he needs to provide for a family of one with a fishbowl."Mr.Gruber corrected himself.
Tom nodded,satisfied with that answer.
"So in the next nine weeks,we're going to study basic business situations,like having a checking account and understanding credit cards."
Tom rubbed his hands together excitedly."When do we get to start spending?"
"You already are,Tom.You're spending time with us!"Mr.Gruber laughed."Now,let's see what you guys know about credit cards…"

36.What class did Mr Gruber teach?D
A.History           B.Science          C.Maths          D.Business
37.Which student didn't seem to be taking the class seriously?A
A.Tom             B.James           C.Peter            D.Sandy
38.How did Mr Gruber make his class lively and interesting?D
A.He himself kept talking'
B.He just read from a textbook.
C.He showed a movie to his students.
D.He got his students to take part in a discussion.
39.What do you think of Mr Gruber according to the passage?B
A.Strange          B.Patient            C.Shy              D.Proud
40.What can be the best title of this passage?B
A.Get What You Want                   B.Needs and Wants
C.Try to Get More Money               D.How to Live Well.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.--Would you mind speaking more slowly?I can hardly        you.
---Of course not.(  )
A.readB.followC.missD.match

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-How many English words do you think I should know?
-As many as you ______.Then you will find reading quite easy.(  )
A.willB.mustC.canD.might

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.-Hey!Mike,guess ______ for my coming vacation.
-To Hainan Island?You always like somewhere interesting.(  )
A.what I will takeB.where I'm going
C.when I will leaveD.who I'm going with

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.Ken       his jacket in the gym.He has to get it back.(  )
A.leftB.leavesC.is leavingD.was leaving

查看答案和解析>>

同步练习册答案