精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
16.
Children's Training Center
English
Time:Mon.,Thurs.& Fri.
9:00am-11:00am
Room:8101
Teacher:Miss Zhao
Tel:0856-5211234.13598765432
Computer
Time:Tues.,Wed & Fri.
9:00am-11:00am
3:00pm-5:00pm
Room:8201
Teacher:Mr.Qian
Tel:0856-5223456,13612345678
Drawing
Time:Mon.,Thurs.& Sun.
9:00am-11:00am
Room:8301
Teacher:Miss Sun
Tel:0856-5234567,13787654321
Swimming
Time:Thurs.,Sat.& Sun.
9:00am-11:00am
Place:Swimming Pool
Teachers:Miss Li & Mr.Zhou
Tel:0856-5245678,13843215678
31.Zeng Meili wants to learn drawing,she can call up the numberC.
A.0856-5211234or 13787654321
B.0856-5234567or 13612345678
C.0856-5234567or 13787654321
D.0856-5245678,13843215678
32.If you are free on Tuesday afternoon,you can go to learnB.
A.drawing
B.computer
C.swimming
D.English
33.Which of the following is right?C
A.Miss Zhao and Mr.Qian can teach you English.
B.Miss Sun and Mr.Zhou can teach you drawing.
C.Mr.Zhou and Miss Li can teach you swimming.
D.Mr Li and Miss Zhao can teach you computer.

分析 儿童培训中心
英语
时间:星期一 星期四 星期五
上午9:00-上午11:00
房间:8101
老师:赵老师
电话:0856-5211234.13598765432
计算机
时间:星期二 星期三 星期五
上午9:00-11:00,下午3:00-5:00
房间:8201
老师:钱老师
电话:0856-5223456,13612345678
绘画
时间:星期一 星期四 星期日
上午9:00-11:00
房间:8301
老师:孙老师
电话:0856-5234567,13787654321
游泳
时间:星期四 星期六 星期日
上午9:00-11:00
地点:游泳池
老师:李老师& 周老师
电话:0856-5245678,13843215678

解答 31.C 细节理解题 题干的意思是:宗美丽想学习画画,她可以拨打的电话号码是______,根据表格中的信息,绘画组的电话号码是:0856-5234567,13787654321,故选C
32.B 细节理解题 题干的意思是:如果你周二下午有空,你可以学习______,根据表格中的信息,下午开设的培训课只有计算机课,故选B
33.C 细节理解题 选项A的意思是"赵老师和钱老师教你英语",与根据原文中的介绍"赵老师教英语"不符合;选项B的意思是"孙老师和周老师教你画画",与根据原文中的介绍"孙老师教你画画"不符合;选项C的意思是"周老师和李老师教你游泳",与根据原文中的介绍相符合;选项D的意思是"李老师和赵老师教计算机课",与根据原文中的介绍"钱老师教计算机"不符合;故选C

点评 做阅读理解,首先浏览一遍题目,看清题目要求,若是理解细节,要有选择性地在文中找出相应的段落句子或短语,认真分析理解,选出正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.He turned around,but he couldn't see         .(  )
A.something unusualB.anything unusual
C.unusual anythingD.unusual something

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

7.Mary took the car to the car wash yesterday.(改为否定句)
Marydidtakethe car to the car wash yesterday.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.Millie does      and she can help a lot of people.(  )
A.such important jobB.so important job
C.such an important jobD.so an important job

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.-Henry is too busy to help us.Let's do it ourselves,OK?
-All right.I'm sure we can also do it wellwithoutHenry's help.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.You must stop________.Can't you see the sign"Keep quiet"?(  )
A.talkB.to talkC.from talkingD.talking

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.---Who studies______ ,Annie or Lily?
Lily does.She is a top student in our class.(  )
A.hardB.harderC.hardestD.hardly

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.Pleasediscuss/d??sk?s/the questions when we work in groups.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

6.I still remember that day.I was waiting to get some(16)Cfor shopping in a bank.
Among the crowd,I noticed a little boy carrying some sunglasses in one hand and a big bag in(17)C.
The boy was about 10 years old.He was walking around the people inside the(18)D and asked them to buy his sunglasses.But (19)Awould buy any from him.He tried from one person to another.From the look on his face,I know he would not (20)Danyway.
Now,I decided to have a (21)Awith him.I went up and asked,"Do you go to school?"He nodded his head.Then I continued,"Why do you (22)Bsunglasses?"He said nothing.I gave him 20dollars and said that I was not in (23)Bof the sunglasses but he could keep the money.To my (24)B,his face changed a lot,which is still in my memory today.I didn't know(25)D to say next.Then he replied,"Either you buy sunglasses or you(26)Aback the money.I don't need your pity."I felt very (27)Dfor what I did,and I told him that I would buy two pairs.
I took these sunglasses home and kept (28)Cmyself,"Did such a young boy need to do it for his self-respect(自尊)?"He could (29)Atake the 20dollars and left.But he chose to sell his sunglasses and get the money not because of others'(30)B.I will remember this lesson forever.

16.A.bagsB.booksC.moneyD.information
17.A.anotherB.othersC.the otherD.the others
18.A.shopB.schoolC.hotelD.bank
19.A.nobodyB.somebodyC.everybodyD.anybody
20.A.give outB.give awayC.give backD.give up
21.A.talkB.quarrelC.walkD.trade
22.A.sendB.sellC.buyD.give
23.A.dangerB.needC.timeD.trouble
24.A.joyB.surpriseC.fearD.horror
25.A.howB.whenC.whereD.what
26.A.takeB.giveC.payD.send
27.A.worriedB.happyC.excitedD.sorry
28.A.tellingB.answeringC.askingD.watching
29.A.easilyB.proudlyC.sadlyD.hardly
30.A.jokeB.pityC.adviceD.decision.

查看答案和解析>>

同步练习册答案